Ιδέες ημερήσιας εκδρομής στο Σαν Ντιέγκο για οικογένειες

Μια διασκέδαση, οικογενειακή δραστηριότητα στο Σαν Ντιέγκο

Ψάχνετε για μια διασκεδαστική και διαφορετική δραστηριότητα για το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά σας; Βγάλτε τα έξω σε ένα 'Crawl Coaster'. Το Σαν Ντιέγκο Coaster δεν είναι μόνο για τους μετακινούμενους. Είναι επίσης μια ιδανική μορφή μεταφοράς για να πάρετε την οικογένεια σε μια ημερήσια εκδρομή, ειδικά σε ένα πολυάσχολο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο. Αφήστε το οικείο πάρκο γύρω από το σπίτι σας και εξερευνήστε το Σαν Ντιέγκο με τρόπο που τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες θα διασκεδάσουν.

Τοποθεσία

Το Σαν Ντιέγκο Coaster είναι ένα τρένο που ταξιδεύει κατά μήκος της ακτής του νομού του Σαν Ντιέγκο από το κέντρο του Σαν Ντιέγκο μέχρι το Oceanside και όλες οι στάσεις - με εξαίρεση το Santa Fe Depot - έχουν δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Το Coaster τρέχει και στις δύο κατευθύνσεις και τα παιδιά θα απολαύσουν τον ενθουσιασμό της ιππασίας σε ένα τραίνο συν τις απόψεις του ωκεανού έξω από το παράθυρο. Κατεβείτε σε μια στάση του Coaster ή εξερευνήστε την περιοχή γύρω από αρκετές από αυτές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τι πρέπει να κάνετε: Σταματάει το Coaster (από το Νότο στο Βορρά)

1. Σιδηροδρομικός σταθμός Santa Fe

Πάρτε τα παιδιά στο χωριό Seaport από το λιμάνι, το οποίο απέχει μόλις 10 με 12 λεπτά με τα πόδια από τη στάση Santa Fe Depot που βρίσκεται στο κέντρο του Σαν Ντιέγκο. Περάστε το καρουσέλ και στη συνέχεια παρακολουθήστε τους τοπικούς καλλιτέχνες καθώς σχεδιάζουν και ζωγραφίζουν πορτρέτα και σκηνικά. Τα παιδιά θα απολαύσουν επίσης τους καλλιτέχνες του δρόμου που συχνά συναντώνται στο χωριό Seaport Village.

2. Σταθμός της Παλιάς Πόλης

Η στάση της παλιάς πόλης Coaster βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά ιστορικά αξιοθέατα της παλιάς πόλης . Τα παιδιά θα απολαύσουν ιδιαίτερα την επίσκεψη στο Mason School House, ένα σχολείο ενός δωματίου, το οποίο ακόμη έχει δημιουργηθεί με γραφεία και σχολικά αντικείμενα από το 1800.

3. Σταθμός της κοιλάδας Sorrento

Πολλοί από εσάς μπορεί να ξεκινούν την περιήγησή σας στο Coaster στο σταθμό Sorrento Valley. Εάν δεν είστε, παραλείψτε να κατεβείτε στη στάση αυτή, καθώς είναι κυρίως μια βιομηχανική περιοχή με κτίρια γραφείων.

4. Σταθμός παραλίας Solana

Αυτό είναι μια εξαιρετική στάση Coaster για να πάρετε μια τσίμπημα για να φάει, καθώς το φιλικό προς την οικογένεια Pizza Port βρίσκεται ακριβώς πάνω από την οδό 101 από τον σταθμό Solana Beach.

Οι πάγκοι στυλ πικνίκ στο εσωτερικό είναι ιδανικοί για μια εκλεπτυσμένη οικογένεια και η μαμά και ο μπαμπάς μπορούν να απολαύσουν ένα βραβευμένο με Microbrews από το Pizza Port, ενώ τα παιδιά θα δουν τα βιντεοπαιχνίδια στο πίσω μέρος του εστιατορίου.

5. Σταθμός Encinitas

Ξέρατε ότι υπάρχει ένας βοτανικός κήπος στον Encinitas; Ο Βοτανικός Κήπος του Σαν Ντιέγκο βρίσκεται στο νότιο άκρο του Encinitas, σε κοντινή απόσταση από τον ωκεανό. Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Πάρτε την οικογένεια για μια βόλτα στον κήπο και μάθετε για τα διάφορα φυτά και τα λουλούδια της. Τα παιδιά θα αγαπήσουν επίσης τον Παιδικό Κήπο του Χάμιλτον, έναν κήπο μόνο γι 'αυτούς, ο οποίος έχει ένα δέντρο που μπορούν να εξερευνήσουν.

6. σταθμός Carlsbad Poinsettia

Μήπως ένα από τα παιδιά σας χρειάζεται νέα παπούτσια ή παντελόνια; Χρησιμοποιήστε αυτό το σταθμό για να έχετε πρόσβαση στο εμπορικό κέντρο Carlsbad Premium Outlets για μια ημέρα αγορών. Χρειάζεται περίπου μισή ώρα για να περπατήσετε από το σταθμό Carlsbad Poinsettia στο Carlsbad Outlet Mall ή είναι μόνο μια διαδρομή με ταξί $ 5. Την άνοιξη, η στάση Carlsbad Poinsettia είναι επίσης μια ιδανική πύλη για να φτάσετε στα Carlsbad Flower Fields , τα οποία είναι δίπλα στο εμπορικό κέντρο.

7. Σταθμός του χωριού Carlsbad

Αυτή η στάση του coaster σας πέφτει ακριβώς στη μέση της περιοχής του Carlsbad στο κέντρο της πόλης, με αγάπη ονομάζεται το χωριό από τους κατοίκους της περιοχής.

Το χωριό έχει το δικό του Pizza Port και πολλά άλλα υπέροχα μέρη για φαγητό. Για οικογένειες με μικρά παιδιά, συνιστούμε το Boxd, ένα εστιατόριο που σερβίρει σάντουιτς με βάφλα, που βρίσκεται στη γωνία του Carlsbad Village Drive και της State Street. Το Boxd μοιάζει με φορτηγό τροφής, αλλά είναι στην πραγματικότητα ένα παλιό δοχείο μεταφοράς και έχει μια μεγάλη χλοώδη περιοχή για να φάει και να χαλαρώσει. Αν τα παιδιά σας χρειάζονται περισσότερο χώρο για να τρέξουν, πάρτε τα στην παραλία. Ο σταθμός του χωριού Carlsbad απέχει μόλις λίγα τετράγωνα από τις καθαρές παραλίες του Carlsbad και τα κύματα στο τέλος της Grand Avenue είναι ιδανικά για επιβίβαση στο boogie.

8. Κέντρο μεταφορών Oceanside

Πηγαίνετε για μια βόλτα κατά μήκος του Oceanside Pier και αρπάξτε ένα ντεμοντέ milkshake στο Diner του Ruby στο τέλος της προβλήτας.

Ζώνες και εισιτήρια

Το Coaster διασχίζει τρεις διαφορετικές ζώνες: η Santa Fe Depot και η παλιά πόλη είναι μια ζώνη, η κοιλάδα Sorrento είναι η δική της ζώνη και όλες οι άλλες στάσεις βρίσκονται στην τρίτη ζώνη.

Τα εισιτήρια Coaster κοστίζουν 11 δολάρια για ένα ταξίδι μετ 'επιστροφής μεταξύ Oceanside και Santa Fe Depot και μόλις 4,00 δολάρια για ένα εισιτήριο μονής διαδρομής που παραμένει σε μία ζώνη. Το ταξίδι από το Santa Fe Depot στο Oceanside ή αντίστροφα διαρκεί μία ώρα. Τα τρένα εξέρχονται από κάθε σταθμό πολλές φορές καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και ποικίλλουν ανά ημέρα. Ελέγξτε το πρόγραμμα του Coaster για να μάθετε ποια ώρα θα λειτουργήσει καλύτερα για την οικογένειά σας για να ξεκινήσει την περιήγησή του στο Coaster. Αγοράστε εισιτήρια στο σταθμό πριν από την επιβίβαση και κρατήστε τους βολικούς συνοδούς θα έρθουν και ελέγξτε ότι έχετε ένα εισιτήριο μια φορά στο πλοίο.