Ένα προφίλ της γειτονιάς Merriam Park του Αγίου Παύλου

Το Merriam Park είναι μια ελκυστική γειτονιά στη δυτική πλευρά του St. Paul, Minnesota. Δεσμεύεται από τον ποταμό Μισσισπί προς τα δυτικά, τη λεωφόρο του Πανεπιστημίου στα βόρεια, το Lexington Parkway στα ανατολικά και τη Λεωφόρο Summit στα νότια.

Ιστορία του Merriam Park

Το Merriam Park βρίσκεται περίπου στο κέντρο της πόλης Minneapolis και στο κέντρο του St. Paul . Ο επιχειρηματίας John L. Merriam σκέφτηκε ότι η τοποθεσία θα αποτελούσε ιδανικό προάστιο για τους επιχειρηματίες, τους επαγγελματίες και τις οικογένειές τους.

Νέες γραμμές τραμ εκτελούσαν τη γειτονιά και μια σιδηροδρομική γραμμή συνδέει τα δύο κέντρα μέχρι το 1880, η οποία έτρεξε επίσης στην περιοχή. Η Merriam αγόρασε γη, δημιούργησε μια αποθήκη σιδηροδρόμων στη μελλοντική γειτονιά της και άρχισε να πωλεί παρτίδες στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες σπιτιού.

Η στέγαση του Merriam Park

Ο Merriam δήλωσε ότι τα σπίτια που χτίστηκαν στα σπίτια κοστίζουν τουλάχιστον $ 1500, ένα ποσό που έχτισε ένα μεγάλο σπίτι στη δεκαετία του 1880. Τα περισσότερα σπίτια είναι ξύλινες κατασκευές με στυλ Queen Anne. Πολλοί έχουν παραμεληθεί, αλλά το Merriam Park εξακολουθεί να έχει μερικές από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις κατοικιών τέλους του 19ου αιώνα στις πόλεις Twin City. Τα παλαιότερα μέρη του πάρκου Merriam βρίσκονται γύρω από τη λεωφόρο Fairview, μεταξύ του Interstate 94 (της διαδρομής της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής) και της λεωφόρου Selby.

Στη δεκαετία του 1920, οικοδομήθηκαν πολυκατοικίες στην περιοχή ανταποκρινόμενη στη ζήτηση κατοικιών, αντικαθιστώντας τα παλαιότερα σπίτια. Τα στούντιο και τα μικρά διαμερίσματα είναι ευρέως διαθέσιμα.

Οι κάτοικοι του Merriam Park

Από τις πρώτες μέρες της γειτονιάς, το Merriam Park έχει προσελκύσει επαγγελματικές οικογένειες. Είναι ακόμα εξίσου βολικό και για τα δύο κέντρα, τώρα ο σιδηρόδρομος έχει αντικατασταθεί από το I-94.

Οι μαθητές στα κοντινά κολέγια - το Macalester College, το Πανεπιστήμιο του Αγίου Θωμά και το Κολλέγιο του Αγίου Στ.

Catherine - καταλαμβάνουν διαμερίσματα, στούντιο και duplexes.

Πάρκα Merriam Park, γήπεδα αναψυχής και γκολφ

Το Town and Country Club, στις όχθες του Μισισιπή, αναπτύχθηκε στις μέρες του John Merriam και είναι ένα ιδιωτικό club γκολφ.

Το Merriam Park Recreation Center διαθέτει παιδότοπους, αθλητικές εγκαταστάσεις και είναι ανοιχτό για όλους.

Το Merriam Park βρίσκεται δίπλα σε ένα ιδιαίτερα όμορφο τμήμα του ποταμού Μισισιπή. Ποδήλατα και μονοπάτια πεζοπορίας κατά μήκος της όχθης του ποταμού είναι δημοφιλή για το περπάτημα, το τρέξιμο και το ποδήλατο Το περίπατο κατά μήκος της λεωφόρου Summit Avenue είναι μια άλλη ευχάριστη βόλτα σε καλοκαιρινό βράδυ.

Επιχειρήσεις του Merriam Park

Η λεωφόρος Snelling, η λεωφόρος Selby, η λεωφόρος Cleveland και η λεωφόρος Marshall είναι οι κύριοι εμπορικοί δρόμοι. Η λεωφόρος Cleveland και η λεωφόρος Snelling Avenue φιλοξενούν ένα μείγμα καφέ, καφετέριες, καταστήματα ειδών ένδυσης και διάφορους λιανοπωλητές.

Η Marshall Avenue έχει μερικούς ενδιαφέροντες λιανοπωλητές. Στη διασταύρωση της λεωφόρου Marshall και της λεωφόρου Cleveland είναι μια ομάδα ανεξάρτητων επιχειρήσεων. Το Κατάστημα Τρένων του Choo Choo Bob, το Καφετέρια Fine Grind , το Ice Cream της Izzy και το Cafe του Trotter είναι εδώ.

Λίγα τετράγωνα δυτικά στη λεωφόρο Marshall είναι ένα ζευγάρι καταστήματα με παράξενο συνδυασμό: το Wicker Shop, ένα κατάστημα πώλησης και επισκευής επίπλων της δεκαετίας του 1970 και ένα Cooqi χωρίς γλουτένη.

Μια συλλογή από αντίκες, συλλεκτικά και vintage καταστήματα είναι στην Selby Avenue στο "Mall of St. Paul". Το ποντίκι του Μισσούρι, ένα εμπορικό κέντρο αντίκες και το κατάστημα επίπλων Peteries Oldies Buties, είναι δημοφιλή καταστήματα εδώ. Μια παμπ που υπερηφανεύεται για τα μπιφτέκι της, η μπλε πόρτα, είναι επίσης εδώ, που βρίσκεται ανάμεσα στα παλαιά καταστήματα.

Στη διασταύρωση της λεωφόρου Snelling και της λεωφόρου Selby υπάρχουν τρία vintage καταστήματα ρούχων, Up Six Vintage, Lula και Go Vintage.