Χριστουγεννιάτικες συναυλίες σε αγγλικούς καθεδρικούς ναούς για το 2017

Πού να ακούσετε χορωδίες του καθεδρικού ναού των ιστορικών καθεδρικών ναών της Αγγλίας τα Χριστούγεννα

Ο ήχος των χριστουγεννιάτικων κάλαντων που τραγουδιέται από μια χορωδία των καθεδρικών ναών είναι ένα σημαντικό και οικείο μέρος των διακοπών. Στην Αγγλία, η παράδοση της χορωδίας των καθεδρικών ναών, συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευμένων αγγλικών χορωδιών και των οδυνηρών αγοριών σοπράνων, είναι πιο ανεπτυγμένη και πιο εκλεπτυσμένη από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Κοιτάξτε τις πιστώσεις στις αγαπημένες ηχογραφήσεις των παραδοσιακών κάλαντων στη δική σας συλλογή και πιθανότατα θα βρείτε μία ή δύο διάσημες αγγλικές χορωδίες του καθεδρικού ναού.

Δεν υπάρχει τίποτα σαν τον ήχο των καθαρών φωνών που γεμίζουν τους αρχαίους καθεδρικούς ναούς της Αγγλίας μέχρι τα υπέροχα θολωτά τους ανώτατα όρια. Και αν είστε αρκετά τυχεροί για να είστε στην Αγγλία κατά τη διάρκεια της Advent και των Χριστουγέννων, θα μπορούσατε να έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα , τραγουδημένα από μια αγγλική χριστιανική χορωδία σε ένα από αυτά τα μαγικά σκηνικά.

Πώς να βρείτε το καλύτερο αγγλικό καθεδρικό ναό Choer Carol Συναυλίες

Οι ιστοχώροι του καθεδρικού ναού συχνά αρχίζουν να καταγράφουν τα μουσικά τους προγράμματα διακοπών το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο Οι περισσότεροι σχεδιάζουν ένα μείγμα δωρεάν και ticketed συναυλιών. Μερικά από τα πιο διάσημα - ο Μεσσίας του Χάντελ στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον καθεδρικό ναό της Χριστιανικής Εκκλησίας στην Οξφόρδη - είναι δωρεάν, αλλά τα εισιτήρια χτυπάνε νωρίς. Παρ 'όλα αυτά, μπορείτε να ακούσετε τη διάσημη χορωδία του Westminster Abbey, ή να παρακολουθήσετε μια δημοφιλή υπηρεσία καρόλου στο York Minster απλά με την άφιξη αρκετά νωρίς, την ημέρα, για να πάρετε μια θέση.

Όταν κάνετε τα σχέδιά σας, παρακολουθήστε συναυλίες και υπηρεσίες που χαρακτηρίζουν τη χορωδία του καθεδρικού ναού - αυτά είναι τα σύνολα που έχουν συγκεντρωθεί και εκπαιδευτεί για τον καλύτερο ήχο σε αυτό το συγκεκριμένο μέρος.

Πού να βρείτε το καλύτερο μουσικό μουσείο της Χορωδίας του Καθεδρικού

Αυτή η λίστα με τους πιο ιστορικούς καθεδρικούς ναούς της Αγγλίας περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικα μουσικά κομμάτια από προηγούμενα χρόνια. Ακολουθήστε τους συνδέσμους για πλήρη χρονοδιαγράμματα Χορωδίας του Καθεδρικού Ναού και στοιχεία εισιτηρίων