Υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας όταν ταξιδεύετε στην Ιταλία

Τα κινητά τηλέφωνα είναι εύχρηστα όταν ταξιδεύουν στην Ιταλία. Είτε θέλετε να είστε σε επαφή με τους ανθρώπους στο σπίτι, να τηλεφωνείτε μπροστά για κρατήσεις ή απλά να έχετε τηλέφωνο για έκτακτες ανάγκες, παίρνοντας ένα κινητό τηλέφωνο μαζί σας όταν ταξιδεύετε είναι μια καλή ιδέα.

Τα σχέδια κινητής τηλεφωνίας μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και η χρήση του δικού σας κινητού τηλεφώνου από την Αμερική ή το Καναδά μπορεί να είναι δαπανηρή. Χρησιμοποιώντας τηλέφωνα του ξενοδοχείου για να καλέσετε στο σπίτι είναι ακριβό και εξαρτώνται από τα τηλέφωνα με πληρωμή μπορεί να είναι δύσκολη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το είδος του τηλεφώνου που θα χρειαστείτε, δείτε αυτό το άρθρο, αγοράζοντας το σωστό κινητό τηλέφωνο GSM για την Ευρώπη .

Μια εύκολη λύση είναι να αγοράσετε μια κάρτα SIM για χρήση με ένα ξεκλειδωμένο κινητό τηλέφωνο GSM ή να νοικιάσετε και να αγοράσετε ένα ξεκλείδωτο κινητό τηλέφωνο GSM και μια προπληρωμένη κάρτα SIM από την Cellular Abroad. Θα έχετε ένα τοπικό ιταλικό αριθμό για κλήσεις στην Ιταλία, δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις και ένα σταθερό χαμηλό ποσοστό για κλήσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες ή τον Καναδά. Όλα τα μενού είναι στα αγγλικά και υπάρχει υπηρεσία 24 ώρες την ημέρα και στα αγγλικά. Περιλαμβάνουν ακόμη και εξωτερικούς προσαρμογείς για τον φορτιστή.

Οι κάρτες τηλεφώνου έρχονται με μια μικρή προπληρωμένη αρχική πίστωση. Εάν γνωρίζετε ότι θα χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο πολύ, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον προπληρωμένο χρόνο απευθείας από την Cellular Abroad όταν τοποθετήσετε την παραγγελία σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εύκολα χρόνο όταν βρίσκεστε στην Ιταλία. Αν ταξιδεύετε σε άλλες χώρες, μπορείτε επίσης να αγοράσετε κάρτες SIM για αυτούς.

Τα κινητά στο εξωτερικό τηλέφωνα χρησιμοποιούν υπηρεσία UNO Mobile.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη παντού, ακόμη και σε ορισμένες εκπληκτικά απομακρυσμένες περιοχές. Οι διεθνείς κλήσεις και οι κλήσεις προς τις ΗΠΑ είναι συνήθως πολύ σαφείς, μερικές φορές πιο ξεκάθαρες από τις σταθερές.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγορά ιταλικών καρτών SIM και κινητών τηλεφώνων από την Cellular Abroad.