Περίοδος φορολογίας ακινήτων Αριζόνα

Είστε υπεύθυνοι για να γνωρίζετε πότε οφείλονται οι φόροι σας

Το κράτος της Αριζόνα φορολογεί όλα τα ακίνητα, εκτός αν προσδιορίζονται ως απαλλασσόμενα από τη φορολογία. Ορισμένα παραδείγματα εξαιρέσεων είναι: ιδιοκτησία κυβερνητικών, εκπαιδευτικών, φιλανθρωπικών, θρησκευτικών και μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων. Η ιδιοκτησία χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες. Για παράδειγμα, ο όρος "ακίνητη περιουσία" σημαίνει γη. Βελτιώσεις είναι τα κτίρια και άλλες βελτιώσεις στη γη.

Ποιος συλλέγει φόρους ακίνητης περιουσίας στην Αριζόνα;

Ο Νομικός Σύμβουλος του νομού στον οποίο βρίσκεται το ακίνητό σας θα χρεώσει εσείς ή τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό σας πληρωμής (για παράδειγμα, την εταιρεία υποθηκών σας) για τους φόρους ακίνητης περιουσίας της Αριζόνα.

Πότε λαμβάνω το νομοσχέδιο και πότε πρέπει να το πληρώσω;

Οι φόροι ακίνητης περιουσίας στην Αριζόνα εκτιμώνται σε βάση ημερολογιακού έτους και οι δηλώσεις φόρου ακίνητης περιουσίας ταχυδρομούνται τον Σεπτέμβριο.

Εδώ είναι ένα δύσκολο κομμάτι: η δήλωση του Σεπτεμβρίου έχει δύο stubs πληρωμής, έτσι δεν θα λάβετε μια δεύτερη τιμολόγηση για την πληρωμή που οφείλεται το επόμενο Μάρτιο.

Τι συμβαίνει αν ξεχάσω να πληρώσω τον λογαριασμό;

Αν πληρώσετε αργά, θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται τόκοι / ποινές.

Τελικά, το κράτος της Αριζόνα θα μπορούσε να θέσει υπόσχεση στην ιδιοκτησία σας για τους μη καταβληθέντες φόρους.

Θα πρέπει να θυμάστε μόνοι σας να κάνετε αυτή τη δεύτερη πληρωμή. δεν θα σταλούν υπενθυμίσεις. Εάν αυτό σας κάνει νευρικό, μπορείτε απλά να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό αμέσως μόλις λάβετε τη χρέωση Σεπτεμβρίου. Εάν καταβάλετε ολόκληρο το ποσό μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, δεν θα χρεωθείτε με ποινές ή τόκους.

Ποτέ δεν παίρνω το νομοσχέδιο, η εταιρεία υποθηκών μου το κάνει αυτό.

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν φόρους (και ασφάλιση) για τα ακίνητά τους που συλλέγονται από την εταιρεία υποθηκών τους, τον καθορισμένο φορέα πληρωμής, μαζί με το πραγματικό ποσό του δανείου, και, με τη σειρά του, η εταιρεία ενυπόθηκων δανείων πληρώνει τον νομό όταν οι πληρωμές είναι οφειλόμενες. Αυτή η εντολή συνήθως δημιουργείται κατά την έγκριση του ενυπόθηκου δανείου. Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν η εταιρεία υποθηκών σας παρακρατεί (κατακρατεί) χρήματα από τις μηνιαίες πληρωμές σας για να πληρώσει τους φόρους σας, μπορείτε να μάθετε εξετάζοντας τη μηνιαία δήλωση υποθηκών σας. Αυτός είναι ένας βολικός τρόπος για να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές εάν (α) ανησυχείτε για την απομνημόνευση να πληρώσετε ή / και (β) θα προτιμούσατε να έχετε μικρότερες μηνιαίες πληρωμές στην εταιρεία υποθηκών σας για να καλύψετε τους φόρους από ό, τι πρέπει να κάνετε μεγαλύτερο εφάπαξ ποσό πληρωμές μία ή δύο φορές ετησίως.

Προειδοποίηση: Ακόμη και αν η εταιρεία υποθηκών σας πληρώνει αυτομάτως τους φόρους σας από την απόρριψή σας για την ευθύνη για την ακίνητη περιουσία σας στην Αριζόνα, είστε τελικά υπεύθυνος για να βεβαιωθείτε ότι οι φόροι σας πληρώνονται. Ακόμη και αν ο λογαριασμός δεν έρχεται με το ταχυδρομείο, είστε υπεύθυνοι για να γνωρίζετε ότι οι φόροι οφείλονταν. Αν δεν το διευκρινίζω, εδώ είναι με απλά λόγια: δεν υπάρχουν δικαιολογίες επειδή δεν πληρώνετε τους φόρους ακίνητης περιουσίας της Αριζόνα!

Δεν μπορώ να βρω το νομοσχέδιο. Τι σας οφείλω?

Μπορείτε να ελέγξετε online.

Για ακίνητο στην περιφέρεια Maricopa:

  1. Πηγαίνετε στο Maricopa County αναζήτηση αγροτεμαχίων
  2. Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας στη γραμμή αναζήτησης
  3. Βρείτε το όνομά σας στα αποτελέσματα αναζήτησης και επιλέξτε "Φόροι"
  4. Δείτε πόσο χρεώθηκε και πόσα χρωστάτε.

Για ακίνητο στην Pinal County:

  1. Πηγαίνετε στο Pinal County Parcel Search
  2. Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας στη γραμμή αναζήτησης. Βρείτε το όνομά σας στα αποτελέσματα αναζήτησης και κάντε κλικ στον αριθμό του αγροτεμαχίου.
  3. Στην επόμενη σελίδα, υπάρχει ένας σύνδεσμος για την "Πληροφορίες Φορολογίας" δίπλα στον Αριθμό Αγροτεμαχίου.
  4. Δείτε πόσο χρεώθηκε και πόσα χρωστάτε.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω για τους φόρους ακίνητης περιουσίας της Αριζόνα;

Αν δεν λάβετε το λογαριασμό ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με το λογαριασμό σας σχετικά με τον φόρο ακίνητης περιουσίας, επικοινωνήστε με τον ταμία του νομού σας.

Ορισμένοι ηλικιωμένοι ηλικίας άνω των 65 ετών που πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις διαμονής και εισοδήματος ενδέχεται να είναι επιλέξιμοι για την Προστασία Προσωπικού Αποτίμησης, η οποία διατηρεί την αξία μιας πρωτογενούς κατοικίας ανερχόμενη και επομένως διατηρεί σταθερούς τους φόρους.

Αν κάποιος έχει ήδη γίνει δεκτός σε αυτό το πρόγραμμα, μπορεί να είναι επιλέξιμος για το Ταμείο Βοήθειας Ηλικιωμένων, πράγμα που μειώνει ουσιαστικά τους φόρους ακίνητης περιουσίας στην κατοικία με το ποσό των φόρων σχολικής περιφέρειας.

Οι χήρες, οι χήροι και τα άτομα που είναι πλήρως και μόνιμα άτομα με ειδικές ανάγκες μπορούν επίσης να λάβουν ορισμένες φορολογικές ελαφρύνσεις. Εδώ είναι η αίτηση για County Maricopa.

Η τελευταία λέξη

Μήπως αναφέρω ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες επειδή δεν πληρώνετε τους φόρους ακίνητης περιουσίας σας; Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός σπιτιού, είστε υπεύθυνοι για να γνωρίζετε ότι οι φόροι πρέπει να καταβάλλονται, αν η εταιρεία υποθηκών σας πληρώνει ή όχι, ή αν ο λογαριασμός έρχεται στο ταχυδρομείο ή όχι.

Αποποίηση ευθύνης: Δεν είμαι φορολογικός επαγγελματίας, ούτε εργάζομαι για το Τμήμα Εισοδήματος της Arizona ή για οποιαδήποτε αρχή της Αριζόνα ή της επαρχίας της Αριζόνα. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.