Καλύτερες παραλίες γυμνών στη Βρετανία - παραλία Knoll στο Studland Bay

Επίσημη παραλία γυμνιστών Υπεύθυνη για τη διαχείριση της Εθνικής Εμπιστοσύνης στο Dorset

Η παραλία Knoll στο Studland Bay στο Dorset είναι μια από τις καλύτερες γυμνές παραλίες στη Βρετανία. Και αυτό είναι επίσημο.

Αυτό το κομμάτι της διαχειριζόμενης παραθαλάσσιας ακτής της National Trust στο Studland Bay ονομάζεται τακτικά στις κορυφαίες λίστες παραλιών της Βρετανίας. Το τμήμα του, γνωστό ως Knoll Beach, είναι η τοποθεσία μιας επίσημα αναγνωρισμένης παραλίας γυμνιστών. Η παραλία αυτή κατατάσσεται στην κορυφή της κατηγορίας της, μία από τις καλύτερες στη χώρα.

Η γυμνή παραλία είναι ένα τμήμα μήκους 900 μέτρων από τα τέσσερα μίλια της λευκής άμμου και είναι μοναδική ως η μοναδική παραλία γυμνιστών του National Trust.

Σύμφωνα με τους συγγραφείς της Bare Britain, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και γνωστά υπαίθρια σημεία του Ηνωμένου Βασιλείου για να κάνουν ηλιοθεραπεία και να κολυμπήσουν στην φύση. Η δημοτικότητά του οδήγησε την Εθνική Εμπιστοσύνη να επεκτείνει τη συγκεκριμένη γυμνή περιοχή της παραλίας πριν από λίγα χρόνια. Περισσότεροι από τους παρακείμενους αμμόλοφους συμπεριελήφθησαν ως ζώνη προστασίας ιδιωτικού απορρήτου.

Το Studland βαθμολογεί επίσης καλά για τα πρότυπα καθαριότητας. Το 2017, ο ετήσιος Οδηγός Καλών Παραλιών του Marine Conservation Society για μια ακόμη φορά του έδωσε μια βαθμολογία τριών αστέρων "Εξαιρετική".

Είδη πρώτης ανάγκης

Και τι είναι κοντά

Όταν έχετε αρκετό γυμνό ηλιοθεραπεία και κολύμπι, κάντε μερικά ρούχα και κατευθυνθείτε προς την κεντρική περιοχή της Knoll Beach, όπου η χαλάρωση και το beach volleyball είναι δωρεάν.

Προσφέρονται ποδήλατα και καγιάκ και μπορούν να οργανωθούν εκδρομές με βάρκα.

Για μια πλήρη αλλαγή της σκηνής, πιάστε το Breezer 50 πίσω στο τερματικό Sandbanks και στη συνέχεια πάρτε το πλοίο Brownsea Island Ferry στο ειρηνικό νησιωτικό φυσικό καταφύγιο στο λιμάνι Poole. Το νησί Brownsea, ένα άλλο ακίνητο του National Trust, είναι το μεγαλύτερο νησί στο λιμάνι Poole και ένα καταφύγιο για τα πουλιά, τα απειλούμενα με κόκκινα σκίουροι της Αγγλίας, τα ελάφια και άλλα άγρια ​​ζώα. Μεγάλη για τη θέαση της φύσης - αν και όχι για γυμνισμό.