Ένας οδηγός για Gay Gay Pride

Η πολιτεία του Μίτσιγκαν, η οποία έχει πολλές πόλεις με μεγάλες ομοφυλοφιλικές σκηνές ( Ντιτρόιτ , Γκραντ Ράπιντς , Λάνσινγκ, Άν Άρμπορ , Καλαμάζο ) καθώς επίσης και η πιο δημοφιλής κοινότητα gay θέρετρο Midwest, Saugatuck , γιορτάζει το Ράιλντ και το Φεστιβάλ Gay Pride στα τέλη Αυγούστου . Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στην πρωτεύουσα του Μίτσιγκαν, Lansing, αλλά αντλεί περίπου 15.000 θεατές και συμμετέχοντες από όλο το Μίτσιγκαν και το Midwest.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τη σελίδα του Michigan Pride Events για πληροφορίες σχετικά με αρκετές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όπως το Λευκό Κόμμα του Πρίγκιπα του Μίτσιγκαν , το Ράλι στο Καπιτώλιο, το Μάρτιο στο Καπιτώλιο και το Φεστιβάλ Pride.

Η Parade Pride του Μίτσιγκαν συνήθως ξεκινάει το μεσημέρι, το Σάββατο, ξεκινώντας από το Adado Riverfront Park, περνώντας από το κέντρο της πόλης και τελειώνοντας στα σκαλιά του κτιρίου του State Capitol στο Μίτσιγκαν. Ακολουθεί ένα ράλι και στη συνέχεια το Φεστιβάλ Pride.

Πολλά από τα γκέι δημοφιλή μπαρ, καθώς και εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις, έχουν ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι σε όλη την Pride. Ελέγξτε τα τοπικά γκέι χαρτιά, όπως το Metra Magazine και το Between The Lines / Pride Source για λεπτομέρειες. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο χρήσιμο ταξιδιωτικό site που έχει δημιουργήσει ο επίσημος τουριστικός οργανισμός της πόλης, το συνεδριακό κέντρο Greater Lansing & Visitors Bureau.