Τα πιο δημοφιλή καταστήματα αγορών στο Μπαλί

Κοιτάζοντας τα καταστήματα εκπτώσεων και τα ειδικά καταστήματα του Μπαλί μπορεί να είναι περίεργος τρόπος να γνωρίσετε το νησί, αλλά μπορείτε να δείτε την έξοδο των αγορών του Μπαλί ως μια διαφορετική έκφραση του πολιτισμού και των φυσικών δώρων του νησιού .

Οι γενιές των τεχνιτών, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν μόνο τους ιερείς και τους ευγενείς του Μπαλί, τώρα αναδεικνύουν έναν πλούσιο γευστικότατο εξοπλισμό για τους τουρίστες που μετακινούνται μέσω του νησιού: και οι δύο διεθνείς τουρίστες που καταλήγουν σε ένα ταξίδι στην Ινδονησία και οι Ινδονήσιοι αναζητούν παραδοσιακά είδη "oleh-oleh" ή σουβενίρ για να μεταφέρουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο σπίτι.

Τα είδη που πωλούνται στις θέσεις που αναφέρονται εδώ μπορούν να είναι αρκετά καλά - οι Μπαλινέζοι τεχνίτες γνωρίζουν πώς να ανταποκριθούν σε μια διεθνή αγορά. Ορισμένα από αυτά τα καταστήματα προσφέρουν τα πάντα εκτός από τον νεροχύτη της κουζίνας, ενώ άλλα ειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο είδος εμπορευμάτων. Πολλοί προσφέρουν επίσης διεθνή ναυτιλία, αν το ζητήσετε. Κοιτάξτε μέσα από τις θέσεις που αναφέρονται παρακάτω και ζεσταίνετε την πιστωτική σας κάρτα - χαρούμενο κυνήγι!