Περάστε τη νύχτα στη σουίτα του Κάστρου της Σταχτοπούτας

Ενημέρωση: Η προώθηση δεν γίνεται πλέον. Η σουίτα Κάστρο της Σταχτοπούτας παραμένει στο κέντρο του μαγικού βασιλείου. Η Disney διοργανώνει περιστασιακά διαγωνισμούς με συνεργάτες, δίνοντας μια διαμονή στη σουίτα, αν και είναι πιο δύσκολο να βρεθεί τελευταία. Ένα πιο σίγουρο στοίχημα είναι να κλείσετε ένα δωμάτιο όπως το Royal Rooms στο Disney's Port Orleans για το μικρό σας πρίγκιπα ή πριγκίπισσα. Ενώ η τοποθεσία μπορεί να μην έχει την ίδια μνήμη, πολλές από τις μαγικές πινελιές της σουίτας Castle βρίσκονται στα δωμάτια.

Και μπορείτε να κοιμηθείτε λίγο αργότερα αν επιλέξετε.

Μπορείτε ακόμα να κάνετε μια ματιά μέσα .

Η αρχική προσφορά:

Πώς κερδίζεις;
Κάθε πρωί, ένας υπολογιστής της Disney επιλέγει έναν τυχαίο χρόνο και τοποθεσία. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι το πρόσωπο που διέρχεται από το 7ο turnstile που οδηγεί στην Epcot στις 11:51 πμ. Η τοποθεσία θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε στην ιδιοκτησία του Walt Disney World. Ο χρόνος είναι γενικά νωρίς την ημέρα, πριν από το μεσημέρι. Η ομάδα Disney Dream πηγαίνει στην τοποθεσία αυτή. Αν το επιλεγμένο πρόσωπο είναι επιλέξιμο για να κερδίσει και αποδέχεται το βραβείο, αρχίζει η διασκέδαση.

Τι ακριβώς κερδίζετε;
Το πρόσωπο (και η οικογένειά του) που κερδίζει είναι για κάποια σοβαρή VIP θεραπεία, το ύφος της Disney. Πρώτον, συσκευάζουν μια τσάντα για το κάστρο.

Μόλις επέστρεψαν στο μαγικό βασίλειο, έχουν μια βασιλική φωτογραφία και συνοδεύονται τελετουργικά κάτω από την Main Street στο κάστρο. Εκεί, ο θυρωρός τους ελέγχει στη σουίτα και τους δίνει μια περιήγηση. Τους δίνεται κάποιος χρόνος να απολαύσουν τη σουίτα προτού τους ζητηθεί να υπηρετήσουν ως μεγαλομάρτυρες της παρέλασης "Disney Dreams Come True" στο Μαγικό Βασίλειο.

Αργότερα εκείνο το βράδυ, οι νικητές αντιμετωπίζονται για δείπνο στο βασιλικό τραπέζι της Σταχτοπούτας, συμπεριλαμβανομένου ενός κοινού με την ίδια την Σταχτοπούτα. Μετά το δείπνο, οι νικητές απολαμβάνουν VIP προβολή της παρέλασης SpectroMagic και της επίδειξης πυροτεχνημάτων Wishes.

Μετά το κλείσιμο του Magic Kingdom, η νικήτρια οικογένεια θα έχει ιδιωτική πρόσβαση στο πάρκο για έως και δύο ώρες.

Θα έχουν έναν VIP οδηγό και θα μπορούν να συμμετέχουν σε τροποποιημένες εκδρομές όπως "Κλειδιά στο Βασίλειο".

Μετά την επιστροφή στη σουίτα του κάστρου, θα βρείτε το δωμάτιο που μεταμορφώθηκε από την βασιλική υπηρεσία προετοιμασίας κρεβατιού, η οποία περιλαμβάνει γλυκά στο κρεβάτι και σνακ και ποτά στο δωμάτιο. Ο θυρωρός είναι στον κάτω όροφο σε περίπτωση που έχουν κάποια ειδικά αιτήματα.

Η κλήση αφύπνισης το επόμενο πρωί είναι από την ίδια την Σταχτοπούτα. Στη συνέχεια, είναι πίσω στην πραγματικότητα - ή όσο πιο κοντά φτάνετε στην πραγματικότητα όταν είστε διακοπές στο Disney World.

Ποια είναι η Σουίτα του Κάστρου;
Η σουίτα του κάστρου , στον τέταρτο όροφο του Κάστρου της Σταχτοπούτας στη μέση του μαγικού βασιλείου, είναι διακοσμημένη ως θάλαμος του 17ου αιώνα. Δύο βασιλικά κρεβάτια και ένα καναπέ - κρεβάτι μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι έξι άτομα.

Το "Magic" καθρεφτίζει στη σουίτα (το ένα στο υπνοδωμάτιο, το ένα στο σαλόνι) διπλά ως τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης. Η σουίτα διαθέτει τζάκι με εφέ πυροτεχνημάτων και σαλόνι. Το μπάνιο της σουίτας διαθέτει μπανιέρα με κήπο , ντους και ειδικές παροχές που ταιριάζουν με το βασιλικό.

Κάντε μια περιήγηση φωτογραφιών στη σουίτα Κάστρο της Σταχτοπούτας .

Πρέπει να είστε στο Disney World για να κερδίσετε;
Ναι και ΟΧΙ. Μπορείτε να ταχυδρομήσετε σε μια καταχώρηση και να κερδίσετε. Δεδομένου ότι το βραβείο είναι για διαμονή εκείνο το βράδυ, εάν είστε επιλεγμένοι μέσω εισερχομένων ταχυδρομείου, θα λάβετε ένα "βραβείο συγκρίσιμης αξίας", το οποίο σύμφωνα με τους κανόνες είναι περίπου $ 587.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο διαγωνισμός έχει λήξει. Μείνετε συντονισμένοι με αυτό που η Disney θα κάνει με αυτή την όμορφη σουίτα στη συνέχεια!

Πρώτη οικογένεια:
Στις 25 Ιανουαρίου 2007, η οικογένεια Fouch του DeWitt, Michigan έγινε η πρώτη οικογένεια που επιλέχθηκε από τη Disney για να περάσει τη νύχτα στο Κάστρο της Σταχτοπούτας. Ο δεκαεξάχρονος Μπραντ βρισκόταν στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση, ήταν η σειρά 2, η θέση 8 στο προσομοιωτή 4 της έλξης Star Tours στα Disney-MGM Studios στις 10:00 πμ.

Τι θα συμβεί στη σουίτα μετά τον διαγωνισμό;
Η Disney δεν το ανακοίνωσε επίσημα, αλλά δεν μοιάζει με το ότι η σουίτα θα ενοικιάζεται ποτέ σε υψηλόβαθμους επισκέπτες. Οι αξιωματούχοι της Disney ανέφεραν ότι η παραμονή στο κάστρο μπορεί να εκδοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί φιλικά (για οικογένειες τεχνητά άρρωστων παιδιών που επισκέπτονται την Disney World, για παράδειγμα).

Ψάξτε για περισσότερη λέξη για αυτό, όπως το έτος ενός εκατομμυρίου Dreams αναδιπλώνεται το 2008.