Ο κήπος Yurt

De-Stress στην ύπαιθρο

Ο κήπος Yurt είναι ένας χώρος για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Σήμερα οι ζωές μας γίνονται πιο απασχολημένες και πιο απασχολημένες. ο καθένας τονίζεται στο μέγιστο. Όταν άκουσα τον Κήπο Γιούρτ, που περιγράφεται ως «κέντρο πνευματικής αποκατάστασης», ήμουν έτοιμος να το ελέγξω. Πρέπει να ομολογήσω, όμως, ότι ήμουν προσεκτικός από την αρχή και αναρωτήθηκα ποιο παράξενο πράγμα θα μπορούσα να εισέλθω. Και, τι ήταν "yurt" ούτως ή άλλως;

Αποδεικνύει ότι οι φόβοι και οι επιφυλάξεις μου ήταν ακριβώς στο μυαλό μου ... μαζί με το άγχος μου.

Ένα yurt είναι κυκλική, σκηνική δομή. Ο Γιούρτ είναι μια τουρκική λέξη που σημαίνει χώρος σκηνής ή κάμπινγκ.

Όταν πρωτοκολλήθηκα στο γιουρτ στο Yurt Garden, ένιωσα μια μεγάλη αίσθηση ειρήνης. Όσο περισσότερο ήμουν σε αυτό, τόσο πιο ειρηνικό ένιωθα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίσετε για τον εαυτό σας.

Ο κήπος Yurt , που βρίσκεται στη βάση του όρους Keel Mountain και μόλις 20-25 λεπτά από το Huntsville, ιδρύθηκε από τον Lynn Leach το 2002.

Η Lynn είναι αδειούχος θεραπευτής μασάζ και προσφέρει σουηδικά και θερμά ροκ μασάζ, συν τα φυτικά προσώπου. Προσφέρει επίσης μερικές μοναδικές υπηρεσίες: Θεραπεία αφής και διαισθητικό Coaching. Yurt της είναι το τέλειο σκηνικό για όλες αυτές τις συνεδρίες.

Με έλλειψη ύπνου και σταθερές προθεσμίες, είμαι συνήθως σε κατάσταση άγχους. Ο Lynn πρότεινε να μου δείξει ποιες ήταν οι συνεδρίες "Healing Touch". Κατ 'αρχάς, μένετε πλήρως ντυμένοι και βάζετε στην πλάτη σας στο άνετο τραπέζι μασάζ. Όπως είπα, το να είσαι στο στρογγυλό δωμάτιο είναι παρήγορο και χαλαρωτικό.

Με ένα ελαφρύ άγγιγμα και μια ήπια λικνίζοντας, Lynn σας μιλά μέσα από χαλάρωση ολόκληρο το σώμα σας. Ένιωσα το άγχος να αφήνει το σώμα μου. Η Lynn εργάζεται με ηλεκτρικές παρορμήσεις, πηγές ενέργειας και δεν είμαι σίγουρος τι. Μπορεί να το εξηγήσει καλύτερα απ 'ό, τι εγώ. Ξέρω απλά ότι όταν η συνεδρία μου τελείωσε, αισθάνθηκα πολύ πιο ήρεμος και όπως είχα περίπου τρεις ώρες ύπνου.

Το Yurt διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα, κουζίνα, μπάνιο, ντους, υδρομασάζ, ανεμιστήρες και κλιματισμό. Διατίθεται για ομαδικές εκδρομές, γάμους, μαθήματα και εργαστήρια για 20-30 άτομα.

Ο Κήπος Yurt διαθέτει επίσης έναν γιγαντιαίο λαβύρινθο που χτίστηκε το 2005. Χρειάστηκαν 25 άτομα κατά τη διάρκεια ενός έτους για να βοηθήσουν να σηματοδοτήσει το σχέδιο και να τοποθετήσει προσεκτικά τους βράχους των ποταμών στα σωστά σημεία. Τώρα χρησιμοποιείται για έναν μεσαιωνικό περίπατο.

Ο Lynn λέει ότι ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να βγει και να περπατήσει τον Λαβύρινθο δωρεάν, απλώς καλέστε πρώτα να τον ενημερώσετε ότι έρχεστε. Χρειάζονται περίπου 20 λεπτά για να περπατήσετε το όλο θέμα. Δεδομένου ότι ήταν πάνω από 100 μοίρες την ημέρα που ήμουν εκεί και το μεσημέρι, περπάτησα μόνο το ήμισυ της διαδρομής μέσα από αυτό, αλλά θέλω να επιστρέψω και να το ξανακάνω σύντομα.

Ο Κήπος Yurt βρίσκεται στη μέση της χώρας και κρυμμένο μακριά από τον πολιτισμό. Υπάρχουν πολυάριθμοι κήποι για να περπατήσετε και να απολαύσετε, καθώς και πολλά μέρη για να καθίσετε και να μελετήσετε.

Ο Κήπος της Ειρήνης είναι χτισμένος στη μνήμη του 13χρονου Τάρυν, φίλου της οικογένειας που πρόσφατα πέθανε από καρκίνο. Ο 16χρονος γιος του Lynn είχε καρκίνο των οστών πέντε φορές. Έχει μια ιδιαίτερη συγγένεια με θύματα καρκίνου και επιζώντες και οι κήποι της αντικατοπτρίζουν την ευαισθησία της.

Ο Lyn σέβεται όλη τη ζωή και όλες τις πεποιθήσεις.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Yurt Garden, καλέστε το Lynn στο (256) 776-0553 ή στείλτε το email στο lynne@yurtgarden.com .

Περισσότερα άρθρα