Τα καλύτερα φτερά κοτόπουλου στην παραλία του Ειρηνικού, στο Σαν Ντιέγκο

Θέλετε μερικά από τα καλύτερα φτερά στο Σαν Ντιέγκο; Προχωρήστε στην παραλία του Ειρηνικού

Όταν αποφασίζετε για τα καλύτερα πτέρυγες κοτόπουλου στο Pacific Beach (PB), είναι σαν να δηλώνετε τα καλύτερα φτερά σε όλο το Σαν Ντιέγκο, καθώς το PB είναι γνωστό ότι έχει μερικά από τα πιο δημοφιλή φτερά της πόλης. Με μια χαλαρή ατμόσφαιρα, το PB είναι επίσης το τέλειο μέρος για να φάτε ένα βρώμικο γεύμα από ζεστά, ατμιστικά φτερά κοτόπουλου στο Σαν Ντιέγκο. Μπαρ γραμμή δρόμους του PB και οι περισσότεροι έχουν κάποιο είδος πτέρυγα κοτόπουλο στο μενού, αλλά υπάρχουν μερικά μπαρ και εστιατόρια στο PB με φτερά που ξεχωρίζουν ψηλά από τα υπόλοιπα.

Έτσι, αν ψάχνετε για μερικά από τα καλύτερα φτερά κοτόπουλου στο Σαν Ντιέγκο, εδώ είναι τρία μέρη που θα πρέπει να κατευθυνθείτε στην παραλία του Ειρηνικού.

Bub's Dive Bar: Φτερά με την στάση Archie

Αυτή η αυτο-διακηρυγμένη γραμμή κατάδυσης έχει κοχύλια φυστίκις που καλύπτουν το έδαφος και μεγάλες μπύρες στη βρύση σε μια ευάερη ατμόσφαιρα. Τα φτερά είναι ψημένα στη σχάρα και αν και το Bub's Dive Bar προσφέρει μια ποικιλία από σάλτσες για να πετάξει τα φτερά, η σπιτική του θήκη Archie είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλούς φανατικούς του Σαν Ντιέγκο. Η σάλτσα Archie είναι ένας συνδυασμός της πικάντικης σάλτσας βουβάλου του Bub και της σάλτσας με μουστάρδα. Προχωρήστε στο Bub's στις Τετάρτες για τα ειδικά του φτερά με μισή τιμή. Ψάχνετε για μια πλάκα πιάτο για τα φτερά σας; Δοκιμάστε το απολαυστικό tator του Bub all nachos.
Διεύθυνση: 1030 Garnet Avenue, Σαν Ντιέγκο
Τηλέφωνο: 858-270-7269

710 Beach Club: Φτερωτά φτερά από την παραλία

Το 710 Beach Club βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παραλία στο τέλος της οδού Garnet. Το 710 σερβίρει φαγητό και ποτά σε ψυχρό περιβάλλον, συχνά με ζωντανή ψυχαγωγία.

Τα πτερύγια στο 710 αποκτούν ένα νεύμα, καθώς μερικά από τα καλύτερα πτερύγια στο Σαν Ντιέγκο χάρη στη σάλτσα τους, που τους προσδίδει ένα τραγανό δέρμα ιδανικό για να βυθίσουν τα δόντια σας. Έχετε μια σειρά από σάλτσες για να επιλέξετε από το 710 Beach Club: βουβάλι, πικάντικο σκόρδο, κόκκινο ζεστό, ζεστό Cajun, μπάρμπεκιου, μουστάρδα μέλι, πικάντικο ταϊλανδέζικο, teriyaki και Daytona.

Για φτηνά φτερά, κατευθυνθείτε στο 710 Beach Club τις Πέμπτες όταν τα φτερά του είναι μισά-off.
Διεύθυνση: 710 Garnet Avenue, Σαν Ντιέγκο
Τηλέφωνο: 858-483-7844

Βρώμικα Πουλιά: Καλύτερα φτερά σε όλη την γη;

Πάρτε μέρος σε μια συζήτηση για τα καλύτερα φτερά κοτόπουλου στο Σαν Ντιέγκο και όχι μόνο θα βρείτε τους κατοίκους είναι πολύ παθιασμένοι με το αγαπημένο τους, θα βρείτε επίσης Dirty Birds έρχεται πολύ ως τα καλύτερα φτερά στην πόλη. Το Dirty Birds είναι ένα μπαρ χωρίς φρύδια με ευρύχωρα παράθυρα που ανοίγουν στη Mission Boulevard και ένα vibe που εστιάζει στη διασκέδαση. Έτσι ίσως δεν είναι περίεργο ότι ένα διασκεδαστικό φαγητό, όπως τα πικάντικα πτερύγια κοτόπουλου, έχει γίνει ένα εξέχον προσάρτημα στα Dirty Birds. Οι γεύσεις των πτερυγίων στα Dirty Birds κατατάσσονται από το ένα έως το πέντε, χωρίς να υπάρχει θερμότητα. Δοκιμάστε τα πέντε (η σάλτσα habanero) αν τολμήσετε. Το Dirty Birds έχει πάνω από 25 γεύσεις, που κυμαίνονται από παραδοσιακές επιλογές όπως BBQ και βότανο σκόρδου μέχρι μοναδικές γεύσεις φτερού όπως taco ή μαργαρίτα (γεύση τεκίλα και ασβέστη). Το Dirty Birds έχει επίσης μια μυστική συνταγή σάλτσας, που εμπλουτίζεται με πολλές από τις σάλτσες του, όπως οι γεύσεις Dirty Blue και Honey Hot. Μπορείτε να πάρετε μια ειδική στα φτερά από Δευτέρα έως Παρασκευή στο Dirty Birds κατά τη διάρκεια ευτυχής ώρα από τις 3 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. όταν είναι μισοί. Την Τρίτη, η ευτυχισμένη ώρα διαρκεί όλη την ημέρα.

Διεύθυνση: 4656 Mission Boulevard, Σαν Ντιέγκο
Τηλέφωνο: 858-274-2473

Ο ανταγωνισμός στα φτερά είναι έντονος στο Pacific Beach, το οποίο είναι καλό για τους ανθρώπους στο Σαν Ντιέγκο καθώς έχετε πολλά εξαιρετικά μέρη για να διαλέξετε για να πάρετε μερικά φτερά. Μόλις αποφασίσετε για το αγαπημένο σας φτερό μέρος, θα έχετε μια ακόμα επιλογή για να κάνετε: ράντσο ή μπλε τυρί dipping σάλτσα;

Πού είναι το αγαπημένο σας μέρος για να φάτε φτερά στην παραλία του Ειρηνικού ή αλλού στο Σαν Ντιέγκο;