Ένας οδηγός για γυμναστήρια του αθλητικού συλλόγου της Νέας Υόρκης: Βρείτε τοποθεσίες της NYSC και περισσότερες πληροφορίες

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αθλητικό σωματείο της Νέας Υόρκης

Είναι δύσκολο να κερδίσετε την άνεση του New York Sports Club (NYSC): Με δεκάδες τοποθεσίες σε όλους τους δήμους, είναι πιθανό να βρείτε γυμναστήριο NYSC κοντά σε οποιοδήποτε σπίτι ή γραφείο στο Μανχάταν. Η εκκίνηση του Sports Club της Νέας Υόρκης και οι μηνιαίες συνδρομές είναι συγκριτικά λογικές και οι λέσχες διαθέτουν όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να πάρετε μια μεγάλη προπόνηση, μαζί με μαθήματα γυμναστικής ομάδας και προσωπικό προσωπικής κατάρτισης.

Οι εγκαταστάσεις είναι επίσης γενικά καθαρές και καλά συντηρημένες. Διαβάστε για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τον Αθλητικό Όμιλο της Νέας Υόρκης, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών της NYSC.

Πού βρίσκονται οι τοποθεσίες του αθλητικού συλλόγου της Νέας Υόρκης;

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση μέσω της μακράς λίστας των τοποθεσιών NYSC εισάγοντας τον προτιμώμενο ταχυδρομικό κώδικα προπόνησης στην ιστοσελίδα τους: mysportsclubs.com/studio/search.

Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα γυμναστήρια του Sports Club της Νέας Υόρκης;

Ναι, η εμπειρία του Sports Club της Νέας Υόρκης τείνει να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία. Για παράδειγμα, ορισμένες τοποθεσίες είναι υπερβολικά γεμάτες, ενώ άλλες μπορεί να μην έχουν αρκετά ελλειπτικά μηχανήματα για τις προτιμήσεις σας. Εάν σκέφτεστε να συμμετάσχετε, φροντίστε να επισκεφθείτε πρώτα την λέσχη που θα συναντήσετε κατά τη διάρκεια των περιόδων που θα ασχοληθείτε πιο συχνά.

Τι είδους εγκαταστάσεις μπορώ να περιμένω στο New York Sports Club;

Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε εξοπλισμό καρδιολογίας και αντοχής, μαθήματα ομαδικής άσκησης, προσωπική εκπαίδευση και, σε επιλεγμένες τοποθεσίες, πισίνες και / ή γήπεδα σκουός.

Ποια είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ενός μέλους της Sports Club της Νέας Υόρκης;

Ποια είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα ενός μέλους της Sports Club της Νέας Υόρκης;

Τι λένε τα μέλη των σημερινών μελών του αθλητικού συλλόγου της Νέας Υόρκης σχετικά με τα μέλη τους;

Συνολικά, τα μαθήματα γυμναστικής ομάδας δεν έλαβαν υψηλά σημάδια από τα μέλη της Αθλητικής Λέσχης της Νέας Υόρκης, τα οποία παρακολούθησα. Ένα μέλος είπε ότι τα μαθήματα γιόγκα ήταν ιδιαίτερα απογοητευτικά. Ένα άλλο μέλος λέει ότι υπάρχουν συχνά γραμμές για τον εξοπλισμό καρδιο στο σημείο της Άνω Ανατολής, αλλά ότι οι "μηχανικοί μπάτσοι" προσπαθούν να κρατήσουν τις γραμμές σε κίνηση. Σημείωση: Πολλοί αναγνώστες έχουν μοιραστεί τις αρνητικές εμπειρίες τους με τους αντιπροσώπους χρέωσης του Sports Club της Νέας Υόρκης. Δύο αναγνώστες ανέφεραν ότι χρεώθηκαν μετά την ακύρωση των μελών τους. Αν αποφασίσετε να συμμετάσχετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τη λεπτή εκτύπωση και ότι έχετε επιβεβαιώσει εγγράφως την επιβεβαίωση της ακύρωσης!

Ποιες είναι οι συνδρομές των μελών στο Sports Club της Νέας Υόρκης;

Όπως και τα περισσότερα γυμναστήρια της Νέας Υόρκης, το Sports Club της Νέας Υόρκης δεν διαφημίζει μια τυποποιημένη εισδοχή και μηνιαία συνδρομή μέλους. Συνήθως θα παρέχουν λεπτομέρειες σχετικά με την τρέχουσα τιμολόγηση μόνο αν κάνετε προσωπική συνάντηση με κάποιον συνεργάτη. Αυτό είναι εν μέρει επειδή θέλουν να σας πάρουν στο γυμναστήριο για να διευκολύνουν το κλείσιμο της συμφωνίας και εν μέρει επειδή το Sports Club της Νέας Υόρκης συχνά προσφέρει ειδικές προσφορές και προσφορές έτσι ώστε οι τιμές να διαφέρουν σημαντικά.

- Ενημερώθηκε από την Elissa Garay