Χριστουγεννιάτικες Αποδράσεις στη Βορειοδυτική

Πόλεις και προορισμούς στην Ουάσιγκτον, το Όρεγκον, το Αϊντάχο και τη Βρετανική Κολούμπια

Εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τη βορειοδυτική αυτή την εορταστική περίοδο, υπάρχουν πολλές χριστουγεννιάτικες πόλεις στην Ουάσινγκτον, το Όρεγκον, το Αϊντάχο και τη Βρετανική Κολούμπια όπου μπορείτε να γιορτάσετε τις διακοπές μόνοι ή με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αυτές οι εκδρομές, που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από τις μεγάλες πόλεις της Βορειοδυτικής Περιοχής, αποτελούν εξαιρετικές ευκαιρίες για οικογενειακές ομάδες να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί ενώ μπαίνουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η διακόσμηση των Χριστουγέννων, τα αφρώδη φώτα, η εποχιακή ψυχαγωγία και οι περιποιήσεις διακοπών συνδυάζονται με ενδιαφέρουσες τοποθεσίες για να δημιουργηθεί η σκηνή για μόνιμες αναμνήσεις, ιδανικές για όλη την οικογένεια. Αν σχεδιάζετε το ταξίδι σας σε αυτήν την περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά, δεν θα θέλετε να χάσετε αυτές τις πέντε υπέροχες χριστουγεννιάτικες εξωγήινες.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι οι περισσότερες από αυτές περιλαμβάνουν υπαίθρια δραστηριότητα βράδυ και το χειμώνα στα βορειοδυτικά μπορεί να πάρει εντελώς παγώνει, οπότε φροντίστε να συσκευάσετε κατάλληλα. Επίσης, λόγω των χειμερινών καταιγίδων και των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ορισμένες εκδηλώσεις και δραστηριότητες μπορεί να ακυρωθούν για μια νύχτα ή δύο, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε καλέσει για να επιβεβαιώσετε τις ώρες λειτουργίας, τις τιμές και τις συμβουλές για να φτάσετε εκεί μέσα στις χειμερινές συνθήκες.