Η μουσική και τα τραγούδια των Bellagio Συντριβάνια συμπεριλαμβανομένου του Tiesto

Μια λίστα των τραγουδιών που παρουσιάζονται στα σιντριβάνια του Bellagio Show συμπεριλαμβανομένου του Tiesto

Δεν έχει σημασία πού βλέπετε τα σιντριβάνια του Bellagio από που θα σας μαγέψουν. Η μουσική σβήνει, το νερό βγαίνει ψηλά στον αέρα και πραγματικά παρακολουθείτε. Σίγουρα, μπορείτε να πάρετε το τηλέφωνό σας για να τραβήξετε μερικές φωτογραφίες, αλλά θα σταματήσετε να στέλνετε μηνύματα. Πιθανότατα θα πάρετε ένα selfie. Μπορεί ακόμη και να πέσει σε μια γρήγορη snapchat, αλλά Bellagio Las Vegas θα συλλάβει την προσοχή σας με χορό νερό και δυνατά μουσική.

Τα εικονικά σιντριβάνια Bellagio Las Vegas είναι ένα από τα καλύτερα ελεύθερα αξιοθέατα στο Λας Βέγκας και προστέθηκε πρόσφατα χορευτική μουσική στη λίστα των τραγουδιών που συχνά φιλοξενούν τις χορευτικές βρύσες του νερού. Τα πίδακα που εκτοξεύουν νερό στον ουρανό άρχισαν να κινούνται και να ξεφλουδίζουν και να εκτοξεύουν σε 3 κομμάτια που δημιουργήθηκαν ειδικά για να διασκεδάσουν τους ανθρώπους στη λωρίδα του Λας Βέγκας από το διάσημο τεράστιο τελετουργικό EDM.

Αυτή η συνεργασία είναι η πρώτη του είδους και η πρώτη φορά που η Electric Dance Music έχει λάβει την κεντρική σκηνή στη γραφική λίμνη μπροστά από το Bellagio Las Vegas. Προσθέτει ένα διαφορετικό στοιχείο στη μονιμότητα ενώ συγχέεται άψογα με τους άλλους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στην ελεύθερη επίδειξη.

Τα σιντριβάνια του Bellagio είναι δωρεάν με καθημερινές παραστάσεις που περιστρέφουν περισσότερα από 30 τραγούδια. Το πρόγραμμα είναι:
Κάθε 30 λεπτά: Δευτέρα - Παρασκευή, 15:00 - 20:00
Σάββατο και αργίες, το μεσημέρι - 8 μ.μ.
Κυριακή, 3 μ.μ. - 8 μ.μ.
Κάθε 15 λεπτά: Ημερήσια, 8 μ.μ. - μεσάνυχτα
Κυριακή, 11 π.μ. - 3 μ.μ.

Εάν στέκεστε μπροστά από το Bellagio Las Vegas αρκετό καιρό, ίσως ακούσετε όλη τη μεγάλη μουσική που συνοδεύει την παράσταση. Νέα μουσική προστίθεται περιοδικά, έτσι κολλήστε γύρω και θα έχετε εδώ αρκετά αγαπημένα, αν παρακολουθήσετε περισσότερο από δύο παρουσιάσεις.

Τα σιντριβάνια της μουσικής Bellagio