Τα σιντριβάνια στο Bellagio Las Vegas

Η καλύτερη δωρεάν επίδειξη στο Λας Βέγκας στα σιντριβάνια του Bellagio

Τα εικονικά σιντριβάνια του Bellagio εκτελούν καθημερινά μουσική και πλήθη που συγκεντρώνονται κατά μήκος των ακτών αυτού του γραφικού ανθρώπου που φτιάχνει λίμνη στο κέντρο της ταινίας του Λας Βέγκας.

Θα μπορούσα να είμαι λίγο ρομαντικός, αλλά βλέποντας τα σιντριβάνια στο χορό Bellagio Las Vegas και να αιχμαλωτίζω το κοινό μου κάνει κάτι για μένα. Ξεχνώ τα κουδούνια και τις σφυρίχτρες του πάτωματος του καζίνο και νιώθω απομακρυσμένος από τους τουρίστες που περπατούν τη λωρίδα με γιγάντια πλαστικά φλιτζάνια που κρατούν 32 ουγκιά αλμυρού ποτού.

Τα σιντριβάνια στο Bellagio Las Vegas αισθάνονται κομψά και κομψά. Με κάνουν να αισθάνομαι σαν να είμαι ο μόνος που βλέπει στην ακτή της λίμνης. Με κάνουν να θέλω να σταθώ γύρω και να πάρω ένα ποτήρι Prosecco καθώς αγκαλιάσω κάποιον που με κάνει ζεστό, άνετο και νευρικό μέσα.

Ακριβώς στη λωρίδα του Λας Βέγκας κάθε 30 λεπτά τα σιντριβάνια Bellagio εγκαταλείπουν δωρεάν την εμπειρία του Λας Βέγκας. Πήγαινε, απλά παρακολουθήστε και απολαύστε και ίσως αισθανθείτε τη μαγεία επίσης.

Θέση των σιντριβάνων στο Bellagio: 3400 Las Vegas Blvd S. Las Vegas, NV 89109

Τηλέφωνο: 702-791-7111

Πάρε οδηγίες

Προβολές για τα σιντριβάνια στο Bellagio:
Δευτέρα Παρασκευή
3:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ., δείχνουν κάθε 1/2 ώρα
8:00 μ.μ. - 12:00 π.μ., δείχνουν κάθε 15 λεπτά
Σάββατο Κυριακή
12:00 - 8:00 μ.μ., δείχνουν κάθε 1/2 ώρα
8:00 μ.μ. - 12:00 π.μ., δείχνουν κάθε 15 λεπτά

Μουσική των Βρύων του Bellagio

Τιμή: Δωρεάν

Βγείτε μπροστά από το Bellagio Las Vegas και προσέξτε καθώς η μουσική και το νερό είναι τέλεια χορογραφημένες για την ευχαρίστησή σας.

Αυτή είναι η καλύτερη δωρεάν επίδειξη στο Λας Βέγκας . Οι βρύσες στο Bellagio μπορούν να είναι πολύ ρομαντικές. Εάν θέλετε πραγματικά την πλήρη επίδραση, πηγαίνετε στο ξενοδοχείο Bellagio και παίρνετε μια θέση στις ελιές. Απολαύστε ένα καλό φαγητό και την παράσταση ενώ απολαύστε! Αν βρεθείτε στη νυχτερινή ζωή πηγαίνετε στο HYDE Bellagio και πιάστε τα σιντριβάνια από το μπαλκόνι τους πίνοντας ένα κοκτέιλ.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι η τραπεζαρία στο LAGO, όπου οι βρύσες θαμπωθούν με το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο.

Οι βρύσες Bellagio είναι από τις καλύτερες από τις ελεύθερες εκδηλώσεις στο Λας Βέγκας και αυτή η περιοχή της λωρίδας του Λας Βέγκας έχει πολλά να προσφέρει στον ταξιδιώτη του προϋπολογισμού. Περπατήστε στο Bellagio Las Vegas και θα αντιμετωπιστείτε σε εποχιακές εκθέσεις στο Conservatory και Gardens Bellagio. Αυτή η ελεύθερη βάρκα έλξης ένα μεγάλο αίθριο με φρέσκα φυτά και λουλούδια διακοσμούν για να γιορτάσουν την εποχή. Σε κοντινή απόσταση, μπροστά από το γραφείο check-in του ξενοδοχείου θα δείτε το γυάλινο γλυπτό Dale Chihuly που αναχωρεί από το ξενοδοχείο. Ρίξτε μια ματιά στις λεπτομέρειες σε κάθε ένα από τα χειροποίητα γυάλινα πέταλα στο γλυπτό. Επίσης, κοντά βρίσκεται η μεγαλύτερη σιντριβάνι σοκολάτας στον κόσμο και αν πάρετε το τραμ στην Aria Las Vegas όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στην συλλογή City Center Art Collection.

Υπάρχουν πολλές ελεύθερες δραστηριότητες στο Λας Βέγκας, απλά πρέπει να τις αναζητήσετε. Ακολουθεί μια λίστα με ακόμη πιο φτηνά και δωρεάν πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Λας Βέγκας .