Πατινάζ στον πάγο στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Τα καλύτερα εσωτερικά και εξωτερικά παγοδρόμια στην περιοχή των δύο πόλεων

Οι χειμώνες της Μινεσότα μπορεί να είναι αρκετά σκληροί, με εκρήξεις ψυχρού ατμοσφαιρικού αέρα και βαριές χιονοπτώσεις τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τον καιρό να σας εμποδίσει να απολαύσετε υπαίθριες δραστηριότητες όπως παγοδρομίες στο ταξίδι σας στη Μινεσότα αυτή τη σεζόν.

Αντί να προσπαθήσετε να αποφύγετε το χειμώνα, μπορείτε να συνδέσετε το πιο ζεστό χειμερινό παλτό σας και να κατευθυνθείτε σε πολλά εσωτερικά και εξωτερικά παγοδρόμια κοντά στο Minneapolis-St.

Παύλος. Πολλές από τις τοποθεσίες γύρω από την περιοχή του μετρό διαθέτουν πολλά παγοδρόμια και ενώ μερικά βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους, ορισμένα είναι εσωτερικά και ανοιχτά όλο το χρόνο. Μπορείτε πάντα να κάνετε πατινάζ στη Μινεσότα!

Παρόλο που υπάρχουν πολλά τοπικά πάρκα και μικρότερα παγοδρόμια γύρω από το Minneapolis-St. Paul - που μπορείτε να βρείτε χρησιμοποιώντας τον ιστοχώρο Rink Finder - αυτά είναι τα καλύτερα που οι δύο πόλεις πρέπει να προσφέρουν τόσο τουρίστες όσο και ντόπιους τον ίδιο το χειμώνα.

Τα καλύτερα μέρη για παγοπέδιλα στις πόλεις Twin City

Λίμνη των Νήσων

Διαθέτοντας ένα επιτηδευμένο παγοδρόμιο, δωρεάν παγοπέδιλα και μια αίθουσα θέρμανσης - καθώς και διάφορες άλλες υπαίθριες δραστηριότητες όπως μονοπάτια πεζοπορίας - η Λίμνη των Νήσων δημιουργήθηκε από ένα πάρκο πόλης και αναψυχής στις αρχές του 20ου αιώνα και έχει από τότε να γίνει βασικό στοιχείο της περιοχής. Η Λίμνη των Νήσων είναι ίσως η πιο δημοφιλής λίμνη Μινεάπολις για πατινάζ και χόκεϊ αφού ο πάγος είναι αρκετά παχύς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε παρατηρήσει τα προειδοποιητικά σημάδια του πάγου πάγου, ειδικά στις αρχές και το τέλος του χειμώνα.

Landmark Plaza

Στο κέντρο του St. Paul, το Landmark Plaza φιλοξενεί υπαίθριο ψυγείο παγοδρόμιο από το Σάββατο μετά την ημέρα των ευχαριστιών έως τα τέλη Φεβρουαρίου κάθε έτους. Όπως όλα τα παγοδρόμια της πόλης, οι εγκαταστάσεις Landmark Plaza είναι ελεύθερες για χρήση και μπορείτε να νοικιάσετε ένα ζευγάρι πατίνια, αν δεν πακετάρετε τα δικά σας.

Το Landmark Plaza διαθέτει επίσης πολλές ειδικές εκδηλώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του χειμώνα και των διακοπών.

Δημόσια πάρκα στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Τα παγοδρόμια είναι εύκολο να έρθουν σε αυτή τη βόρεια πόλη. στην πραγματικότητα, η Μινεάπολη διαθέτει 16 δημόσια πάρκα που διαθέτουν υπαίθρια παγοδρόμια όταν ο καιρός δροσιστεί και οι λίμνες και οι λίμνες παγώσουν τελείως. Επιπλέον, η πόλη του Αγίου Παύλου διατηρεί 21 παγοδρόμια σε πάρκα σε όλη την πόλη, συμπεριλαμβανομένων τριών ψυγείων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις επίσημες ιστοσελίδες του τμήματος πάρκων και ψυχαγωγίας τόσο για τις Minneapolis όσο και για το St. Paul για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας, τα ανοίγματα του θαλάμου και τις οδηγίες ασφαλείας για την επίσκεψη στα πάρκα το χειμώνα.

Νομός Ramsey

Εκτός από τα πάρκα της πόλης Minneapolis και St. Paul, το Ramsey County Parks and Recreation Department διατηρεί 10 παγοδρόμια και αρένες στην επαρχία Ramsey, συμπεριλαμβανομένου του St. Paul's Charles M. Schulz Highland Arena, το οποίο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Άλλα αγαπημένα σημεία στην περιοχή είναι η λίμνη Beaver, η λίμνη Gervais, η λίμνη Owasso, η λίμνη White Bear και τα πάρκα νομού Poplar Lake.

Παράδεισος πάγος κήπος

Το Parade Ice Garden είναι ένα υπαίθριο παγοδρόμιο στη Μινεάπολη που διευθύνεται τώρα από το Τμήμα Πάρκων και Αναψυχής και λειτουργεί όλο το χρόνο.

Διαθέτοντας ανοιχτό πατινάζ, μαθήματα παγοπέδιλα, τουρνουά χόκεϊ επί πάγου, εκθεσιακά περίπτερα και μια ποικιλία τοπικών αγώνων σε αθλητικά πατινάζ, επισκέπτονται το Parade Ice Garden για μια εξαιρετική ημερήσια δραστηριότητα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ιστοσελίδα για επίσημες ώρες - υπάρχουν ορισμένες φορές οι παγοδρομίες που προορίζονται για επαγγελματίες και φοιτητές.

Κολέγιο Augsburg

Η αρένα πάγου στο Augsburg College είναι διάσημη για τη χρήση της ως τόπου για τη μαγνητοσκόπηση τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών όπως "The Mighty Ducks" και είναι ανοιχτή στην κοινότητα. Φιλοξενώντας μια ποικιλία συλλογικών αθλητικών εκδηλώσεων στα τρία παγοδρόμια του, το παγοδρόμιο του Augsburg φιλοξενεί επίσης ανοιχτά πατίνια όλο το χρόνο που είναι δωρεάν για το κοινό - αν και θα πρέπει να φέρετε τα δικά σας πατίνια.

Bloomington Ice Garden

Η πόλη του Bloomington διαθέτει 14 υπαίθρια παγοδρόμια χειμώνα, αλλά το Bloomington Ice Garden έχει τρία δικά του παγοδρόμια που είναι ανοιχτά όλο το χρόνο.

Αρχικά άνοιξε το 1970 με ένα μόνο παγοδρόμιο, ο κήπος του Bloomington Ice Garden διαθέτει πλέον ένα επίσημο παγοδρόμιο ολυμπιακών διαστάσεων χωρητικότητας 2.500 θέσεων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το πλήρες χρονοδιάγραμμα για επερχόμενες εκδηλώσεις, ημέρες ανοικτής πατινάζ και πληροφορίες για ιδιωτικά ενοίκια.