Πώς να φτάσετε από την πόλη στην πόλη στην Πορτογαλία

Πληροφορίες λεωφορείων, τρένων, αυτοκινήτων και πτήσεων για να φτάσετε στη χώρα

Σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε πώς μπορείτε να ταξιδεύετε μεταξύ των μεγάλων πόλεων της Πορτογαλίας με λεωφορείο, τρένο, αεροπλάνο και αυτοκίνητο.

Πώς να φτάσετε από τη Λισαβόνα στο ...

Η Λισσαβώνα είναι καλά συνδεδεμένη με πολλές πόλεις σε όλη την Πορτογαλία Μπορείτε να κατευθυνθείτε στις νότιες παραλίες του Αλγκάρβε, βόρεια του Πόρτο ή ανατολικά μέχρι το Alentejo. Η Λισαβόνα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας στην Πορτογαλία ή να συνεχίσετε σε άλλους προορισμούς εκτός της χώρας.

Πώς να φτάσετε από το Πόρτο στο ...

Το Πόρτο είναι ένας δημοφιλής προορισμός και είναι εύκολο να φτάσετε στη Λισαβόνα. Το Πόρτο είναι επίσης καλά συνδεδεμένο με πολλούς προορισμούς, όπως το Braga και είναι καλό για τη σύνδεση με τη Γαλικία στην Ισπανία .

Πώς να φτάσετε από το Faro στο ...

Το Faro είναι ένας σημαντικός συγκοινωνιακός κόμβος, έχοντας δικό του αεροδρόμιο και συνδέεται με τη Λισαβόνα. Είναι επίσης μια μεγάλη πόλη από την οποία μπορείτε να εξερευνήσετε το Λάγος και τις νότιες ακτές του Αλγκάρβε.

Πώς να έρθετε από Coimbra στο ...

Η Coimbra είναι εύκολα προσβάσιμη τόσο από τη Λισαβόνα όσο και από το Πόρτο και αποτελεί μια μεγάλη στάση για να χωρέσει το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως σημείο εκτόξευσης για άλλες πόλεις.

Πώς να έρθετε από τη Braga στο ...

Το Braga είναι ένας δημοφιλής προορισμός στη βόρεια Πορτογαλία, γεγονός που το καθιστά καλό σημείο αναπήδησης για την εξερεύνηση περισσότερων περιοχών, ειδικά αν κάνετε το δρόμο σας προς την Ισπανία.

Πώς να φτάσετε από Sintra σε ...

Πώς να φτάσετε από το Cascais στο ...

Πώς να φτάσετε από Estoril σε ...