Πώς να φτάσετε από τη Λισαβόνα στην Coimbra της Πορτογαλίας

Εάν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη Coimbra ως το βήμα σας στο Πόρτο ή τη Μαδρίτη, θα μπορούσατε να κάνετε μια ξενάγηση. Για τα χρήματά μου, τίποτα δεν χτυπά μια ξενάγηση σε μια ημερήσια εκδρομή - ο εμπειρογνώμονας οδηγός σας μπορεί να σας δώσει όλες τις τοπικές γνώσεις και όλη η υλικοτεχνική υποδομή έχει προγραμματιστεί για σας.

Εναλλακτικά, το τρένο είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς είναι πιο γρήγορη από το λεωφορείο και μόνο ελαφρώς πιο ακριβό.

Λισαβόνα στην Κοΐμπρα με τρένο

Το τρένο από τη Λισαβόνα στην Κόιμπρα διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Θα φτάσετε στο σταθμό Coimbra-B, αλλά μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε με το κέντρο της πόλης (σταθμός Coimbra-A) μέσω μιας πεντάλεπτης βόλτας τρένου που περιλαμβάνεται στο εισιτήριό σας. Βιβλίο από τη σιδηροδρομική Ευρώπη (βιβλίο άμεση).

Δείτε επίσης: Σταθμοί τρένων και λεωφορείων της Λισαβόνας

Λισαβόνα στην Κοΐμπρα με λεωφορείο

Το λεωφορείο από τη Λισαβόνα προς την Coimbra διαρκεί περίπου 2:30 και κοστίζει περίπου 15 €. Είναι περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης ή μπορείτε να συνδεθείτε με ένα τοπικό λεωφορείο. Βιβλίο από την Rede Expressos .

Λισαβόνα στην Κοΐμπρα με αυτοκίνητο

Το ταξίδι από τη Λισαβόνα στην Coimbra διαρκεί 2 ώρες και απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα. Συγκρίνετε τιμές για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πορτογαλία

Πού πρέπει να πάτε μετά την Coimbra;

Το Πόρτο, το σπίτι του λιμανιού, είναι το πιο προφανές μέρος για να επισκεφτείτε μετά την Κοΐμπρα. Διαβάστε περισσότερα για να πάτε από την Κοΐμπρα στο Πόρτο . Η Coimbra είναι επίσης μια καλή αρχή για να φτάσετε στη Μαδρίτη. Διαβάστε για ταξίδια από Κοΐμπρα προς Μαδρίτη .