Πώς να φτάσετε από Πόρτο προς Κόιμπρα της Πορτογαλίας

Το Coimbra είναι ένα εξαιρετικό σημείο αναχώρησης μεταξύ Πόρτο και Λισαβόνας

Σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις μεταφορές για να φτάσετε από το Porto στο Coimbra με λεωφορείο, τρένο, αυτοκίνητο και ξενάγηση.

Δείτε επίσης:

Πώς να συμπεριλάβετε την Coimbra στο ταξίδι σας στην Πορτογαλία

Η Coimbra βρίσκεται κατά προσέγγιση στη μέση μεταξύ της Λισαβόνας και του Πόρτο, των δύο κύριων πόλεων της Πορτογαλίας και των πιο δημοφιλών προορισμών για τους περισσότερους επισκέπτες της χώρας (μαζί με το Αλγκάρβε).

Για εκείνους τους ποδηλάτες σε όλη τη χώρα, η Κοΐμπρα κάνει ένα τέλειο διάλειμμα μεταξύ αυτών των πόλεων. Εγγυάται μια ολόκληρη μέρα - έτσι είτε φτάνουν νωρίς από τη Λισαβόνα ή το Πόρτο, μένουν εκεί την ημέρα και κατευθύνονται προς την άλλη πόλη το τελευταίο πράγμα τη νύχτα. Εναλλακτικά, μείνετε στη νύχτα στην Coimbra.

Αν δεν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τη Λισαβόνα, η Coimbra είναι επίσης ένα βολικό ημερήσιο ταξίδι από το Πόρτο. Εάν θέλετε να δείτε κάτι περισσότερο από την Coimbra σε μια ημερήσια εκδρομή (όπως μια επίσκεψη στη Φάτιμα), θα χρειαστείτε είτε το δικό σας αυτοκίνητο είτε μια ξενάγηση. Δείτε τις καλύτερες περιηγήσεις παρακάτω.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε στην Κοΐμπρα;

Η Coimbra δεν χρειάζεται περισσότερο από ένα ημερήσιο ταξίδι, οπότε μια περιήγηση με οδηγό είναι το καλύτερο σας στοίχημα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πόλη εάν δεν έχετε το χρόνο να την εξερευνήσετε πληρέστερα. Εάν μένετε για περισσότερο από μία ημέρα, το τρένο είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Δείτε επίσης: Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία σε Coimbra

Πόρτο προς Κοΐμπρα με ξεναγήσεις

Οι περισσότερες εκδρομές της Coimbra περιλαμβάνουν έναν άλλο προορισμό για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας.

Συμπεριλαμβανομένης της Φατιμά Εκτός από την Κοΐμπρα, δείτε το Ιερό της Παναγίας του Ροδαρίου στη Φατιμά, όπου λέγεται ότι έγιναν εμφανίσεις της Παναγίας. Θα έχετε το πλεονέκτημα ενός οδηγού και θα ταιριάζει άνετα σε δύο θέσεις σε μία ημέρα. Διαβάστε περισσότερα για το Coimbra και το Fatima Day Trip

Συμπεριλαμβανομένου του Aveiro Πριν φτάσετε στην Coimbra, επισκεφθείτε τα κανάλια της πορτογαλικής Βενετίας.

Διαβάστε περισσότερα για το ταξίδι ημέρας Aveiro και Coimbra ή πώς να φτάσετε στο Aveiro

Συμπεριλαμβανομένου του Buçaco Προσθέστε ένα ταξίδι στο παλάτι του Buçaco, στην καρδιά του Εθνικού Δρυμού Buçaco.

Πόρτο προς Κοΐμπρα με τρένο και λεωφορείο

Υπάρχουν δύο τύποι τρένων που μεταβαίνουν από Πόρτο προς Κόϊμπρα. Το ταξίδι διαρκεί λιγότερο από μία ώρα αν πάρετε το γρήγορο τρένο (Alfa Pendular) και κοστίζει περίπου 12 €. Δώστε προσοχή στο χρόνο ταξιδιού κατά την κράτηση. Βιβλίο από τη σιδηροδρομική Ευρώπη (βιβλίο άμεση). Θα φτάσετε στο σταθμό Coimbra-B, αλλά μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε με το κέντρο της πόλης (σταθμός Coimbra-A) μέσω μιας πεντάλεπτης βόλτας τρένου που περιλαμβάνεται στο εισιτήριό σας.

Η Coimbra είναι επίσης ένα καλό μέρος για να πάρετε τρένο στη Μαδρίτη. Διαβάστε περισσότερα για ταξίδια από Κοΐμπρα προς Μαδρίτη .

Το λεωφορείο από Πόρτο προς Κόιμπρα διαρκεί 1 ώρα και κοστίζει περίπου 12 € σε ένα δρόμο. Βιβλίο από την Rede Expressos .

Πόρτο προς Κοΐμπρα με αυτοκίνητο

Το ταξίδι 130χλμ από Πόρτο προς Κόιμπρα διαρκεί περίπου 1 ώρα με το αυτοκίνητο αν χρησιμοποιείτε το A1. Σημειώστε ότι υπάρχουν διόδια σε μερικούς από αυτούς τους δρόμους. Συγκρίνετε τιμές για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πορτογαλία .