Πώς το Facebook αλλάζει το ταξίδι για το καλύτερο

Η Randi Zuckerberg, πρώην Διευθυντής Ανάπτυξης Αγοράς στο Facebook (και μεγάλη αδελφή του Mark), χρησιμοποιείται για να είναι στο δρόμο. Δεδομένου ότι η Zuckerberg έφυγε από τη θέση της ως το πρόσωπο του Facebook το 2011, έκανε λίγα πράγματα - ξεκίνησε τη δική της εταιρεία μέσων ενημέρωσης, την Zuckerberg Media. κάθισε στο τιμόνι του χώρου ζωής Dot περίπλοκη? και μάλιστα εμφανίστηκε σε μια διήμερη διαδρομή Rock of Ages στο Broadway. Ένα πράγμα που έχουν όλοι οι ρόλοι;

Πολλά ταξίδια. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την πρωτοβουλία "Είναι καλό να μην είναι σπίτι" της Hyatt, κάναμε καθιστή με την Randi να κλέψουμε μερικά από τα καλύτερα ταξιδιωτικά μυστικά της, να εγκαταστήσουμε την ιστορική ηλικία της ανατολικής ακτής έναντι της Δυτικής Ακτής και να βρούμε τις κοινότητες όπως το αγροτικό Τενεσί και μακριά μέρη όπως το Κουβέιτ.

Η καριέρα σας έχει να κάνει με τις συνδέσεις - πώς παίζει αυτό τον τρόπο που ταξιδεύετε;
"Το μεγαλύτερο πάθος μου όταν ταξιδεύω είναι να συνδεθώ με γυναίκες επιχειρηματίες σε αυτές τις πόλεις. Είμαι στο δρόμο μάλλον 100 μέρες το χρόνο - μόνο φέτος πήγα στο Κουβέιτ και στο αγροτικό Τενεσί. Παντού που πηγαίνω προσπαθώ να καθίσω με τουλάχιστον μία ή δύο γυναίκες επιχειρηματίες που κάνουν κάτι φοβερό. Όταν μιλάς με ανθρώπους και συναντάς ανθρώπους, βλέπεις ότι ο καθένας είναι ο ίδιος ο ίδιος ανεξάρτητα από τον τόπο στον κόσμο που είσαι. "

Ποιο είναι το νούμερο ένα πράγμα που έχετε μάθει από τις συνδέσεις που έχετε κάνει σε διάφορες γωνιές του πλανήτη;
"Η συνάντηση με τους ανθρώπους σας δίνει μια πιο προσωπική αίσθηση για τον τόπο που βρίσκεστε.

Στο Κουβέιτ, είχα αυτή την ομάδα έξι γυναικών επιχειρηματιών που με πήραν σε όλη την πόλη. Είχαμε κουβεντιάζοντας και σκέφτηκα ότι «νιώθω τόσο εξοικειωμένος με σας». Εδώ είχα προετοιμάσει για αυτό το μεγάλο ταξίδι και αναρωτιόμουν πόσο διαφορετικό θα ήταν ο πολιτισμός και ένιωσα ότι θα μπορούσα να πάω στο γυμνάσιο με αυτά τα κορίτσια ».

Πώς τροφοδοτούν τα ταξίδια σας σε αυτό που σας εμπνέει ως επιχειρηματίας;
"Αυτό που έχω εμπνεύσει είναι ότι σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι προσπαθούν πραγματικά να λύσουν μεγάλα προβλήματα και προσπαθούν να λύσουν πράγματα που είναι προσωπικά παθιασμένα. Δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος στο χαρτί να είστε επιχειρηματίας - όταν σκέφτεστε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με μια σταθερή σταδιοδρομία σε σχέση με το να τα δώσετε όλα ως επιχειρηματίες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνετε αυτό εκτός αν είστε τόσο παθιασμένοι με αυτό που " εκ νέου κτίριο που δεν θα μπορούσατε να ξυπνήσετε το πρωί και να κάνετε οτιδήποτε άλλο. Μπορείτε πραγματικά να αισθανθείτε αυτό το πάθος, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο που είστε. "

Πώς νομίζετε ότι το Facebook έχει αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουμε;
"Λατρεύω το νέο χαρακτηριστικό που ξεκίνησαν από όπου μπορείτε να ζητήσετε συστάσεις από τους φίλους σας. Κάθε φορά που ταξιδεύω, θα έλεγα κάτι σαν "φίλοι, πηγαίνω σε αυτή την πόλη, τι νομίζεις;" και τώρα μπορείτε πραγματικά να καθαρίσετε αυτούς τους καταπληκτικούς καταλόγους συστάσεων. Για μένα ανοίγει έναν ολόκληρο κόσμο συνδέσεων και ανθρώπων. Μερικές φορές θα πάω σε μια πόλη και θα συνειδητοποιήσω ότι ήδη γνωρίζω κάποιον εκεί. Νομίζω ότι τα κοινωνικά μέσα αλλάζουν εντελώς όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε αλλά και από ποιον παίρνουμε ταξιδιωτικές συμβουλές ".

Πώς αξιοποιείτε αυτές τις συνδέσεις όταν βρίσκεστε στο δρόμο;
"Σίγουρα διαβάζω τα ταξιδιωτικά blogs και μου αρέσουν τα sites αναθεώρησης, αλλά η πρώτη μου στάση θα είναι το Facebook και τα κοινωνικά μέσα. Τότε θα προσπαθήσω να κάνω τις προτάσεις αυτές σε μια άλλη αξιόπιστη πηγή. "

Πού είναι η τουριστική βιομηχανία ακόμα ελλιπής στην καινοτομία;
"Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται για έναν επαγγελματία ταξιδιώτη σκέφτονται για έναν άνδρα σε ένα κοστούμι, δεν σκέφτονται για μένα. Αλλά εδώ είμαι στο δρόμο 100 ημέρες το χρόνο. Νομίζω ότι πριν καν σκεφτούμε νέες καινοτομίες στον τομέα των ταξιδιών, πρέπει να σκεφτούμε πώς τα εμπορικά σήματα μπορούν να αγκαλιάσουν τους ταξιδιώτες επιχειρηματίες και να κατανοήσουν ότι οι ανάγκες τους είναι ελαφρώς διαφορετικές από τους άνδρες που ταξιδεύουν. Γι 'αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένος για το τι κάνουμε εδώ [με Hyatt]. Δεν χρειάζομαι τρελή καινοτομία στον τομέα των τεχνολογιών, χρειάζομαι απλώς μια μάρκα για να ενθουσιάσω την αγκαλιά των γυναικών επιχειρηματικών ταξιδιωτών και γι 'αυτό είναι πολύ δροσερό να εργαστούμε πάνω σε αυτό ».

Ως γυναικείος επαγγελματίας ταξιδιώτης, ποιες είναι οι συμβουλές σας σε άλλες γυναίκες στο δρόμο;
"Εάν είστε συχνός ταξιδιώτης, πρέπει πάντα να προσπαθήσετε να αποφύγετε να ελέγξετε μια βαλίτσα. Θα πάω τόσο μακριά ώστε να σκουπίσω κενού τα πράγματα μου έτσι ώστε να ταιριάζει σε ένα φασόλι. Προσέξτε με μια αλυσίδα ξενοδοχείων ή μάρκα αν μπορείτε να πάρετε σημεία πίστεως και πάντα προσπαθήστε να κάνετε κράτηση μέσω του ιστοτόπου του ξενοδοχείου απευθείας αντί να περάσετε από ένα τρίτο μέρος - αν ο Θεός σας απαγορεύσει πρέπει να αλλάξετε ή να ακυρώσετε τα σχέδιά σας, είναι πάντα πολύ πιο εύκολο να χειριστείτε με το ξενοδοχείο άμεσα. "

Ως Νέα Υόρκη με μια αρκετά σοβαρή γραβάτα Silicon Valley, πρέπει να ρωτήσουμε: Δυτική Ακτή ή Ανατολική Ακτή;
"Ξέρεις τι, τους αγαπώ και οι δύο, αλλά εξαρτάται τελείως όταν το χρόνο που με ρωτάς. Ρωτήστε με τον Φεβρουάριο και θα πω Palo Alto σε όλη τη διαδρομή. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα σαν μια ζεστή καλοκαιρινή νύχτα στη Νέα Υόρκη. Ας πούμε ότι αγαπώ να είμαι πολίτης του κόσμου και να ταξιδεύω μεταξύ των δύο ».