Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στη Φλώριδα

Το περιοδικό Forbes κατατάσσει τους 400 πλουσιότερους ανθρώπους

Το 2004, το περιοδικό Forbes ταξινόμησε τους πιο πλούσιους ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από τα 400 που περιλαμβάνονται στον κατάλογο, 22 από αυτά τα άτομα ισχυρίζονται ότι η Φλόριντα είναι το σπίτι τους. Δείτε τι έκαναν για να κερδίσουν τις περιουσίες τους και μάθετε για τις εταιρείες που τρέχουν. Τα ονόματά τους μπορεί να μην είναι γνωστά, αλλά τα προϊόντα που παράγουν ή οι υπηρεσίες που παρέχουν είναι κάτι για το οποίο όλοι έχουμε ακούσει.

FYI

# 46, ο Micky Arison , έρχεται ως ο πλουσιότερος Φλοριώτης στον αριθμό 46. Αν και η επιχείρηση των Carnival Cruise Lines κληρονόμησε από τον πατέρα του, ο Micky ήταν αυτός που τον μεταμόρφωσε στον μεγαλύτερο διαχειριστή κρουαζιέρας στον κόσμο. Στη νεαρή ηλικία των 53 ετών, ο Micky προσπαθεί πολύ δραστήρια να διευρύνει την εταιρεία του. Ίσως στο μέλλον θα τον δούμε ακόμα ψηλότερα στη λίστα των Πλούσιων Προσώπων του Forbes. Παρόλο που αποχώρησε από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, η τρέχουσα καθαρή του αξία είναι ένα επιβλητικό ποσό ύψους 3,5 δισ. Δολαρίων. Ο Micky Arison ζει στο Bal Harbour με τη σύζυγό του και 2 παιδιά.

Μόλις συμπιέζονται στο κορυφαίο 100, τρεις άνδρες της Φλόριντα είναι συνδεδεμένοι στη λίστα Forbe με ένα εντυπωσιακό 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια το καθένα:

# 100, ο Daniel Abraham , ο 78χρονος παχύρρευσε το πορτοφόλι του, βοηθώντας τους άλλους να αδυνατίσουν. Με μόνο ένα δίπλωμα γυμνασίου, αυτός ο δισεκατομμυριούχος κατέλαβε την αρχική του περιουσία με την αγορά της Thompson Medical το 1947 τη στιγμή που η εταιρεία είχε ετήσιες πωλήσεις $ 5000.

Ο Αβραάμ πούλησε την εταιρεία 51 χρόνια αργότερα και ζήτησε κέρδος 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Ως ο δημιουργός του Slim-Fast, ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα απώλειας βάρους που έχει ποτέ, ο Αβραάμ έπλασε περαιτέρω το πορτοφόλι του. Τώρα που ζει μια άνετη ζωή στο Palm Beach με τη σύζυγό του, ο Αβραάμ, ο οποίος έχει 5 παιδιά, είναι ένας γενναιόδωρος και στοχαστικός φιλάνθρωπος, δωρίζοντας σε ποικίλες αιτίες, συμπεριλαμβανομένης της ειρήνης στη Μέση Ανατολή.

# 100, ο Robert Edward Rich Sr , ο κατεψυγμένος γίγαντας Rich's, ξεκίνησε ως ιδιοκτήτης γαλακτοκομικής εταιρείας, ο οποίος, στη δεκαετία του 1940, ανέπτυξε μια κρέμα γάλακτος με σόγια στη δεκαετία του 1940. Στα 89, η Rich είναι το ανώτερο μέλος της λίστας μας. Έχει πτυχίο Τεχνών / Επιστήμης από την SUNY Buffalo, είναι παντρεμένος και ζει τώρα στο Palm Beach.

# 100, ο Wayne Huizenga , μετακόμισε στη Φλόριντα ως έφηβος όπου μετά από να υπηρετήσει στον στρατό εργάστηκε το πρωί για έναν φίλο που κατείχε μια υπηρεσία σκουπιδιών. Χρησιμοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο του τα απογεύματα, σύντομα έφτιαξε αρκετές επαφές για να ξεκινήσει τη δική του εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων. Λίγο αργότερα, αγόρασε τη δική του εταιρεία και απέκτησε 100 ακόμα μέσα σε 9 μήνες. Πάντα ο επιχειρηματίας, η Huizenga αγόρασε την αλυσίδα Blockbuster των 19 καταστημάτων, επεκτείνοντας και την πουλούσε 10 χρόνια αργότερα. Τρέχοντας το AutoNation και ιδιοκτήτης του Miami Dolphins για το ποδόσφαιρο, ζει στο Fort Lauderdale .

Έτσι, υπάρχουν οι τέσσερις πιο πλούσιοι Φλοριώτες, τώρα ας πάμε στα υπόλοιπα. Μπορεί να μην έχουν φτάσει στην κορυφή των 100, αλλά ο πλούτος και η επιχειρηματική τους αίσθηση είναι εντούτοις εντυπωσιακά.

# 139, ο James Martin Moran , είναι ένας 84χρονος , αυτοεγκιστρωμένος εκατομμυριούχος αξίας 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Είναι ο μεγαλύτερος ξένος διανομέας αυτοκινήτων και έμπορος με τη Νοτιοανατολική Toyota.

# 167, George L Lindemann & οικογένεια , σε ηλικία 66 ετών, αυτός ο εκατομμυριούχος που ξεκίνησε είναι αξίας 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Γιώργος είναι επιχειρηματίας που έχει αγοράσει και πουλήσει εταιρείες για τα τελευταία 30 χρόνια. Οι τρέχουσες επιχειρήσεις του περιλαμβάνουν τα μέσα ενημέρωσης και το φυσικό αέριο.

# 167, ο Arthur L Williams Jr είναι ένας άλλος αυτοαπασχολούμενος εκατομμυριούχος με καθαρή αξία και στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Η περιουσία του Αρθούρου έγινε στην ασφάλιση.

# 209, ο James C France , κληρονόμησε την τύχη του από τον πατέρα του Μπιλ Γαλλία, ο οποίος ξεκίνησε το Nascar το 1947 και έχτισε το Daytona Speedway .

Η καθαρή αξία είναι 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

# 209, ο William C France Jr , ο μεγαλύτερος αδελφός της τύχης της Γαλλίας, ο οποίος μαζί με τον αδελφό James ελέγχει το κύκλωμα Nascar του αγωνιστικού αυτοκινήτου Nascar. Η καθαρή αξία είναι 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

# 209, Mark McCormack , 71 ο μοναδικός κάτοικος της Κεντρικής Φλόριντα, ζει στο Windermere. Η περιουσία του σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια πραγματοποιήθηκε στον τομέα της διαχείρισης αθλητισμού και τώρα επεκτάθηκε σε μοντέλα, κλασσική μουσική, τηλεοπτική και εταιρική διαβούλευση.

Αυτό σηματοδοτεί τους κορυφαίους 10 πλουσιότερους Φλοριάντες, οι τελευταίοι 12 που παρατίθενται παρακάτω, καταγράφοντας τη θέση τους στο top 400, την αξίωσή τους για τύχη και την τρέχουσα αξία τους (σε εκατομμύρια).

# 239 Ansin, Edmund Newton, τηλεοπτικοί σταθμοί, $ 950
# 249 Weber, Charlotte Colket, κληρονομία, $ 930
# 249 Morean, William, Circuit Jabil, $ 930
# 254 Debartolo, Edward John Jr, εμπορικά κέντρα, $ 920
# 301, Abramson, Leonard, Aetna, $ 775
# 313 Glazer, Malcolm, ανώνυμη εταιρεία, $ 750
# 313 Kimmel, Sidney, Jones Apparel, $ 750
# 347 Μπέικερ, Τζέι, Kohl, $ 680
# 354 Koch, William Ingraham, πετρέλαιο, $ 650
# 352 Clark, James H, Netscape, $ 670
# 368 Speer, Roy Merrill, τηλεόραση, $ 600
# 391 Flinn, Lawrence Jr, δορυφορική τηλεόραση, $ 550