Ποιος είναι ο καιρός στη Σαραγόσα Φλόριντα;

Το Sarasota βρίσκεται στις βόρειες ακτές της Νοτιοδυτικής ακτής της Φλώριδας, νότια του κόλπου Tampa. Οι ήπιες θερμοκρασίες του χειμώνα το κατέστησαν την ιδανική επιλογή για τους John και Mable Ringling για να γίνει το χειμερινό σπίτι του Ringling Bros. Circus για πολλά χρόνια. Σήμερα οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στο πολυτελές σπίτι τους, στη συλλογή έργων τέχνης και στο παρακείμενο μουσείο γεμάτο χρόνια αναμνηστικών τσίρκων.

Η υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία στη Sarasota ήταν καυτή 100 ° το 1998 και η χαμηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία ήταν πολύ κρύα 20 ° το 1983.

Το Sarasota έχει μια συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 83 ° και ένα μέσο χαμηλό των 62 °, καθιστώντας τον καιρό τέλειο για να απολαύσετε το γεύμα σε ένα καφενείο πεζοδρόμιο στο St. Armands Circle, ένας πολυτελή προορισμός για ψώνια και φαγητό. Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε, ίσως να θέλετε να συμπεριλάβετε την περιστασιακή ενδυμασία του θέρετρου όταν συσκευάζετε για το ταξίδι σας. Διαφορετικά, τα δροσερά και άνετα σορτς το καλοκαίρι και τα μαξιλάρια το χειμώνα αρκούν. Φυσικά, πάντα περιλαμβάνουν ένα μαγιό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαγιό αν κολυμπάτε ή κάνετε ηλιοθεραπεία στην Παραλία Lido του Sarasota ή στο Siesta Key.

Η Sarasota, όπως και τα περισσότερα της Φλόριντα, δεν έχει πληγεί από έναν τυφώνα περισσότερο από μια δεκαετία. Οι τελευταίες καταιγίδες ήταν το 2004 και το 2005, με τον τυφώνα Τσάρλυ να καταρρίπτει την ξηρά ακριβώς νότια της περιοχής προκαλώντας σημαντικές ζημιές. Ενώ η εποχή των τυφώνων τρέχει από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου , οι μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο είναι οι πιο δραστήριοι μήνες.

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στη Φλόριντα κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων , είναι σημαντικό να ρωτήσετε για τις εγγυήσεις τυφώνα όταν κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας.

Κατά μέσο όρο, ο θερμότερος μήνας της Sarasota είναι ο Ιούλιος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος για το μέσο όρο. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει τον Αύγουστο. Παρακάτω βρείτε μέσες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις για τις θερμοκρασίες νερού του Sarasota και του Κόλπου του Μεξικού για το νησί barrier Sarasota, Siesta Key.

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .