Οι καλύτερες παραλίες στο Τορόντο

Εξερευνήστε μερικές από τις καλύτερες παραλίες του Τορόντο

Τι είναι το καλοκαίρι χωρίς τουλάχιστον μερικά ταξίδια στην παραλία; Το Τορόντο φιλοξενεί πολλά τμήματα άμμου που αξίζει να δημιουργηθεί μια κουβέρτα στην παραλία. Είτε θέλετε να κολυμπήσετε, να παίξετε μπιτς βόλεϊ ή απλά να χαλαρώσετε δίπλα στο νερό υπάρχει μια παραλία για να ταιριάζει στις ανάγκες σας στην πόλη και εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα.

Παραλία Νησί του Βάρδα

Η παραλία του Ward's Island είναι μια από τις πολλές παραλίες στις νήσους Τορόντο, μαζί με την παραλία του νησιού Centre Island, την παραλία Hanlan's Point και την παραλία Point Gibraltar.

Μπορείτε να βρείτε αυτή τη γραφική παραλία στη νοτιοανατολική ακτή του νησιού του Τορόντο και επειδή βρίσκεται μακριά από την πλειοψηφία των δράσεων άλλων περιοχών του νησιού, τείνει να είναι λίγο πιο ήσυχο. Το νερό εδώ είναι ως επί το πλείστον ήρεμο κάνοντας καλό για κολύμπι και υπάρχει ένα δίχτυ βόλεϊ για τους οπαδούς παραλία βόλεϊ και ένα γήπεδο γκολφ δίσκου κοντά. Μόλις έχετε αρκετή άμμο και ήλιο, το Rectory καφέ βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την παραλία.

Bluffer's Park Beach

Βρίσκεται στους πρόποδες του Scarborough Bluffs στην ανατολική πλευρά της πόλης, το Bluffer's Park Beach είναι ένα από τα πιο γραφικά στην πόλη χάρη σε αυτές τις πανύψηλες μπλόφες που δημιουργούν ένα δραματικό σκηνικό. Η παραλία της μαλακής άμμου είναι δημοφιλής για το μήκος της, την όμορφη θέα που έχετε ενώ βρίσκεστε εδώ και την πρόσβαση σε κοντινά μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασία. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν σιντριβάνια, αίθουσες αλλαγής, νεροχύτες και χώρο πικνίκ. Το Bluffer's Park Beach είναι επίσης γνωστό ότι είναι ένα καλό σημείο αλιείας.

Παραλία Sunnyside

Ανάμεσα στον ποταμό Humber και το περίπατο μπάνιου Sunnyside, το Sunnyside Beach έχει πολλά να προσφέρει από τη θερινή διασκέδαση. Η ίδια η παραλία είναι δημοφιλής με sunbathers και paddlers. Τα κανό, τα καγιάκ και τα stand-up paddleboards μπορούν όλοι να ενοικιαστούν και το νερό είναι ιδανικό και για τα τρία χάρη στο υπεράκτιο σπήλαιο που προστατεύει την περιοχή και εξασφαλίζει ως επί το πλείστον ηρεμία στο νερό.

Επίσης στο Sunnyside θα βρείτε την πισίνα Gus Ryder και το Sunnyside Café, το οποίο διαθέτει μια μεγάλη αυλή με θέα στη λίμνη. Οι εγκαταστάσεις στο Sunnyside Beach περιλαμβάνουν σκηνή για βόλεϊ στην παραλία, αίθουσες αλλαγής και παραχωρήσεις σνακ.

Παραλία Kew-Balmy

Η μεγάλη αμμώδης παραλία είναι δημοφιλής σε όλους από τους λάτρεις του sunbathers και τους paddlers μέχρι τους περιπατητές και τους joggers. Το μονοπάτι Martin Goodman περνάει από το πάρκο Balmy Beach παράλληλα με τον πεζόδρομο και την παραλία, όπου υπάρχει μεγάλος χώρος για ποδηλάτες, περιπατητές και κυλίνδρους. Το Kew Balmy Beach Park φιλοξενεί επίσης μονοπάτια για ποδήλατα, μια περιοχή σκύλου εκτός αγκυροβολίου, υπαίθριο γυμναστήριο, σνακ μπαρ, παιδική χαρά και χιονοδρομικά κέντρα για μπόουλινγκ. Όποιος ψάχνει κάτι για φαγητό μετά την παραλία μπορεί εύκολα να το κάνει με μια γρήγορη βόλτα στην Queen Street East όπου υπάρχουν πολλά μπαρ και εστιατόρια.

Παραλία Rouge

Βρίσκεται στο στόμιο του ποταμού Rouge στο ανατολικό άκρο της λεωφόρου Lawrence, Rouge Beach είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάει αν θέλετε να αισθανθείτε σαν να παίρνετε μια μικρή απόδραση από την πόλη. Εκτός από την κολύμβηση και την ηλιοθεραπεία, τα έλη στην παραλία Rouge είναι καλά για την προβολή της άγριας φύσης. Μπορείτε επίσης να ψαρέψετε ή να κάνετε κανό στον ποταμό Rouge. Άλλες εγκαταστάσεις παραλίας περιλαμβάνουν ποδηλατόδρομο, αίθουσες αλλαγής, νεροχύτες και υπαίθριο γήπεδο βόλεϊ.

Cherry Beach

Η γειτονιά Port Lands του Τορόντο είναι όπου θα βρείτε τη δημοφιλή παραλία Cherry. Η παραλία είναι ιδανική για κολύμπι, ηλιοθεραπεία, πεζοπορία και kiteboarding. Η δυτική πλευρά της παραλίας είναι γνωστή για το καλύτερο για kiteboarding. Υπάρχουν επίσης πολλά μονοπάτια για ποδήλατα εδώ, μια καθορισμένη περιοχή εκτός λουριού για σκύλους που περιφέρονται, αποχωρητήρια και χώρο πικνίκ.