Σεπτεμβρίου στο Χονγκ Κονγκ

Σεπτέμβριος Εκδηλώσεις και Καιρός στο Χονγκ Κονγκ

Ενώ η υγρασία παραμένει ελαφρώς πάνω από τα επίπεδα άνεσης, είναι σημαντικά χαμηλότερη από τους καλοκαιρινούς μήνες και η βροχή επίσης μειώνεται. Αυτό σημαίνει ότι το Χονγκ Κονγκ τον Σεπτέμβριο είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για να επισκεφθείτε. Εκδηλώσεις σοφός το φανταστικό Φεστιβάλ Mid-Φθινόπωρο, ή Mooncake Φεστιβάλ, συμβάλλουν επίσης να κάνει τον Σεπτέμβριο στο Χονγκ Κονγκ ένα καλό μήνα για να σταματήσει-από.

Το Χονγκ Κονγκ δεν έχει πραγματικά υψηλή και χαμηλή σεζόν για τον τουρισμό, αλλά ο Σεπτέμβριος είναι απασχολημένος με εκδηλώσεις και εκθέσεις.

Αυτές οι μεγάλες εμπορικές εκθέσεις θα κάνουν τα ξενοδοχεία λίγο πιο πολυάσχολα και θα ωθήσουν τις τιμές ψηλότερα.

Μέση υψηλή 87F (30C) Μέση Χαμηλή 75F (25C)

Ενώ είναι ακόμα ζεστό και υγρό, σύμφωνα με τα πρότυπα του Χονγκ Κονγκ τον Σεπτέμβριο σηματοδοτεί το τέλος της καταπιεστικής ζέστης των θερινών μηνών. Ειδικά προς το τέλος του μήνα, θα είστε σε θέση να πετάξετε το μεγάλο ύπαιθρο και να απολαύσετε τους δρόμους της πόλης χωρίς να μουλιάσετε το πουκάμισό σας στον ιδρώτα. Ο μόνιμος μπλε ουρανός σηματοδοτεί επίσης ένα διάλειμμα με τους καλοκαιρινούς μήνες των μουσώνων και συμβάλλει στον ευχάριστο καιρό του Σεπτεμβρίου. Και, αν θέλετε μια βουτιά στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, αυτό είναι τόσο ζεστό όσο το νερό γίνεται.

Τι να φορέσω

Πρέπει να ξέρω

Σεπτέμβριος υπέρ

Σεπτέμβριος Cons

Εκδηλώσεις Σεπτεμβρίου