Γκολφ στη Σκωτία - Μαθήματα επισκεπτών στα σύνορα της Σκωτίας

Παίξτε ένα γύρο στο γκολφ τρελά σύνορα

Οι Σκωτσέζοι ξεκίνησαν το παιχνίδι του γκολφ και είναι ακόμα ένα εθνικό χόμπι. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά παίζουν - και παίζουν συχνά. Έτσι, υπάρχουν πολλά όμορφα μαθήματα γύρω. Και τα καλύτερα νέα είναι ότι τα περισσότερα είναι πολύ φιλόξενα για τους επισκέπτες.

Το γκολφ στα ήσυχα γραφικά σκωτσέζικα σύνορα είναι μια ιδιαίτερη απόλαυση, με μια μακρά περίοδο - από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο τουλάχιστον - και πολλές περισπασμούς για τα μέλη του γκρουπ σας που δεν γκολφ.

Υπάρχουν τουλάχιστον 21 μαθήματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και τα περισσότερα είναι εύκολα προσβάσιμα από το Εδιμβούργο ή τη Γλασκόβη. Οι άνθρωποι καλούν ήδη το νέο μάθημα 18 οπών Dave Thomas Cardrona στο ξενοδοχείο Macdonald Cardrona Golf & Country Club, κοντά στο Peebles, το Gleneagles του Νότου.

Εδώ είναι μερικοί άλλοι για να δοκιμάσετε:

Εκτός από το Freedom of the Fairways 2013

Μεταξύ 1 Απριλίου και 31 Οκτωβρίου 2009, το Visit Scottish Borders προσφέρει 3 και 5 ημέρες, το Freedom of the Fairways περνάει για ενήλικες και ηλικιωμένους. Keen golfers, θα μπορούσε να παίξει 36 τρύπες σε 5 ημέρες για μόλις £ 16 ανά γύρο. Ένα διαβατήριο γκολφ 3 ημερών, καλό για 6 γύρους για τρεις διαδοχικές καθημερινές (4 γύροι τα σαββατοκύριακα), κοστίζει £ 120 (£ 60 ηλικιωμένους για 3 γύρους). Το διαβατήριο 5 ημερών για 10 γύρους για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες (8 γύροι τα σαββατοκύριακα) κοστίζει £ 160 (£ 100 ηλικιωμένους για πέντε γύρους). Τα δελτία μπορούν να αγοραστούν online.

Επόμενο: Διαβάστε για το Γκολφ γύρω από το Loch Lomond και το Trossachs