Η ταξιδιωτική ομάδα των γυναικών προσφέρει ταξίδια περιπέτειας

Αναδημοσιεύθηκε ξανά με τον Stoller που οδηγεί την Εταιρεία

Η Ταξιδιωτική Ομάδα Γυναικών έχει περάσει από πολλές μετενσάρξεις όλα αυτά τα χρόνια. Ξεκίνησε αρχικά από τον Phyllis Stoller, ο οποίος ήθελε να ταξιδέψει, όχι μόνο σόλο. Η εταιρεία αγοράστηκε πριν από λίγα χρόνια, έπαψε να λειτουργεί συνολικά. Τώρα, η Ομάδα Ταξιδιών Γυναικών και η Sita World Tours ανακοίνωσαν: «Το πρώην γυναικείο ταξιδιωτικό μας σωματείο είναι πίσω με το αρχικό του προσωπικό που ειδικεύεται σε έξυπνες περιηγήσεις για γυναίκες».

Η ομάδα ταξιδιών των γυναικών προσφέρει εκδρομές περιπέτειας ταξιδιού , καθώς και ταξίδια σε εξελιγμένες πόλεις και πολλές εξωτικές τοποθεσίες. Τα πρώτα ταξίδια στην Αγγλία και την Κίνα ήταν μικρά αλλά σήμερα το σωματείο έχει περισσότερα από 1.000 μέλη. Πρόκειται για γυναίκες, μερικές παντρεμένες μεμονωμένες, οι οποίες κυμαίνονται από 18 έως τα μέσα της δεκαετίας του '80. Οι περισσότεροι θέλουν να ταξιδέψουν, αλλά δεν θέλουν να περιμένουν τους συζύγους, την οικογένεια, τους φίλους τους ή τους συνεργάτες τους να συμμετάσχουν. Αντ 'αυτού, συνδέονται με ομοϊδεάτες άτομα σε ταξίδια που απευθύνονται σε όλους όσους συμμετέχουν στην ομάδα.

Συνήθως, τα δρομολόγια οδηγούνται από επαγγελματίες οδηγούς και συχνά οι τοπικοί άνθρωποι καλούνται να απευθύνονται στην ομάδα για να μοιραστούν τις μοναδικές γνώσεις τους σε έναν προορισμό. Πολλά από τα ταξίδια περιλαμβάνουν μοναδικές εμπειρίες που είναι δύσκολο να βρεθούν αλλού, συμπεριλαμβανομένων επισκέψεων σε τοπικές κατοικίες, σύνδεσης με δημιουργικά άτομα ή συμμετοχής σε ειδική εκδήλωση.

Τύποι ταξιδιών

Η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία ταξιδιών σχεδιασμένων έτσι ώστε οι γυναίκες να μπορούν να απολαμβάνουν περιπετειώδεις εμπειρίες σε εξωτικές τοποθεσίες, πολιτιστικές και εμπορικές προσανατολισμένες επισκέψεις σε εξελιγμένες πόλεις και να εξερευνήσουν χώρες σε όλο τον κόσμο. Κάθε ταξίδι περιλαμβάνει κάποιες εμπειρίες που έχουν γυναικεία προσανατολισμό, όπως η επίσκεψη σε ένα τζαμί με άλλες γυναίκες ή οι βραδιές με βόλτες σε πόλεις όπου μια γυναίκα μπορεί να μην θέλει να περπατήσει μόνη της.

Οι προορισμοί περιλαμβάνουν την Ευρώπη, το Μεξικό, την Ινδία, την Κεντρική Αμερική, την Αιθιοπία, το Ιράν και πολλά άλλα. Η ομάδα φιλοξενεί ακόμη και ειδικές ατομικές κρουαζιέρες σχεδιασμένες μόνο για τις κυρίες.

Υπέρ και κατά

Αυτή είναι μια δημοφιλής διαδρομή για γυναίκες που διστάζουν να ταξιδεύουν σόλο και ομάδες γυναικών που επιθυμούν να ταξιδέψουν μαζί αλλά προτιμούν να αγοράσουν ένα πακέτο αντί να σχεδιάσουν τα ίδια τα στοιχεία. Δεν είναι έκπληξη: η δυναμική μιας γυναικείας ομάδας είναι σημαντικά διαφορετική από ό, τι όταν οι άντρες είναι μέρος του ταξιδιού. Όπως εξηγεί ο Stoller: "Αν χάσετε τα χρήματά σας, αισθανθείτε άρρωστος ή απλά πρέπει να μοιραστείτε, οι γυναίκες θα είναι εκεί έξω για τις γυναίκες".

Είναι γρήγορη να επισημάνει ότι αυτή δεν είναι μια ξεχωριστή εταιρεία ταξιδίων, μόνο μία που εξυπηρετεί ειδικά τις γυναίκες. Ποια είναι η διαφορά που ρωτάς; Οι ξεχωριστοί ταξιδιώτες συχνά ξεκινούν με την ιδέα να συναντήσουν κάποιον άλλο ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Σε αυτή την περίπτωση, οι κυρίες που συμμετέχουν στις περιοδείες The Women's Travel Group αναζητούν απλά να ταξιδεύουν μόνο με άλλες γυναίκες.

Το μέγεθος της ομάδας μπορεί να ποικίλει πολύ, αλλά συνήθως είναι μεταξύ 10-15 γυναικών. Οι περισσότερες αναχωρήσεις έχουν ανώτατο όριο 20 άτομα. Αυτό όχι μόνο βοηθά να κρατήσει την περιοδεία πιο οργανωμένη, επιτρέπει σε όλους όσους ταξιδεύουν ως μέρος της ομάδας να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια του χρόνου τους μαζί.

Είναι αυτή η μικρή προσοχή στη λεπτομέρεια που κρατά πολλές από τις κυρίες που επιστρέφουν για μελλοντικά ταξίδια επίσης.

Στοιχεία επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την Ομάδα Ταξιδιών Γυναικών.

Περισσότερες κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών περιπέτειας

Εδώ είναι ένας σύνδεσμος με τις επιλογές μου για κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών περιπέτειας - ταξιδιωτικούς πράκτορες που μπορούν να κάνουν το όνειρο ταξίδι σας πραγματικότητα.