Ανασκόπηση Gear: Βελτιωμένη Duffel Explorer και Spectra 2.0 Carry-On

Το Victorinox είναι πιθανότατα πιο γνωστό ως η εταιρεία που κάνει το περίφημο και εικονικό ελβετικό μαχαίρι στρατού, το οποίο είναι συχνά τόσο χρήσιμο όταν χτυπάμε στο δρόμο. Αλλά ξέρατε ότι κάνουν επίσης μια φανταστική γραμμή αποσκευών επίσης; Στην πραγματικότητα, πολλές από τις τσάντες της εταιρείας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ταξιδιώτες περιπέτειας, και ίσως ακόμη και να σας πείσουν να εγκαταλείψετε το σακίδιο σας μία για πάντα.

Εδώ είναι μια ματιά σε δύο από αυτά τα προϊόντα, το καθένα από τα οποία είναι πολύ διαφορετικό από το άλλο, αλλά και τα δύο έχουν ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας κατασκευής, προσεγμένο σχεδιασμό και ευελιξία.

Κάτι που νομίζω ότι μπορούμε όλοι να εκτιμήσουμε.

Victorinox Explorer Τροχοφόρο Duffel

Εάν υπάρχει ένας τύπος βαλίτσας που μπορεί να αντικαταστήσει το πάντα δημοφιλές σακίδιο για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με περιπέτεια, είναι πιθανώς μια τσάντα duffel. Αυτοί οι τύποι πακέτων τείνουν να προσφέρουν amble χώρο αποθήκευσης, γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενό τους, και πολλούς τρόπους για να τους φέρει γύρω. Αυτό θα ήταν σίγουρα μια κατάλληλη περιγραφή για το Explorer Wheeled Duffel, το οποίο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα εκτεταμένο ταξίδι που απαιτεί άφθονο εργαλείο.

Ο Explorer προσφέρει ένα ευρύχωρο εσωτερικό με χωρητικότητα 89 λίτρων. Αυτό είναι αρκετό περιθώριο για να καταπιείτε έναν τόνο ρούχων, μπότες, πεζοδρόμια, προϊόντα περιποίησης, σακάκια και οτιδήποτε άλλο θα χρειαστεί να πάρετε μαζί σας στο ταξίδι σας. Στην πραγματικότητα, σε μια πρόσφατη περιπέτεια διάρκειας δύο εβδομάδων στη Μογγολία, η τσάντα έφερνε εύκολα ό, τι χρειάζομαι για το ταξίδι, με άφθονο χώρο για χάρη.

Εάν χρησιμοποίησα ένα σακίδιο, θα χρειαζόμουν ένα εξαιρετικά μεγάλο για να μεταφέρω όλο τον εξοπλισμό μου τόσο αποτελεσματικά όσο το χειριζόταν ο Explorer. Και ακόμη και τότε, θα είχα πιεστεί σκληρά για να αποκτήσω πρόσβαση σε κάθε ένα από τα στοιχεία με γρήγορο και βολικό τρόπο.

Rolls πάνω από οτιδήποτε ρίχνετε σε αυτό

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η τσάντα Duffel έρχεται εξοπλισμένη με δύο πολύ τραχούς τροχούς που μπορεί να κυλήσει φαινομενικά πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς σχετική ευκολία.

Έχω τραβήξει την τσάντα σε πολλαπλά αεροδρόμια, σε χώρους στάθμευσης, σε πεζοδρόμια, μέσα και έξω από ανελκυστήρες, ακόμα και σε βρωμιά, άμμο και λάσπη χωρίς προβλήματα. Στην πραγματικότητα, ο εξερευνητής έσπευσε να περάσει από κάθε περιβάλλον που έριξα σ 'αυτό, καθυστερώντας ελάχιστα για κάποιο από αυτά.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές πτυχές αυτής της τσάντας είναι πόσο καλά είναι χτισμένη. Η Explorer διαθέτει ενισχυμένη κατασκευή που την καθιστά αρκετά ανθεκτική ώστε να μπορεί να χειριστεί όλες εκτός από τη χειρότερη κατάχρηση. Πράγματι, αυτή η τσάντα έχει μολυνθεί από πολυάριθμα κόμματα στα ταξίδια μου - συμπεριλαμβανομένων των φοβερών χειριστών σάκων στο αεροδρόμιο - και πάντα επέστρεψε σε μένα σε κορυφαίο σχήμα. Αυτό μου δίνει την πεποίθηση ότι μπορώ να μεταφέρω μαζί μου αυτή την τσάντα σχεδόν οπουδήποτε πηγαίνω και γνωρίζω ότι όχι μόνο θα επιβιώσει το ταξίδι αλλά θα διατηρήσει και το περιεχόμενό της εντελώς προστατευμένο.

Χτισμένο στο τέλος

Προσθέτοντας αυτό το επίπεδο αντοχής είναι τα υψηλής ποιότητας φερμουάρ, υφάσματα και ιμάντες που χρησιμοποίησε η Victorinox κατά το σχεδιασμό αυτής της τσάντας. Κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία φέρνει ευελιξία στον Explorer και αισθάνεται πολύ ανθεκτικό στην αφή. Αυτό θα εκτιμηθεί πολύ από όσους ταξιδεύουν με το duffel, καθώς το επίπεδο ποιότητας δημιουργεί εμπιστοσύνη. Παραδείγματος χάριν, οι ιμάντες της συσκευασίας βοηθούν να τσιμπήσουν την τσάντα σφιχτά όταν μεταφέρουν ένα πλήρες φορτίο και διαθέτουν δύο ωραία τοποθετημένες λαβές για την ανύψωση ή τη μεταφορά του Explorer όταν χρησιμοποιούν τους τροχούς δεν είναι επιλογή.

Αυτό επεκτείνει τη χρήση του πολύ πέρα ​​από το αεροδρόμιο και το καθιστά μια καλή επιλογή για σχεδόν οποιοδήποτε είδος ταξιδιού.

Εκτός από το μεγάλο εσωτερικό θάλαμο, ο Explorer διαθέτει επίσης μια τσέπη με φερμουάρ στην κορυφή. Βρήκα αυτό να είναι ένας εύχρηστος χώρος για να αποθηκεύσετε σημαντικά στοιχεία που ήθελα να διατηρήσω εύκολα προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιωτικών εγγράφων, φορητών φορτιστών και προβολέων. Αυτή η τσέπη έχει επίσης ένα εκπληκτικό ποσό χώρου μέσα, έτσι είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε πολλούς τρόπους για να το χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ. Περιττό να πω ότι δεν υπάρχει έλλειψη χώρου εδώ.

Βγαίνει σε πλήθος

Η εξωτερική όψη του Explorer διαθέτει χαρακτηριστικά Victorinox, τόσο στο όνομα όσο και στο λογότυπο, εμφανιζόμενα εμφανώς στο μπροστινό και στο πλάι. Καταρχάς, ήμουν λίγο αναβληθεί από αυτό, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι έκανε την τσάντα εξαιρετικά εύκολο να εντοπίσει στο αεροδρόμιο.

Επειδή ξεχώριζε τόσο εύκολα, ήξερα ποια τσάντα ήταν δική μου σε διαφορετική θάλασσα από μαύρες και γκρίζες αποσκευές παρόμοιες. Όταν προσπαθείτε γρήγορα να εντοπίσετε την τσάντα σας και να προχωρήσετε, αυτό είναι ένα πολύ ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό για να πούμε το λιγότερο.

Μικρές ενόχληση

Παρά το πόσο εντυπωσιασμένος είμαι με το σχεδιασμό και την κατασκευή του Explorer Duffel, έχω μερικές νιτς για να διαλέξω. Για παράδειγμα, για να μειώσει το βάρος και να κάνει την τσάντα πιο απλή, η Victorinox επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει μια τηλεσκοπική μεταλλική λαβή, όπως αυτή που βρίσκεται σε πολλές από τις τσάντες των ανταγωνιστών της. Εκτιμώ πραγματικά αυτή την επιλογή και τους επικροτώ γι 'αυτό, καθώς έχουν αντικαταστήσει την παραδοσιακή λαβή με ένα μεγάλο ρυθμιζόμενο ένα από ύφασμα που βρίσκεται πάνω από την τσάντα. Αυτή η λαβή λειτουργεί πολύ καλά για το μεγαλύτερο μέρος, αλλά βρήκα ότι η τοποθέτηση είναι λίγο περίεργη. Στην πραγματικότητα συνδέεται με την τσάντα κάθετα, παρά οριζόντια, γεγονός που καθιστά κάπως δύσκολο το τράβηγμα του duffel στους τροχούς του. Αυτό είναι ένα ελάχιστο περιθώριο για να πω τουλάχιστον, αλλά για μένα προσωπικά, θα ήθελα να έχω δει τη λαβή να γυρίζει σε 90 μοίρες.

Το άλλο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουν οι δυνητικοί αγοραστές για τον Explorer είναι ότι αυτή η τσάντα ζυγίζει 10 κιλά (4,5 κιλά) ακόμη και πριν αρχίσετε να βάζετε τίποτα σε αυτό. Αν ταξιδεύετε σε έναν προορισμό όπου το βάρος μπορεί να είναι ένα θέμα, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του βάρους προέρχεται από το γεγονός ότι το duffel είναι κατασκευασμένο για να είναι σκληρό και ανθεκτικό και ενώ αυτό είναι σίγουρα ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την τσάντα στο σύνολό του, θα μπορούσε να θεωρηθεί βλάβη για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο φως.

Διατιμημένος στα 279,99 δολάρια, το Explorer Wheeled Duffel είναι πραγματικό παζάρι το μυαλό μου. Έχω δει άλλα κομμάτια αποσκευών που κοστίζουν πολύ περισσότερο, αλλά προσφέρουν πολύ λιγότερα, ειδικά όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής. Εάν χρειάζεστε μια τσάντα που σας δίνει άφθονη χωρητικότητα μέσα σε έναν τραχύ τύπο, αυτό είναι σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά για τους ταξιδιώτες περιπέτειας που επισκέπτονται απαιτητικά περιβάλλοντα.

Victorinox Spectra μεσαίας επέκτασης

Ενώ το Explorer Wheeled Duffel εξυπηρετεί άμεσα τις ανάγκες του ταξιδιώτη περιπέτειας, η τσάντα Victorinox Spectra Medium Expandable πέφτει στη σφαίρα των πιο παραδοσιακών αποσκευών. Στην πραγματικότητα, το Spectra είναι αρκετά μεγάλο ώστε πιθανότατα δεν θα επιτρέπεται καν ως μετακίνηση, αποκλείοντας το ως επιλογή για πολλούς. Αλλά, είναι φανταστικό σχεδιασμό, εξαιρετικά υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια καθιστούν αυτό ένα κομμάτι αποσκευών που δεν πρέπει να απορρίπτετε, ειδικά όταν ταξιδεύετε σε πιο πολιτισμένους προορισμούς.

Το πρώτο πράγμα που με εντυπωσίασε για το νέο Spectra 2.0, όπως ο Victorinox καλεί τη γραμμή, είναι πόσο καλά κατασκευάζονται οι τσάντες. Διαθέτει ένα άκαμπτο εξωτερικό περίβλημα κατασκευασμένο από πολυανθρακικά πλαστικά που είναι ιδανικά για την απόλυτη ασφάλεια του περιεχομένου των αποσκευών, συμπεριλαμβανομένων εύθραυστων αντικειμένων όπως ένα εκλεκτό μπουκάλι κρασί. Αυτό είναι εντυπωσιακά διαφορετικό από τα σακίδια και τις τσάντες duffle που χρησιμοποιούμε για τη μεταφορά, που απαιτούν από μας να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί με το πώς και τι συσκευάζουμε μέσα.

Εντυπωσιακή ποιότητα

Τα πάντα σχετικά με αυτήν την τσάντα κραυγάζουν την ποιότητα, από τα φερμουάρ μέχρι τις διάφορες χειρολαβές, στους οκτώ ανεξάρτητους τροχούς που επιτρέπουν την εύκολη μετακίνησή της με γρήγορο ρυθμό μέσω του αεροδρομίου, του θέρετρου ή σχεδόν οπουδήποτε αλλού θέλετε να το πάρετε. Στην πραγματικότητα, θα έλεγα ότι το Victorinox έχει πάει πάνω και πέρα ​​από τη δημιουργία του Spectra, καθώς πρόκειται για ένα αποσκευές υψηλών προδιαγραφών που όχι μόνο κάνει το πακέτο για ταξίδι ένα αεράκι, αλλά καταφέρνει επίσης να ξεχωρίζει από το πλήθος στο αποσκευές καρουζέλ. Χρειάζεστε επιπλέον αποδείξεις ότι πρόκειται για μια βαλίτσα που είναι κατασκευασμένη για να διαρκέσει; Το Spectra υποστηρίζεται επίσης από 10ετή εγγύηση, που σημαίνει ότι μπορείτε να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε χωρίς να ανησυχείτε για το αν θα επιβιώσει ή όχι.

Έχετε πάει ποτέ σε ένα ταξίδι κάπου και κατάφερε να αποκτήσει αρκετά νέα στοιχεία κατά μήκος του τρόπου; Αυτό είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα για τους ταξιδιώτες, οι οποίοι συχνά συναντούν αναμνηστικά από τα διάφορα μέρη που επισκέπτονται. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε πάντα χώρο στις βαλίτσες μας για την ασφαλή και άνετη συσκευασία όλων των πραγμάτων που έχουμε αποκτήσει στην πορεία. Ευτυχώς, το Spectra Expandable έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει και με αυτό το πρόβλημα.

Επεκτείνεται για να ταιριάζει στις ανάγκες σας

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η τσάντα έχει κατασκευαστεί για να επεκταθεί σε μέγεθος για να βοηθήσει να φιλοξενήσει επιπλέον αντικείμενα. Η Victorinox αναφέρει ότι μπορεί να αυξηθεί κατά 47%, αυξάνοντας σημαντικά τη μεταφορική της ικανότητα. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη σε μια σειρά από έξυπνα σχεδιασμένους εξωτερικούς ιμάντες συμπίεσης που δίνουν στον χρήστη τη δυνατότητα να καλέσει ακριβώς την ικανότητα που χρειάζονται για ένα ταξίδι. Σας αρέσει να ταξιδεύετε φως; Απλά συμπιέστε την τσάντα μέχρι να είναι το αρχικό μέγεθος. Βρείτε ότι χρειάζεστε λίγο επιπλέον χώρο στο δρόμο πίσω στο σπίτι; Απελευθερώστε τους ιμάντες για να αφήσετε περισσότερο χώρο. Είναι πραγματικά τόσο απλό, και είναι ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό που είμαι βέβαιος ότι άλλοι κατασκευαστές θα μιμούνται στο μέλλον.

Αν ψάχνετε για μια μεγάλη τσάντα για να πάρετε μαζί σας στην άγρια ​​φύση της Αφρικής ή σε μια εκστρατεία επάνω στον Αμαζόνιο, το Duffel Explorer είναι μια καλύτερη επιλογή. Είναι απλά καλύτερα προσαρμοσμένο για τις συγκεκριμένες ανάγκες του ταξιδιώτη περιπέτειας. Από την άλλη πλευρά, αν χρειάζεστε ένα απλό, κομψό και εξαιρετικά καλά κατασκευασμένο κομμάτι αποσκευών για όλες τις άλλες περιπέτειες της ζωής, το Spectra είναι μια φανταστική επιλογή. Προσφέρει άφθονη χωρητικότητα, με δυνατότητα επέκτασης για να κρατάει περισσότερο. Επιπλέον, μπορεί να κρατήσει όλα τα σημαντικά τιμαλφή σας ασφαλή από ζημιές, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικά εύθραυστων. Σαν να μην ήταν αρκετό, είναι εντυπωσιακά εύκολο να γλιστρήσει γύρω από τους τροχούς πολλαπλής κατεύθυνσης, καθιστώντας την μεγάλη επιλογή για όσους από εμάς περνούν πολύ χρόνο στα αεροδρόμια και δεν θέλουν να επιβραδυνθούν.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι αποσκευών για να είστε βέβαιοι. Προσωπικά, πιστεύω ότι αξίζει κάθε δεκάρα της ετικέτας της αξίας 429,99 δολαρίων. Για τους συχνούς ταξιδιώτες, είναι όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε από μια βαλίτσα, με λίγα επιπλέον που θα σας βοηθήσουν όταν τα χρειάζεστε. Πιο κατάλληλο για εκείνους τους χρόνους που ταξιδεύετε στο Παρίσι ή στο Λονδίνο παρά στο Outback, είναι ωστόσο μια τσάντα που θα είστε ευτυχείς που έχετε στη διάθεσή σας όταν τη χρειάζεστε περισσότερο.