Περιπέτειες μόνο για Junkies αδρεναλίνης

Αν είσαι θιασώτης αδρεναλίνης, θα πάρετε την απόλυτη βιασύνη από οποιαδήποτε από αυτές τις περιπέτειες. Κάθε μία είναι μια εμπειρία που θα μείνει μαζί σας για τα επόμενα χρόνια και πιθανόν να σας αφήσει να θέλετε περισσότερα.

Bungee άλμα έξω από τον πύργο του Μακάο

Είναι χρεώνεται ως το υψηλότερο άλμα bungee στον κόσμο - και ίσως είναι και ο πιο τρομακτικός! Οποιοσδήποτε πρεσβευτής αδρεναλίνης εγγυάται μια βιασύνη όταν πηδάει από την πλατφόρμα στο πλάι ενός κτιρίου, ειδικά αν συμβαίνει να είναι ο Πύργος του Μακάο.

Ενώ καταλήγετε προς τα κάτω, θα έχετε εκπληκτική θέα στην πολυσύχναστη πόλη κάτω και στο ανοιχτό νερό. Θα έχετε ελεύθερη πτώση σε εξαιρετικές ταχύτητες για τέσσερα έως πέντε δευτερόλεπτα, ενώ τελικά θα προσγειωθείτε σε έναν αερόσακο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σπάσει την πτώση σας.

Κολύμπι με φάλαινες

Ο ήχος δονείται μέσα από το σώμα σας, καθώς επιπλέετε ήσυχα μέσα στο νερό. Είναι το τραγούδι μιας φάλαινας που χτυπάει το νερό προς το μέρος σας. Μπορείτε να κολυμπήσετε με φάλαινες - κάτω από εξαιρετικά ρυθμισμένες συνθήκες - στο Ιερό των Θαλάσσιων Θηλαστικών στη Δομινικανή Δημοκρατία. Οι κροταλίες μεταναστεύουν στην Ασημένια Τράπεζα από το Δεκέμβριο μέχρι τα μέσα Απριλίου με συνειδητές αναπνοές αναπνοής, λαμβάνοντας περιπετειώδεις ταξιδιώτες έξω για να τους συναντήσουν.

Μπορείτε επίσης να κολυμπήσετε με φάλαινες στο Vava'u, Tonga. Αυτές οι φάλαινες του Νοτίου Ειρηνικού μεταναστεύουν από τις περιοχές διατροφής στην Ανταρκτική στα βόρεια νησιά της Τόγκα κάθε χρόνο. Το Whale Swim πραγματοποιεί περιηγήσεις από τις αρχές Ιουλίου έως τα τέλη Οκτωβρίου.

Parkour και Free Running στα Νέα Θαύματα του κόσμου

Το Parkour είναι μια αθλητική πειθαρχία που περιλαμβάνει τη διέλευση ενός περιβάλλοντος με τον πιο αποτελεσματικό, και μερικές φορές ακροβατικό, τρόπο. Θα πρέπει να οργανώσετε τις δικές σας εκδρομές, αλλά τα βίντεο του εξαιρετικά ελεύθερου δρομέα Ryan Doyle θα σας εμπνεύσουν για να μιμηθούν τις ενέργειές του για υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης.

Περνάει μέσα από τις πόρτες του Machu Picchu , πετάει στον αέρα δίπλα στο Κολοσσαίο της Ρώμης και επισκέπτεται το Σινικό Τείχος της Κίνας.

Πλοήγηση Υψηλής Πίεσης Fighter Jet

Ελάτε στο θάλαμο διακυβέρνησης ενός διθέσιου Electric Electric Lightning, ένα μαχητικό αεροπλάνο που πραγματικά πετάει αρκετά ώστε να μπορείτε να δείτε την καμπυλότητα της γης. Ή καλύτερα, δοκιμάστε την καταπολέμηση αέρα-αέρα στον Hawker Hunter, ο οποίος μπορεί να κάνει βρόχους που θα σας αφήσουν να αγωνισθείτε με έντονες δυνάμεις G. Αυτές είναι μόνο δύο από τις εμπειρίες που θα πάρουν την αδρεναλίνη σας που ρέει κατά την επίσκεψη Thunder City στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής .

Εκδρομές κυνηγίου καταιγίδων

Εάν οι καταιγίδες και οι ανεμοστρόβιλοι σας συναρπάζουν, εγγραφείτε για μια περιοδεία καταιγισμού. Αν είστε πραγματικός τρομοκράτης, θα βρεθείτε σε ένα φορτηγό τόσο κοντά σε ένα ανεμοστρόβιλο που ο άνεμος σπεύδει γύρω σας. Επιλέξτε μια εταιρεία που έχει ένα καλό αρχείο ασφάλειας και έχει προσφέρει επαγγελματικές περιηγήσεις για χρόνια, ωστόσο, καθώς αυτή είναι μια περιπέτεια που δεν θέλετε να κόψετε γωνίες.

Το Storm Chasing έχει προσφέρει περιηγήσεις στο Tornado Alley για περισσότερο από μια δεκαετία. Το Silver Linings προσφέρει μια ποικιλία εκδρομών, από καταιγίδες "On Call" έως Storm Photo Tours. Οι εκδρομές προσφέρονται περίπου από τον Μάιο έως τον Αύγουστο, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, φυσικά.

Οδηγήστε το Ολυμπιακό Bobsled στο Park City

Το Σολτ Λέικ Σίτι φιλοξένησε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2002 και σήμερα μπορείτε να πάρετε μια βιασύνη με αδρεναλίνη ενώ εστιάζετε στο bobsled run στο Ολυμπιακό Πάρκο που βρίσκεται στο κοντινό Park City. Κατά τη διάρκεια της άγριας βόλτας, θα σπάσετε τις 15 στροφές, θα κατεβείτε στα 80 μίλια ανά ώρα και θα βιώσετε δύναμη μέχρι 5 G. Οι βόλτες είναι διαθέσιμες τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Για λεπτομέρειες επισκεφθείτε το Ολυμπιακό Πάρκο Bobsled.

Καταδύσεις σε Cenotes στο Μεξικό

Για μια αληθινή υποβρύχια περιπέτεια, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη, αφήστε τους ωκεανούς πίσω και πηγαίνετε καταδύσεις σε ένα cenote στη Μεξικάνικη Ριβιέρα αντ 'αυτού. Θα πέσετε σε ένα ασβεστολιθικό σπήλαιο που έχει χαράξει περνώντας νερό αιώνες πριν. Καθώς κολυμπάτε μέσα από αυτόν τον περίεργο και ενδιαφέρουσα υπόκοσμο, θα δείτε ένα μέρος που οι λίγοι έχουν την ευκαιρία να δουν, παρέχοντας μια εμπειρία που οι περισσότεροι δύτες μπορούν μόνο να ονειρεύονται.

Μη μας πιστεύετε; Ας δούμε τι είναι να κάνουμε μια βουτιά σε ένα cenote .

Canyoneering στο Moab

Το Canyoneering είναι μια υπαίθρια δραστηριότητα που στέλνει τους ταξιδιώτες σε στενά, περιστρεφόμενα φαράγγια που απαιτούν τη διόρθωση, το κολύμπι, την πεζοπορία και την αναρρίχηση. Υπάρχουν λίγα μέρη καλύτερα να δοκιμάσετε αυτό το σημείο από ό, τι στο Moab της Γιούτα, όπου υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να πέσουν σε φαράγγια ψαμμίτη για να εξερευνήσουν κρυφά σφαίρα. Αν είσαι θιασώτης αδρεναλίνης, να είσαι έτοιμος να περάσεις μέρες πεζοπορίας και rapping σε αυτά τα φαράγγια . Η εξερεύνηση είναι μέρος της διασκέδασης, καθώς περιπλανηθείτε στις απομακρυσμένες περιοχές που βλέπουν λίγοι άνθρωποι.

Mule Ride στο Μολοκάι, Χαβάη

Το στενό μονοπάτι που μεταφέρει τους επισκέπτες κάτω από το Kalaupapa στο νησί Moloka'i, στη Χαβάη , είναι μια υπόθεση ενός αρχείου στην καλύτερη περίπτωση. Καθώς πετάτε στην πλευρά του βράχου 1800 ποδιών, θα χαρούμε να βρίσκεστε στο πίσω μέρος ενός σίγουρου μουλάριου που μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς για εσάς. Η βιασύνη της αδρεναλίνης έρχεται όταν κοιτάξετε πάνω από την άκρη για να δείτε τον ωκεανό μέχρι τώρα, αλλά η πραγματική αποπληρωμή έρχεται όταν φτάσετε στην πρώην αποικία λεπρών για μια περιήγηση και μερικές εξαιρετικές απόψεις της εκπληκτικής παραλίας και της γύρω περιοχής.

Surfing σε ηφαίστειο

Το να πηγαίνεις στην πλευρά ενός ηφαιστείου σε μια σανίδα ξύλου δεν είναι το ίδιο με το surfing στον ωκεανό. Αναμείνετε να πάρετε βρώμικο, και ίσως ακόμη και να πάρει μερικές εκδορές εάν πέσετε από το διοικητικό συμβούλιο. Αλλά όσοι το έχουν κάνει λένε ότι είναι μια αληθινή βιασύνη αδρεναλίνης, ανάμειξη ταχύτητα, δεξιότητα, και το δέλεαρ των πιθανών τραυματισμών. Μάθετε περισσότερα για αυτό το άθλημα, το οποίο μερικές φορές ονομάζεται "επιβίβαση σε τέφρα" στο Bigfoot Boarding στη Νικαράγουα.

HALO Sky Diving

Εάν έχετε το θάρρος να πηδήξετε από ένα αεροπλάνο που φτάνει τα 30.000 πόδια πάνω από τη γη, το αλεξιπτωτισμό HALO (Υψηλή Υψόμετρο, Χαμηλό άνοιγμα) μπορεί να είναι για σας. Προτού να βγάλετε ποτέ τα πόδια σας σε ένα αεροπλάνο, θα πρέπει να μάθετε τα βασικά στοιχεία του skydiving και να ρυθμίσετε για μια διπλή πτώση. Σε αυτό το υψόμετρο, θα πάρετε μια αρκετά βιασύνη, με το οξυγόνο τόσο λεπτό θα πρέπει πιθανότατα να φορέσει μια μάσκα. Πηγαίνετε στο Incredible Adventures για τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την ακραία εμπειρία που σχεδόν σίγουρα θα σας αντλήσει την καρδιά σας.

Καταδύσεις κλουβιών με μεγάλους λευκούς καρχαρίες

Οι σιαγόνες ταινιών έρχονται γρήγορα στο μυαλό όταν καταδύσεις κλουβιών για να δουν τους μεγάλους λευκούς καρχαρίες. Η αδρεναλίνη σας θα αρχίσει να τρέχει σίγουρα καθώς βλέπετε αυτά τα δόντια να γλιστρούν μέσα στο νερό προς την κατεύθυνση σας. Οι πιο γνωστές επιχειρήσεις κατάδυσης με κλουβιά βρίσκονται εκτός των ακτών της Νότιας Αφρικής και όλοι στην περιοχή του Κέιπ Τάουν μπορούν εύκολα να το κάνουν αυτό ως ημερήσιο ταξίδι. Επικοινωνήστε με την Κατάδυση με καρχαρία για λεπτομέρειες.

Πιο κοντά στις ΗΠΑ, σε διάφορες εποχές του χρόνου μπορείτε να βυθίσετε στα νερά των Νήσων Farallon, 26 μίλια δυτικά του Σαν Φρανσίσκο, ή να κάνετε μια πολυήμερη περιπέτεια στην Isla Guadalupe, που βρίσκεται 160 μίλια από την ακτή της Baja California Μεγάλη Λευκή Περιπέτειες.