Ο βασικός οδηγός για το Bretton Woods Mountain Resort

Το Bretton Woods Mountain Resort στα Λευκά Όρη είναι η μεγαλύτερη περιοχή σκι του Νιού Χάμσαϊρ. Το θέρετρο θεωρείται συχνά ένα από τα κορυφαία θέρετρα της Ανατολής για περιποίηση από το Ski Magazine και κατατάσσεται # 1 για το 2018. Είναι επίσης αναγνωρισμένο συχνά για την ποιότητα του χιονιού, τα οικογενειακά προγράμματα και την εξυπηρέτηση πελατών.

Αν πετάτε, υπάρχουν τρία αεροδρόμια: το Portland International Jetport (Portland, Maine), το διεθνές αεροδρόμιο Logan και το περιφερειακό αεροδρόμιο του Μάντσεστερ Μπόστον (και στη Βοστώνη).

Θα οδηγήσετε δύο ώρες από το Πόρτλαντ και δυόμισι από τη Βοστώνη. Από το Μόντρεαλ είναι τρεις ώρες με το αυτοκίνητο και από το Χάρτφορντ, Κονέκτικατ, τέσσερις ώρες.

Η ετήσια χιονόπτωση είναι μεγαλύτερη από 200 ίντσες το χρόνο και η σεζόν του σκι ξεκινά από τις αρχές Νοεμβρίου έως τα μέσα Απριλίου. Η ανύψωση βάσης είναι 1.600 πόδια και η ανύψωση στην κορυφή είναι 3.100 πόδια.

Το Bretton Woods διαθέτει 62 αλπικά μονοπάτια και 35 ποτάμια, 45 σκανδιναβικά μονοπάτια, 3 freestyle θέρετρα για σκιέρ και αναβάτες και 10 ανελκυστήρες (Rosebrook Summit Express Quad, Zephyr Express Quad, Bethlehem Express Quad, Express Triple, Διπλό B-Lift, Telegraph T-Bar, Red Carpet και Wonder Carpet).

Εδαφος

Το Bretton Woods Mountain Resort διαθέτει 464 στρέμματα. Κατακόρυφη άνοδος ύψους 1.500 ποδών. 25% αρχάριος? 29% ενδιάμεσο. 46% εμπειρογνώμονας / προχωρημένος.

Υπάρχουν τρία πάρκα εδάφους για τους σκιέρ και τους αναβάτες - τα μεγαλύτερα άλματα στο πάρκο Coös Terrain Park.

Ανέσεις εισιτηρίων

Τα εισιτήρια για ανελκυστήρες ξεκινούν από $ 81 για ενήλικες (19-64), $ 60 για εφήβους (13-18), $ 45 για juniors (5-12) και $ 25 για ηλικιωμένους (65-79) για μέσες εβδομάδες εκτός των διακοπών. Τα εισιτήρια Σαββατοκύριακου και διακοπών κοστίζουν $ 93 για ενήλικες, $ 70 για εφήβους, $ 55 για juniors και $ 93 για ηλικιωμένους. Οι περίοδοι διακοπών για την εποχή 2017/18 περιλαμβάνουν τις 26-29 Δεκεμβρίου, 1 Ιανουαρίου, 15 Ιανουαρίου και 19 έως 23 Φεβρουαρίου.

Οι εκπτώσεις παρέχονται για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ηλεκτρονικά εκ των προτέρων, για τους θεατές, για μισές μέρες (12 μ.μ. έως 4 μ.μ.), για νυχτερινά σκι, για μαθήματα Quad μόνο, για πολλαπλές μέρες, για στρατιωτικούς των ΗΠΑ και για γονείς σκι σε διαφορετικές εποχές με τις οικογένειές τους. Οι ηλικιωμένοι άνω των 79 ετών και τα παιδιά κάτω των 5 ετών χωρίς σκι στο Bretton Woods.

Φαγητό και ποτό

Ενοικιάσεις και εργαλεία

Η κράτηση του online εξοπλισμού εκ των προτέρων θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Διαφορετικά, τα ενοίκια γίνονται στο Bretton Woods Rental and Repair Shop. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με το πακέτο (σκι ή snowboard / μπότες / πόλους, μόνο σκι, υψηλή απόδοση) και διάρκεια ενοικίασης (μία έως πέντε ημέρες, μισή μέρα, λυκόφως, νύχτα). Τα παιδιά (ηλικίας 5-12) και οι ηλικιωμένοι (65+) θα πληρώσουν λιγότερο από τους ενήλικες.

Μαθήματα και κλινικές

Το πρόγραμμα παιδιών (ηλικίας 4-12 ετών) στο Bretton Woods ονομάζεται Σχολή Hobbit Ski & Snowboard. Τα προγράμματα ψηφίζονται σταθερά στην πρώτη θέση στην Ανατολή. Παρέχονται προγράμματα πλήρους και μισής ημέρας για σκιέρ (ηλικίας 4-12) ή για snowboarders (ηλικίας 6-12 ετών). Διαλείμματα κακάου και επιτηρούμενα γεύματα ενσωματώνονται στο πρόγραμμα. Υπάρχουν επίσης προγράμματα νηπίων και snowplay για μη σκιέρ (ηλικίας 2 μηνών έως 5 ετών).

Για τους ενήλικες άνω των 12 ετών προσφέρονται μαθήματα για αρχάριους και ενδιάμεσους, καθώς και ιδιωτικά μαθήματα. Παρέχονται εποχιακά προγράμματα για παιδιά, ενήλικες και σκανδιναβούς σκιέρ.

Αλλες εναλλαγές σκι και σνόουμπορντ

Κατάλυμα

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια γύρω από το ξενοδοχείο βρίσκονται στο ιστορικό (από το 1902) και στο πολυτελές Omni Mount Washington Resort, που ονομάζεται επίσης ένα από τα αγαπημένα μας ξενοδοχεία για πρωταρχικό φύλλο που αιχμαλωτίζει το φθινόπωρο . Μια άλλη επιλογή είναι η διαφυγή των ενηλίκων του Omni Bretton Arms Inn, με μια βεράντα περιτυλίγματος, πανέμορφους κήπους και ένα ζεστό τζάκι. Το Lodge διαθέτει εσωτερική πισίνα και ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στις γύρω περιοχές του χειμώνα. Για περισσότερο χώρο, ενοικιάστε ένα townhome με δύο έως πέντε υπνοδωμάτια, με πλήρη κουζίνα και καθιστικό.