Διασημότερες αμερικανικές σημαίες και πού να τις βρείτε

Ανακαλύψτε ποια μουσεία στις ΗΠΑ θα επισκεφθείτε για να δείτε διάσημες σημαίες.

Το "Κόκκινο, Λευκό και Μπλε". "Αστέρια και ρίγες." "Παλιά δόξα." "Το Banner Star Spangled."

Ανεξάρτητα από αυτό που ονομάζετε την αμερικανική σημαία, ένα πράγμα είναι σίγουρο: η σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών είναι μία από τις πιο εικονικές σημαίες του κόσμου. Η σημερινή σημαία έχει 13 κόκκινες και λευκές λωρίδες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τις αρχικές 13 αποικίες και 50 λευκά αστέρια σε μπλε φόντο, τα οποία συμβολίζουν τα 50 κράτη. Η σημαία είναι πανταχού παρούσα, αλλά πολλές ενσαρκώσεις αυτού του κόκκινου, λευκού και μπλε πανό έχουν παίξει ένα τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση αυτού του έθνους και της ιστορίας του.

Οι ιστορίες των σημαδιών των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και οι ίδιες οι σημαίες, διατηρούνται σε πολλά μουσεία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Παρακάτω είναι μερικές από τις πιο διάσημες σημαίες στην αμερικανική ιστορία και πού να μάθουν περισσότερα γι 'αυτούς.

Η σημαία Betsy Ross
Η Betsy Ross πιστώνεται με το σχεδιασμό της πρώτης σημαίας για μια νεαρή United States το 1776. Η σχεδίασή της περιελάμβανε εναλλασσόμενες κόκκινες και λευκές λωρίδες και 13 λευκά αστέρια διατεταγμένα σε κύκλο σε μπλε φόντο. Στις 14 Ιουνίου 1777, το δεύτερο ηπειρωτικό Κογκρέσο υιοθέτησε τη σημαία του και έτσι καθιέρωσε την Ημέρα Σημαίας .

Η σημαία Betsy Ross δεν υπάρχει πλέον, αλλά μπορείτε να βρείτε ένα αντίγραφο και να μάθετε περισσότερα για τις συνεισφορές του Betsy Ross στην αμερικανική ιστορία στο Betsy Ross House, το οποίο χρησιμεύει επίσης ως έδρα για τις εορταστικές εκδηλώσεις της ημέρας σημαίας στη Φιλαδέλφεια. Το σπίτι όπου ο Ross υποτίθεται ότι έσπρωξε μαζί την πρώτη σημαία έχει περιηγήσεις με τους ηθοποιούς σε κοστούμια αποικιακής περιόδου.

Το αστραφτερό banner Star
Το "The Spangled Banner Star" είναι, φυσικά, ο εθνικός ύμνος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αλλά αναφέρεται επίσης στη σημαία που πετούσε πάνω από το Fort McHenry στη Βαλτιμόρη κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1812, εμπνέοντας τον Francis Scott Key να περάσει τον ύμνο.

Σήμερα, το αρχικό Banner Star Star, το οποίο έφερε 15 αστέρια μέχρι το 1814, κρέμεται στο Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας στην Ουάσιγκτον, DC.

Αυτή είναι η πιο σημαντική σημαία της Αμερικής, αυτή που οι Αμερικανοί συσπειρώθηκαν πίσω και ανέπτυξαν βαθιά αγάπη κατά τη διάρκεια του «Δεύτερου Πολέμου της Ανεξαρτησίας» (Πόλεμος του 1812).

Ενώ το Star Spangled Banner είναι στην Ουάσινγκτον, η σημαία και ο ύμνος που εμπνέει, είναι ακόμα προειδοποιημένοι στο δρόμο της Βαλτιμόρης, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν το "The Star Spangled Banner Flag House", το οποίο είναι το σπίτι όπου η σημαία έγινε από ένα ραπτική ονομάζεται Mary Pickersgill. Το Flag House περιέχει εκθέματα σχετικά με τον πόλεμο του 1812, τη ζωή της Mary Pickersgill και τη ζωή στη Βαλτιμόρη κατά τα τέλη του 18ου και τις αρχές του 19ου αιώνα.

Η σημαία 9/11
Υπήρξαν πολλές παραλλαγές στη σημαία από τις μέρες που το αεροπλάνο Star Spangled Banner πέταξε. Αλλά λίγες σημαίες έχουν χρησιμεύσει ως σύμβολα μιας εποχής αρκετά με τον τρόπο που έχει η Σημαία 9/11. Αυτή η σημαία, που πετάχτηκε πάνω από το Ground Zero στις ημέρες που ακολούθησαν τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, υπήρξε ένα ταξιδιωτικό εκθετήριο για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής της αν και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Memorial της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Την ημέρα της σημαίας 2012, η ​​Σημαία της 11ης Σεπτεμβρίου συνδέθηκε με το Banner Star Spangled καθώς ταξίδεψε στο Μουσείο Flag House στη Βαλτιμόρη για να έχει σπείρες από το αρχικό πανό ραμμένο στο ύφασμά του.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Εθνική Σημαία 9/11 , την ιστορία της και τα σημεία στα οποία θα ταξιδέψει πριν εγκατασταθεί στο μουσείο της.

Κάθε μία από αυτές τις σημαίες έχει ιστορική σημασία και όλες είναι σημαντικές για τη χώρα μας. Η σημερινή σημαία της Αμερικής δεν θα φαινόταν το ίδιο αν δεν ήταν η πρώτη σημαία της Betsy Ross και οι πολλές σημαίες που έβγαιναν μετά την δική της. Η επίσκεψη σε αυτές τις διάσημες αμερικανικές σημαίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ταξιδέψετε και να μάθετε περισσότερα για την αμερικανική ιστορία όπως εσείς.