Προβλήματα ελέγχου με το Vueling;

Ακριβώς όπως η Ryanair προσπαθεί να χάσει τη φήμη της κακής εξυπηρέτησης πελατών της , φαίνεται ότι ο Vueling προσπαθεί να πάρει τη θέση της, με έναν ιστοχώρο που σπάνια λειτουργεί όπως υποτίθεται.

Έχω πετάξει με το Vueling δύο φορές αυτό το έτος και οι δύο φορές ήταν μια καταστροφή.

Την πρώτη φορά, ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Vueling μου είπε ότι θα μπορούσα να ελέγξω 'μέχρι τέσσερις ώρες' πριν από την πτήση μου. Εκτός αν αυτό δεν είναι δυνατό - στην πραγματικότητα, η Λισαβόνα απαιτεί να κάνετε check in 24 ώρες νωρίτερα.

Όχι μόνο αυτό δεν κατέστη σαφές από τον Vueling, μάλλον φαινόταν ότι το σύστημά τους δεν γνώριζε καν γιατί δεν μπορούσα να κάνω check in, έρχονταν με ένα διαφορετικό μήνυμα σφάλματος κάθε φορά που προσπάθησα.

Ως αποτέλεσμα, η γυναίκα μου και εγώ αναγκάστηκαν να σηκωθούν μια ώρα νωρίτερα για να κάνουν check in στο αεροδρόμιο. Το προσωπικό εδάφους εκεί είπε ότι είχαν ακούσει για το πρόβλημα αυτό πολλές φορές και είχε πει στον Vueling αλλά η αεροπορική εταιρεία δεν είχε κάνει τίποτα γι 'αυτό.

Πετώντας πάλι με το Vueling χθες, σιγά σιγά αγνοούσα τις συμβουλές της αεροπορικής εταιρείας για τον έλεγχο μέχρι και τέσσερις ώρες νωρίτερα, απλώς και σε περίπτωση που ξανά λάθος. Αλλά αυτή τη φορά είχα άλλες δυσκολίες. Δείτε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης: Προβλήματα Check-In Vueling . Πού είναι το επεξηγηματικό κείμενο; Τι επιλέγω; Είχα το ίδιο πρόβλημα στο Chrome, τον Firefox και το Safari. Ο μόνος τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα ήταν να κάνετε check in χρησιμοποιώντας τον ισπανικό ιστότοπο.

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν εκεί. Αποφάσισα ότι αντί να ψάχνω για μια θέση για εκτύπωση στο Μπιλμπάο , θα προσπαθούσα αντ 'αυτού να επιβιβαστώ το κινητό τηλέφωνο.

Ωστόσο, η Vueling θα σας παρέχει μόνο έναν σύνδεσμο σε μια ηλεκτρονική έκδοση της κάρτας επιβίβασης σας. Δεν έχω κινητά δεδομένα στο τηλέφωνό μου επί του παρόντος. Ο μόνος τρόπος για να δείξετε αυτή τη κάρτα επιβίβασης θα ήταν να έχετε μια ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο στο αεροδρόμιο ή να ελπίζετε ότι ο φυλλομετρητής σας δεν θα χάσει τη δική σας κάρτα.

Η Vueling θα στείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα pdf της κανονικής κάρτας επιβίβασής σας, αλλά δεν στέλνει το κινητό σας κάρτες επιβίβασης.

Λοιπόν, ποιες είναι οι λύσεις σε αυτά τα ζητήματα ελέγχου του Vueling; Δεν ξέρω πόσες άλλες δυσκολίες μπορεί να υπάρχουν με το Vueling (το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που έλαβα σήμερα για τη χθεσινή πτήση υποδεικνύει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα προβλήματα με το Vueling που ευτυχώς δεν έχω συναντήσει ακόμα) αλλά εδώ είναι οι λύσεις μου στα προβλήματα έχουν βιώσει μέχρι τώρα:

  1. Το check-in τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την πτήση σας πρέπει να απογειωθεί και όχι 4 ώρες Ίσως το Vueling μπορεί να έρθει σε επαφή και να πει ποια αεροδρόμια δεν επιτρέπουν το check-in τέσσερις ώρες πριν από την πτήση, αλλά μέχρι να το κάνουν, της προσοχής και του check-in νωρίς.
  2. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Vueling για Android και iOS Δεν είναι δυνατή για όλους, ξέρω, αλλά είχα μια εξαιρετική εμπειρία με την εφαρμογή Vueling. Μπορείτε να κάνετε check in για την εφαρμογή και να αποθηκεύσετε την επιβίβασή σας στην φωτογραφική σας συλλογή του τηλεφώνου ή του tablet σας.
  3. Χρησιμοποιήστε την ισπανική έκδοση του ιστότοπου (ίσως χρησιμοποιώντας το Google Translate). Η συμβουλή αυτή λειτουργεί καλύτερα αν μιλάτε ισπανικά, καθώς το Google Translate δεν παίζει κανονικά με τις ηλεκτρονικές φόρμες, αλλά φαίνεται ότι ο Vueling προσπαθεί σκληρότερα με τον ισπανικό ιστό άλλες γλώσσες, οπότε αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ισπανικό ιστότοπο, θα πρέπει.

Καμία λύση δεν είναι ιδανική και μπορεί να υπάρχουν και άλλα προβλήματα με το σύστημα check-in του Vueling, αλλά αυτές οι δύο συμβουλές μπορεί να σας βοηθήσουν εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην επιβίβαση στο σκάφος επιβίβασης Vueling.