Το σύστημα ταχείας διέλευσης του Καναδά Line & SkyTrain-Βανκούβερ εξηγείται

Εξερευνήστε το Βανκούβερ, BC στη γραμμή Καναδά / SkyTrain

Το Βανκούβερ, BC έχει ένα εύκολο στη χρήση σύστημα ταχείας διέλευσης (μετρό) για κατοίκους και επισκέπτες που ονομάζεται Καναδάς Line / SkyTrain .

Η Καναδική Γραμμή είναι ένα (κατά το πλείστον) υπόγειο τρένο ταχείας διέλευσης που τρέχει βορρά-νότου, που συνδέει το κέντρο του Βανκούβερ με το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ και το Ρίτσμοντ, π.Χ. Το SkyTrain είναι ένα ανυψωμένο τρένο (εξ ου και το όνομα) που τρέχει βορειοδυτικά-νοτιοανατολικά, συνδέοντας το κέντρο του Βανκούβερ με το Ανατολικό Βανκούβερ, το Burnaby, το BC και το Surrey, BC.

Τόσο η Γραμμή Καναδά όσο και το SkyTrain διοικούνται από τη Translink, τον οργανισμό δημόσιων συγκοινωνιών στο Μετρό Βανκούβερ. Το Translink τρέχει επίσης όλα τα λεωφορεία Metro Vancouver και τα θαλάσσια σκάφη. Μπορείτε να βρείτε τις ώρες αναχώρησης και άφιξης του Καναδά Line και SkyTrain, καθώς και πληροφορίες για εισιτήρια, στον επίσημο ιστότοπο Translink.

Αγορά εισιτηρίων

Υπάρχουν μηχανήματα εισιτηρίων σε όλους τους σταθμούς Canada Line / SkyTrain όπου μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο με μετρητά, χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες. Όταν αγοράζετε το εισιτήριό σας, το μηχάνημα θα ζητήσει από τον προορισμό σας να καθορίσει εάν πληρώνετε για "μία ζώνη", "δύο ζώνες" ή "τρεις ζώνες" (δηλαδή, είναι ο προορισμός σας σε μια ζώνη ή δύο). Οι ενιαίοι ναύλοι για ενήλικες είναι $ 2,75 για μία ζώνη, $ 4 για δύο ζώνες και $ 5,50 για τρεις ζώνες.

Πρόγραμμα και Χάρτες

Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία εφαρμογή Translink. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό σας για κινητές εκδόσεις στο τηλέφωνό σας για να ελέγξετε τα χρονοδιαγράμματα και τους χάρτες της Καναδικής Γραμμής / SkyTrain.

Χάρτες όλων των διαδρομών και σταθμών του Καναδά Line / SkyTrain δημοσιεύονται επίσης σε κάθε σταθμό, καθώς και μέσα σε κάθε τρένο.

Αξιοθέατα κοντά σε σταθμούς γραμμών του Καναδά

Η εξερεύνηση του Βανκούβερ από τον Καναδά Line είναι γρήγορη, φθηνή (δεν χρειάζεται να πληρώσετε για πάρκινγκ) και εύκολη.

Αξιοθέατα κοντά σε σταθμούς SkyTrain