Βανκούβερ φεστιβάλ γαρίδας

BC Spot Prawn Festival στο Βανκούβερ, π.Χ.

Κάθε χρόνο, το ετήσιο φεστιβάλ BC Spot Prawn του Βανκούβερ ξεκινάει την εποχή της γαρίδας του τόπου BC με δωρεάν φεστιβάλ στο Fisherman's Wharf από το Granville Island . Τα σημαντικότερα γεγονότα του φεστιβάλ είναι η βραστήρα βρασμού, οι μαγειρικές διαδηλώσεις με τους διακεκριμένους σεφ του Βανκούβερ, η δωρεάν ψυχαγωγία και οι δραστηριότητες των παιδιών και η ευκαιρία να αγοράσετε τις δικές σας γαρίδες.

Φέτος, το Φεστιβάλ Καρύδας Πρωτοποριακής Καρδιάς (BC Spot Prawn Festival) πραγματοποιείται την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 και ώρα 11:00 - 15:00.

Εκδηλώσεις στο φεστιβάλ "Spot Spot Prawn" 2016

Spot Brawn: Η κύρια εκδήλωση του φεστιβάλ γαρίδας της Βανκούβερ είναι η μεγαλύτερη καραμέλα του Καναδά, μια ευκαιρία να απολαύσετε φρέσκες βραστές γαρίδες, καθώς και πλευρές, σάλτσες και ψωμί από το Terra Breads και μια δοκιμαστική γεύση BC κρασί ή μπύρα, για $ 17,50 ανά άτομο. Αγοράστε εισιτήρια για την Spot Prawn Boil εκ των προτέρων πριν ξεφορτωθούν: Spot Prawn Boil 2016 εισιτήρια.

Οι κορυφαίοι σεφ του Βανκούβερ θα κάνουν ζωντανές διαδηλώσεις μαγειρικής (και προσφέρουν γευστικές δοκιμές).

Αγοράστε τις δικές σας γαρίδες: Βρείτε τις γαρίδες σας απευθείας από τους ψαράδες. (Οι γαρίδες θα συνεχίσουν να πωλούνται για 6-8 εβδομάδες μετά το φεστιβάλ στο ίδιο ψαροχώρι Ψαροκαθαριστών · τα κρουαζιερόπλοια φτάνουν καθημερινά γύρω στις 1μμ.)

Ειδικές Εκδηλώσεις του Φεστιβάλ 2016

Φέτος είναι η 10η επέτειος του φεστιβάλ γαϊδουριών BC Spot, έτσι υπάρχουν επιπλέον εκδηλώσεις!

Η Παρασκευή 13 Μαΐου : Για να γιορτάσει την 10η επέτειό της, το Φεστιβάλ ξεκινά φέτος με μια ειδική εκδήλωση gala στο Club του Βανκούβερ, με διακεκριμένους σεφ και ένα δείπνο με γεύση κρεμμυδιού έξι ποδιών BC. Οι παροχές ωφελήθηκαν κατά Oceanwise. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μαθήματα μαγειρικής γαρίδας, Σάββατο, 14 Μαΐου: Άλλη ειδική εκδήλωση της 10ης επετείου, αυτά τα μαθήματα μαγειρέματος μιας ώρας θα σας διδάξουν πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BC Spot Prawns στο δικό σας μαγείρεμα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ιστορία του φεστιβάλ γαρίδας του Βανκούβερ

Οι γλυκές και χυμώδεις γαρίδες του BC είναι ένα βιώσιμο θαλασσινό ψάρι (έχουν κερδίσει τη σφραγίδα του Ocean Wise του ενυδρείου του Βανκούβερ ) και έναν εξαιρετικό τρόπο να "τρώει τοπικά". Ωστόσο, μέχρι το 2005, οι γαρίδες τόπου εξήχθησαν σχεδόν αποκλειστικά στην Ιαπωνία. Αυτό άλλαξε όταν ο Steve Johansen του Οργανικού Ωκεανού συνεργάστηκε με τον Chef του εστιατορίου C Robert Clark για να δημιουργήσει το πρώτο φεστιβάλ γαρίδας της περιοχής BC το 2006 ως τρόπο να διατηρηθεί η τοπική γαρίδα της περιοχής BC. Από τότε, οι γαρίδες έχουν γίνει ένα αγαπημένο τοπικό, εποχιακό φαγητό στο Βανκούβερ και το ετήσιο φεστιβάλ γαρίδας του Βανκούβερ, το οποίο διοργανώνεται από την κοινωνία των τραπεζών των σεφ, έχει εξελιχθεί σε εκδήλωση που πρέπει να επισκεφθεί κανείς.

BC γαρίδες σε εστιατόρια στο Βανκούβερ

Αν αγαπάτε τις γαρίδες της περιοχής BC, παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας εστιατόρια στο Βανκούβερ μετά το φεστιβάλ: Πολλά εστιατόρια στο Βανκούβερ θα προσθέτουν τις γαρίδες της περιοχής BC στα μενού τους μέσα από το Μάιο / αρχές Ιουνίου. Το Tojo, ένα από τα κορυφαία 5 εστιατόρια Sushi του Βανκούβερ , φημίζεται για να κάνει μια θεία γαρίδα sashimi. Το New Oxford και το The Blackbird Public House θα φιλοξενήσουν καθένα από τα θαλασσινά του νότιου στυλ, βράζοντας τις γαρίδες και τα λαχανικά BC Spot σε τραπέζια με εφημερίδες.