Πού να αγοράσετε μεξικάνικο φαγητό στο Βερολίνο

Πολύ έχει υπάρξει μια καταγγελία στη γερμανική πρωτεύουσα,

Πού είναι το μεξικάνικο φαγητό ;!

Οι Γερμανοί δεν γνώριζαν ότι το έλειπαν, αλλά η εισροή των ομογενών σίγουρα διαπίστωσε την απουσία του. Μετά από χρόνια αραιών salsas και υπερβολικά γλυκών ζεστών σαλτσών, ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν οι εκπατριστές του Βερολίνου κυνηγούσαν τη δική τους θήρα για κόμματα Cinco de Mayo ή αργά το βράδυ.

Περάστε τα γενικά τρομερά salsas για να φτιάξετε το δικό σας από φρέσκα προϊόντα το καλοκαίρι. Τα τουρκικά dürüm περιτυλίγματα είναι ένα κατάλληλο υποκατάστατο για το tortillas αλεύρι και το φρέσκο ​​κόλιαντρο μπορεί να βρεθεί στις αγορές τους. Το Texas-mex αγαπημένο των μαύρων φασολιών είναι φευγαλέα, αλλά περιστασιακά μπορεί να βρεθεί στις ασιατικές αγορές . Και το αγαπημένο όλων, το αβοκάντο, μπορεί να αγοραστεί όλο το χρόνο στα περισσότερα μπακάλικα. Ωστόσο, προσέξτε την ποικιλία με πράσινο δέρμα από το Ισραήλ. Σπάνια ταιριάζουν με την τελειότητα Hass που προτιμούν οι Βορειοαμερικανοί.

Αλλά τι γίνεται με τις τορτίγες καλαμποκιού, τους κάκτους ή τις πιπεριές; Αυτοί οι συνδετήρες μεξικάνικου φαγητού είναι αδύνατο να εντοπιστούν αν δεν πάτε σε ειδικό κατάστημα. Ευτυχώς, αυτά τα τρία καταστήματα προσφέρουν βασικά και δύσκολα να βρείτε μεξικάνικα συστατικά στο Βερολίνο.