Βερολίνο Γερμανία Οδηγός

Βερολίνο - μια επισκόπηση

Το Βερολίνο είναι το τρίτο πιο επισκέψιμο μέρος στην Ευρώπη και ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός. Γοητεύει τους νέους και τους ηλικιωμένους, λάτρεις της ιστορίας και τους λάτρεις της τέχνης, τους λάτρεις της αρχιτεκτονικής και τους υπόγειους clubbers . Οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, θα ζήσετε την ψυχρή ζωή του Βερολίνου: σε περισσότερα από 170 μουσεία και γκαλερί τέχνης, σε 300 κλαμπ και 7.000 μπαρ και εστιατόρια - πολλά από τα οποία είναι ανοιχτά όλο το εικοσιτετράωρο.

Όταν περπατάτε μέσα από την πόλη, θα χτυπήσετε από την ποικιλία των αρχιτεκτονικών στυλ, που κυμαίνονται από τα παλάτια έως τα απομεινάρια των σοσιαλιστικών κτιρίων και των σύγχρονων ουρανοξυστών.

Βερολίνο - Γεγονότα

Βερολίνο - Να πάρει εκεί

Με αεροπλάνο : Τα αεροδρόμια του Βερολίνου είναι πολύ καλά συνδεδεμένα με την πόλη:

Ελέγξτε τις πληροφορίες και τα ωράρια πτήσεων για τα δύο αεροδρόμια εδώ και μάθετε για τυφλή κράτηση για διακοπές μυστηρίου.

Με τρένο : Επωφεληθείτε από το Βερολίνο από όλες τις κατευθύνσεις, χρησιμοποιώντας το γρήγορο Intercity Express, Intercity, Euro City και διαπεριφερειακά τρένα. Οι κύριοι σταθμοί του Βερολίνου είναι:

Διαβάστε περισσότερα για το γερμανικό σύστημα τρένων, την online έκδοση εισιτηρίων και τον προγραμματισμό του ταξιδιού στον Οδηγό μας για το ταξίδι με τρένο στη Γερμανία.

Βερολίνο - Να πάρει γύρω

Δημόσιες μεταφορές : Δεν χρειάζεστε αυτοκίνητο στο Βερολίνο - στην πραγματικότητα, η πόλη έχει τα λιγότερα αυτοκίνητα ανά κάτοικο για όλη την Ευρώπη. Το σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών του Βερολίνου (γνωστό ως "BVG") είναι φανταστικό. Ελέγξτε μερικούς από τους καλύτερους σταθμούς στη μεγάλη γραμμή U2 εδώ.

Τα εισιτήρια είναι 2,70 Ευρώ για δίωρο πέρασμα και 7 Ευρώ για απεριόριστο πέρασμα ημέρας.

Με ένα εισιτήριο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Bike: Ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσετε στο Βερολίνο είναι με ποδήλατο . η πόλη είναι γνωστή για το ιδιαίτερα ανεπτυγμένο σύστημα ποδηλατοδρόμων. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ποδήλατο και να εξερευνήσετε το Βερολίνο από μόνος σας, ή να λάβετε μέρος σε μια περιήγηση με ποδήλατο με οδηγό (το χειρότερο είναι το καλύτερο). Βόλτα στο διάδρομο στο αεροδρόμιο της πόλης έγινε πάρκο, Tempelhof .

Καιρός στο Βερολίνο

Το Βερολίνο έχει μέτριο κλίμα. οι θερμότεροι μήνες είναι Ιούνιος, Ιούλιος και Αύγουστος, με ημερήσιες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 23-24 ° C (72 ° F). Οι πιο κρύοι μήνες είναι οι μήνες Δεκέμβριος, Ιανουάριος και Φεβρουάριος, με ξεκάθαρες, παγωμένες μέρες και θερμοκρασίες συχνά κάτω από το μηδέν.

Σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, είναι πάντα καλή ιδέα να φέρετε μια ομπρέλα. Ελέγξτε σήμερα τον καιρό στο Βερολίνο.

Ξενοδοχεία Βερολίνο

Από οικονομικούς ξενώνες , μπουτίκ και πολυτελή ξενοδοχεία, θα βρείτε πολλά υπέροχα μέρη για διαμονή στο Βερολίνο . Δημιουργήσαμε ακόμη μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα καταλύματα της πόλης για να απολαύσετε οι επισκέπτες. Ελέγξτε αυτές τις συνδέσεις για να βρείτε τις καλύτερες επιλογές στο Βερολίνο που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας:

Αξιοθέατα και αξιοθέατα του Βερολίνου:

Βερολίνο:

Το Βερολίνο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από πλούσια και παραδοσιακά γερμανικά πιάτα, όπως Bratwurst, ζυμαρικά ή Schnitzel, αλλά θα βρείτε επίσης μεγάλη χορτοφαγική και διεθνή κουζίνα εδώ.

Οι Best Biergartens του Βερολίνου σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το καλοκαίρι, όπου τα καλύτερα ανατολικά γερμανικά εστιατόρια στο Βερολίνο είναι μια μεγάλη επιλογή όλο το χρόνο. Δείτε επίσης τα καλύτερα εστιατόρια του Βερολίνου.

Αν θέλετε κάτι καλό εν κινήσει, δοκιμάστε:

Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα πιάτα και πολλά άλλα στον Οδηγό για το Street Street Food .

Βερολίνο Νυχτερινή ζωή

Το Βερολίνο είναι η πρωτεύουσα της γερμανικής νυχτερινής ζωής και έχει μια ζωντανή και συνεχώς μεταβαλλόμενη σκηνή club. δείτε τον οδηγό μας για τη νυχτερινή ζωή του Βερολίνου :

Το Βερολίνο είναι επίσης στη λίστα μας Top 10 Cities της Γερμανίας - καλύτερες θέσεις για διακοπές στη πόλη στη Γερμανία .