Οδηγός για τη νυχτερινή ζωή στο Βερολίνο

Νύχτες έξω στην πόλη που πραγματικά δεν κοιμάται ποτέ

Το Βερολίνο δεν είναι μόνο η πρωτεύουσα της Γερμανίας, αλλά και η πρωτεύουσα της γερμανικής νυχτερινής ζωής. Υπόγεια, πρωτοποριακά και προοδευτικά - υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψουμε τη σκηνή της λέσχης στο Βερολίνο. Από electro και pop, indie, hip hop, ροκ, μπορείτε να καλέσετε στο Βερολίνο κάθε βράδυ της εβδομάδας.

Αλλά προτού ξεκινήσετε να εξερευνείτε τα κλαμπ του Βερολίνου, διαβάστε τον οδηγό μας για τη νυχτερινή ζωή στο Βερολίνο για να μάθετε πότε να πάτε, τι να φορέσετε , πώς να βρείτε το καλύτερο club στο Βερολίνο και να πάρετε συμβουλές για το πώς να εισέλθετε.

Έτσι πηγαίνετε έξω στη νύχτα για μια ανεπιτήδευτη, προσιτή και αξέχαστη εμπειρία κλαμπ στην πόλη που πραγματικά δεν κοιμάται ποτέ.

Πότε να βγείτε στο Βερολίνο

Τα κλαμπ στο Βερολίνο είναι νεκρά πριν από τα μεσάνυχτα και ζουν μόνο γύρω στις 2 ή 3 π.μ. Οι περισσότερες λέσχες δεν ανοίγουν ακόμη τις πόρτες τους μέχρι τις 11 το βράδυ. Κάνετε όπως κάνουν οι Βερολινέζοι : Prefunk σε ένα μπαρ πριν χτυπήσει το πάτωμα.

Δεν υπάρχουν καθορισμένες ώρες κλεισίματος, ώστε να μπορείτε να χορέψετε τη νύχτα μέχρι να έρθει ο ήλιος πάνω από το Βερολίνο ... αυτό συμβαίνει νωρίτερα από ό, τι νομίζετε. Οι δημόσιες συγκοινωνίες (που περιλαμβάνουν υπόγειο, τρένο, τραμ, λεωφορεία και ακόμη και πορθμεία) συνεχίζονται καθ 'όλη τη διάρκεια της νύχτας τα σαββατοκύριακα, οπότε δεν χρειάζεται να τα τυλίξετε για να φτάσετε στο σπίτι.

Ο καλύτερος χρόνος για να πάτε (οι πιο εύκολες στιγμές για να μπείτε και να απολαύσετε ακόμα τα υπέροχα δρώμενα) είναι το πρωί της Κυριακής και η Κυριακή το βράδυ, όταν το πάρτι συνεχίζει να είναι ισχυρό.

Οδηγός στυλ για έναν όμιλο του Βερολίνου

Μην ανησυχείτε πάρα πολύ για το ντύσιμο για να βγείτε.

Οι περισσότερες λέσχες του Βερολίνου δεν διαθέτουν κωδικό ενδυμασίας. Οι Βερολινέζοι χαλαρώνουν όταν πρόκειται για στυλ και ακολουθούν το σύνθημα, "οτιδήποτε πηγαίνει".

Ωστόσο, μερικά σημεία - όπως το Berghain - είναι απαράδεκτα ιδιότροπα. Η καλύτερη συμβουλή είναι να μην προσπαθήσετε πολύ σκληρά. Και το μαύρο είναι πάντα μια καλή ιδέα.

Πώς να φτάσετε σε μια λέσχη του Βερολίνου

Ενώ μερικές λέσχες απαιτούν μόνο να παραμείνουν στη γραμμή και να πληρώσουν ένα εξώφυλλο, αρκετές λέσχες του Βερολίνου έχουν θρυλικές πολιτικές πόρτας.

Ενώ δεν υπάρχει μυστική συνταγή για να μπείτε παντού, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας.

Πόσο κοστίζει ένα νυχτερινό κόστος;

Μπορείτε να κάνετε μια εξαιρετική βραδιά στο Βερολίνο και να μην σπάσετε την τράπεζα . Η χρέωση κάλυψης ποικίλλει από club σε club, αλλά συνήθως θα σας επιστρέψει μόνο μεταξύ 8 και 15 ευρώ.

Ενώ τα ποτά είναι γενικά φτηνά στο Βερολίνο, οι τιμές αυξάνονται και είναι οι υψηλότερες στις λέσχες. Οι μπύρες είναι συνήθως περίπου 4,50 Ευρώ, και για ένα κοκτέιλ θα πληρώσετε μεταξύ 7 - 10 Ευρώ.

Βρείτε μια λέσχη στο Βερολίνο

Δείτε τι συμβαίνει στα εβδομαδιαία γερμανικά περιοδικά του Βερολίνου που ονομάζονται Zitty and Tip ή η αγγλική γλώσσα Το ExBerliner . Θα πρέπει επίσης να προσέξετε το δωρεάν περιοδικό 030 , το οποίο προσφέρει καλές λίστες κλαμπ και τρέχουσες εκδηλώσεις. Ο ιστότοπος, I Heart Berlin, είναι ένας άλλος υπέροχος πόρος με έναν ουσιαστικό οδηγό για το πώς να συμπεριφέρεσαι από τη στιγμή που είσαι στο club.

Οι περιοχές του Βερολίνου που είναι διάσημες για τις ζωντανές σκηνές τους είναι το Mitte και το Prenzlauer Berg (πιο high-end) ή το Friedrichshain και το Kreuzberg (περισσότερο εναλλακτική λύση).

Μην χάσετε τα καλύτερα 5 Κλαμπ στο Βερολίνο.

Βρίσκοντας ένα Underground Club στο Βερολίνο

Έχετε πιθανώς ακούσει για τα υπόγεια κλαμπ και τα μπαρ στο Βερολίνο που ξεφυτρώνουν από το πουθενά ένα Σαββατοκύριακο και εξαφανίζονται για πάντα το επόμενο.

Πού είναι λοιπόν;

Η αλήθεια είναι ότι, καθώς μεγαλώνει η πόλη (με αστρονομικές ταχύτητες), τα κόμματα αυτά γίνονται όλο και πιο σπάνια. Αλλά μπορείτε ακόμα να βρείτε αυτά τα κλαμπ σε αυλές, παλιές αποθήκες, και ακόμη και υπόγεια κτιρίων κατοικιών. Συχνά όταν φεύγετε από κάποιο άλλο κλαμπ ή εκδήλωση, θα σας παραδοθεί ένα φυλλάδιο για αυτά τα μέρη. Θα πρέπει επίσης να επικοινωνήσετε με το τοπικό προσωπικό από τον ξενώνα σας και τους συναδέλφους του γερμανούς clubbers.

Κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά και τα παπούτσια σας χορεύουν. Μετά από όλα, μέρος της περιπέτειας βρίσκει το σωστό σύλλογο ...