Φεστιβάλ Τάκο Αριζόνα

Taco Competition και Family Entertainment

Το Φεστιβάλ Taco της Αριζόνα έχει σχεδιαστεί για να είναι μια μέρα γεμάτη με φαγητό, διασκέδαση και ανταγωνισμό. Το επίκεντρο του Φεστιβάλ Taco της Αριζόνα είναι ο διαγωνισμός, όπου περισσότερες από 50 ομάδες θα βγάλουν ειδικά tacos σε τέσσερις κατηγορίες (κοτόπουλο, βόειο κρέας, χοιρινό και θαλασσινά), καθώς και πλάγια πιάτα για βραβεία μετρητών και δικαιώματα καυχιάς. Τα τελευταία χρόνια καταναλώθηκαν πάνω από 100.000 tacos σε αυτό το γεγονός.

Πότε είναι το φεστιβάλ Taco της Αριζόνα;

Σάββατο και Κυριακή, 14 Οκτωβρίου και 15, 2017 από τις 11 π.μ. έως τις 19:00

Πού βρίσκεται;

Salt River Fields στο Talking Stick στο Scottsdale
GPS: 33.545186, -111.885946

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτού του σταδίου που έχει επισημανθεί σε χάρτη Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά.

Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Υπάρχει χρέωση εισόδου $ 12 όταν αγοράζονται στο διαδίκτυο, $ 15 στην πύλη, με παιδιά 12 και υπό την είσοδο δωρεάν. Τα τρόφιμα και τα ποτά είναι μια ξεχωριστή χρέωση. Τα δείγματα τροφίμων είναι 2 δολάρια το καθένα. Οι μαργαρίτες, η μπύρα και το κρασί κυμαίνονται από περίπου $ 4 έως $ 12.

Το VIP εισιτήριο περιλαμβάνει περιορισμένα ποτά από το μπαρ VIP, τις τακτικές και τις ιδιωτικές εγκαταστάσεις τουαλέτας.

Υπάρχει επιπλέον χρέωση 20 δολαρίων για 10 δείγματα στο Tequila Expo το Σάββατο. Επιλέξτε από πάνω από 100 tequilas.

Τα εισιτήρια εισόδου μπορούν να αγοραστούν στην πύλη ή εκ των προτέρων στο διαδίκτυο. Μπορεί να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις κατά την αγορά online.

Διατίθενται εκπτώσεις;

Όχι ότι το ξέρω.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Νέο το 2017: Το βραχιολάκι σας είναι ένα σύστημα πληρωμών χωρίς μετρητά. Αντί να χρειαστεί να πληρώσετε μετρητά ή πίστωση σε κάθε πωλητή, μπορείτε να "γεμίσετε" το ψηφιακό πορτοφόλι σας για να απολαύσετε το γεγονός. Όταν το βραχιολάκι σας εξαντληθεί, μπορείτε να το αναπληρώσετε σε σταθμούς γύρω από το χώρο της εκδήλωσης.

Η εγγραφή στο βραχιολάκι ξεκινά δύο εβδομάδες πριν από την εκδήλωση. Κυρίες, μπορείτε να αφήσετε το πορτοφόλι σας στο σπίτι!

Εκτός από την επίσκεψη σε περισσότερες από 50 ομάδες σε αγώνες taco και sidecart (salsas και τέτοια), θα υπάρξουν μαγειρικές διαδηλώσεις, η Lucha Libre πάλη, η έκθεση tequila, η ζωντανή μουσική, ο διαγωνισμός τρώνε ζεστό τσίλι , και την προσφορά ομορφιάς Chihuahua της Κυριακής (φόρμα εγγραφής στο διαδίκτυο, αμοιβή εισόδου).

Οι ποικιλίες δειγμάτων Taco θα περιλαμβάνουν κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι, θαλασσινά, λαχανικά και επιδόρπια. Τα μεγέθη δειγμάτων πωλητών θα διαφέρουν, αλλά θα πρέπει να περιλαμβάνουν 1-2 κιλά συστατικών. Πλήρη πιάτα τροφίμων θα είναι επίσης διαθέσιμα για την αγορά.

Το εισιτήριο Tequila Expo αγοράζεται εκτός από το γενικό εισιτήριο ή το εισιτήριο VIP. Η αμοιβή σας σας επιτρέπει να έχετε δέκα δείγματα τεκίλα. Οι ώρες για την εκδήλωση Tequila Expo είναι το μεσημέρι στις 5 μ.μ.

Έχω περισσότερες ερωτήσεις!

Επισκεφθείτε το Φεστιβάλ του Τάκο της Αριζόνα online.

Θα μπορούσατε επίσης να ενδιαφέρεστε για ...

Όλες οι τιμές και οι προσφορές που αναφέρονται στο παρόν μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.