Πίτσμπουργκ Steelers Trivia και γεγονότα διασκέδασης

Δοκιμάστε τις γνώσεις σας για την παλιά ομάδα NFL

Οι φιλάθλοι του Pittsburgh Steelers βρίσκονται σε ένα δικό τους πρωτάθλημα και είναι περίπου τόσο αφοσιωμένοι όσο μπορούν να είναι οι οπαδοί. Αλλά ακόμα και ο πιο αφοσιωμένος οπαδός Steelers θα μπορούσε να βρει κάτι εδώ που δεν γνώριζε ποτέ. Μάθετε περισσότερα για τους αγαπημένους Black and Gold Steelers και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες στην επόμενη πόρτα της πόρτας σας ή στο σπίτι για να θαυμάσετε όλους τους φίλους σας με τη βαθιά γνώση των Steelers.

Τι υπάρχει σε ένα όνομα;

Θυμάστε τα Steagles;

Οι Pittsburgh Steelers έχουν πράγματι περάσει από τρεις αλλαγές ονόματος κατά τη διάρκεια της ιστορίας τους. Η ομάδα άρχισε στην πραγματικότητα ως οι Πειρατές του Πίτσμπουργκ πριν ο ιδιοκτήτης Art Rooney αλλάξει το όνομά τους στο Steelers το 1940. Το 1943, έγιναν οι "Steagles" όταν συγχωνεύτηκαν με τους Philadelphia Eagles όταν οι ποδοσφαιρικοί κατάλογοι εξαντλήθηκαν κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Το επόμενο έτος, το 1944, τα είδαν ομοίως να συγχωνευθούν με τους Καρδινάλους, και έγιναν η ω-συναρπαστική ομάδα "Card-Pitt".

Μαζορέτες;

Ναι, το Πίτσμπουργκ είχε συνήθως μαζορέτες. Μία από τις πρώτες ομάδες μαζορέτες της NFL, οι Steelerettes, φώναξαν για τους Pittsburgh Steelers από το 1961 έως το 1970.

Το λογότυπο Steelmark

Το λογότυπο Steelmark της Steelers αρχικά εφαρμόστηκε μόνο στη δεξιά πλευρά του κράνους, επειδή οι Steelers δεν ήταν απλώς σίγουροι πως θα φαινόταν στα στερεά χρυσά κράνη τους. Ακόμη και όταν αργότερα άλλαξαν το χρώμα του κράνους τους σε μαύρο χρώμα, αποφάσισαν να διατηρήσουν μόνιμα το λογότυπο σε μία μόνο πλευρά λόγω της νέας επιτυχίας της ομάδας και του ενδιαφέροντος που δημιουργεί η μοναδικότητα του λογότυπου.

Hexz Field Εξάγωνα

Οι κωνοειδείς χαλύβδινες κολώνες που υποστηρίζουν το πολυόροφο γυάλινο τοίχο που προσφέρει την εκπληκτική θέα από τα σαλόνια και τις σουίτες στο Heinz Field είναι διάτρητες με εξαγωνικά στοιχεία, ένα σχήμα που προέρχεται από το λογότυπο Steelers. Ο χάλυβας είναι επίσης το κύριο δομικό υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή του σταδίου, δεδομένου ότι αντικατοπτρίζει τη χαλυβουργία του Πίτσμπουργκ.

Η Duquesne Incline

Το Duquesne Incline, το οποίο έχει κλιμακωθεί στην πλευρά του Όρους Ουάσιγκτον από τις 7 Μαΐου 1877, είναι μόνο ένα παράδειγμα της υπερηφάνειας του Πίτσμπουργκ στους Steelers. Την ημέρα του παιχνιδιού, προστίθεται ένα σήμα σε κάθε ένα από τα δύο αυτοκίνητα. η αριστερή αναφέρει "DEEE" και η σωστή λέει "FENSE". Όταν τα αυτοκίνητα περνούν ο ένας στον άλλον στο μέσο της διαδρομής, διαβάζουν "DEEE FENSE." Τα φωτισμένα σημάδια μπορούν πραγματικά να δουν από τον Heinz Field.

Αριθμοί παικτών

Κανένας αριθμός παικτών δεν έχει αποσυρθεί ποτέ από τους Pittsburgh Steelers, και αυτό τους κάνει μία από τις λίγες ομάδες NFL να ακολουθήσουν αυτή την πρακτική. Όμως, ορισμένοι αριθμοί δεν αποκαλύπτονται μυστηριωδώς σε νέους παίκτες κάθε εποχή: No. 12 (Terry Bradshaw), Νο. 31 (Donnie Shell), Νο. 32 (Franco Harris), No. 47 (Mel Blount) Mike Webster), αριθ. 58 (Jack Lambert), αριθ. 59 (Jack Ham), αριθ. 70 (Ernie Stautner) και αριθ. 75 (Joe Greene).

Η φοβερή πετσέτα

Η πολύ αγαπημένη επίσημη Myron Cope Terrible Πετσέτα δημιουργήθηκε για να καταπραΰνει τους ιδιοκτήτες πολυκαταστημάτων που ήταν αναστατωμένοι επειδή οι πετσέτες τους με κίτρινα και μαύρα χέρια πωλούνταν σε ποσοστό δυσανάλογο με τις αντίστοιχες πετσέτες μπάνιου.