Κλαψούμαι, Κοπέλα ... Γιατί; Παγωτό αστακό!

Τολμώ να δοκιμάσετε παγωτό αστακό στο Maine!

Φωνάζω, φωνάζεις. Αυτό σχεδόν συνοψίζει την εμπειρία της κατανάλωσης παγωτού αστακό!

Ξέρω, όμως, ότι δεν θα με πιστέψετε. Όταν βρίσκεστε στο Bar Harbor, το Maine (ίσως το Acadia National Park), θα κάνετε ακριβώς αυτό που έκανα - κατευθυνθείτε κατευθείαν στο Ben και το Chocolate Emporium του Bill στην Main Street για να δοκιμάσετε αυτό το πρωτοφανές μείγμα κρεμώδους βουτυρώδους βανίλιας το παγωτό και τον αστακό του Maine για τον εαυτό σας.

Οι ιδιοκτήτες του γλυκού καταστήματος εφευρέθηκαν αυτόν τον περίεργο συνδυασμό στις αρχές της δεκαετίας του '90 για να διαλύσουν τυχόν φήμες ότι το παγωτό τους δεν ήταν σπιτικό.

Η γεύση είναι, πώς θα το πω αυτό απαλά ... ενοχλητικό. Ο Μπρους, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μου ένα φλιτζάνι γεύσης παγωτού αστακού του Ben & Bill, δεν ήταν τόσο διπλωματικός στην αντίδρασή του. Πιστεύω ότι η ειλικρινής του ανάλυση ήταν: "Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από το δάγκωμα σε ένα παγωμένο κομμάτι αστακού στο παγωτό σας!"

Ξέρω: Το παγωτό αστακό εξακολουθεί να ακούγεται ενδιαφέρον για εσάς, έτσι;

Επιτρέψτε μου να σας προσφέρω λίγο περισσότερο απόδειξη ότι είμαι κατάλληλος για να σας κατευθύνω προς τη σωστή κατεύθυνση όταν πρόκειται για αυτό το συγκεκριμένο κατεψυγμένο επιδόρπιο.

Όποιος με ξέρει γνωρίζει πολύ καλά ότι έχω μια τάση για όλα τα πράγματα "αστακό". Στην πραγματικότητα, έφτασα στην κορυφή ενός γιγαντιαίου φουσκωτού αστακού στο γαμήλιο φόρεμά μου, που θα έπρεπε να σας πείθει για την έντονη αγάπη μου για τον αστακό. Και δεν είναι ασυνήθιστο για μένα να τρώω πράγματα όπως μια βόμβα αστακών στο όνομα της "έρευνας".

Τώρα, προσθέστε το γεγονός ότι βρισκόμουν στο Bar Harbor κατά τη διάρκεια μιας ατμόσφαιρας εβδομάδας διακοπών τέταρτης Ιουλίου, όταν το παγωτό σχεδόν οποιουδήποτε είδους θα έπρεπε να ήταν μια ευπρόσδεκτη θεραπεία. Ω, και το σημαντικότερο από όλα - ήμουν έγκυος πέντε μηνών, και σε πέντε μήνες, δεν είχα συναντήσει ακόμη ένα παγωτό που δεν μου άρεσε.

Εξακολουθώ να καταθέτω τα ημιτελικά υπολείμματα του μικρού μας φλιτζανιού παγωτού αστακού σε ένα δοχείο απορριμμάτων του Bar Harbour.

Ξέρω τι σκέφτεστε - πόσο κακό μπορεί να είναι το παγωτό του αστακού, ειδικά αν το Ben & Bill's Chocolate Emporium έχει πουλήσει τα πράγματα για περισσότερο από δύο δεκαετίες;

Λοιπόν, προχωρήστε και δοκιμάστε το. Στην πραγματικότητα, τολμώ να το κάνεις! Δεν χρειάζεται καν να περιμένετε την επόμενη επίσκεψή σας στο Bar Harbor. Μπορείτε να παραγγείλετε online παγωτό αστακό. Η κλήση χωρίς χρέωση, 800-806-3281, και το Chocolate Emporium της Ben & Bill θα μεταφέρουν με χαρά ένα κουτάλι, ένα τετράγωνο, μισό γαλόνι ή ένας κουβάς ενός ή δύο γαλόνιων (σε παρακαλώ ξεκινήστε με την πίντα!) Από πάγο αστακού κρέμα, γεμάτη με ξηρό πάγο, για να φτάσετε στο σπίτι ή το γραφείο σας αύριο.

Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κανείς που να ακούει να ουρλιάζετε.

Εαν πας...

Το Ben & Bill's Chocolate Emporium βρίσκεται στην καρδιά του Bar Harbor, Maine, στην κεντρική οδό 66. Καλέστε δωρεάν, 800-806-3281, για ώρες και άλλες πληροφορίες. Ο Ben & Bill έχει επίσης τοποθεσίες της Νέας Αγγλίας στο Cape Cod και στο Vineyard της Μάρθας και στο Northampton της Μασαχουσέτης.