Το Wintertime Camping καλεί για τη θερμαντική συσκευή Coleman

Θα παραμείνετε ζεστοί και ζεστοί μέσα στη σκηνή σας

Οι πιο εξειδικευμένοι κατασκηνωτές δεν αφήνουν ένα μικρό χιόνι να τους σταματήσει, αλλά το σωστό εργαλείο είναι απαραίτητο. Ο καταλυτικός θερμαντήρας Coleman SportCat είναι ένας ασφαλής, φορητός θερμαντήρας σκαφών προπανίου που είναι ιδανικός για κάμπινγκ σε ψυχρό καιρό. Η έξοδος 1500 BTU λειτουργεί έως και 14 ώρες από έναν κύλινδρο προπανίου 16,4 ουγγιών (δεν περιλαμβάνεται) και μια φορητή ενσωματωμένη λαβή κάνει την θέρμανση εύκολη στη μεταφορά. Η σταθερή, αποσπώμενη βάση του παρέχει ισχυρή βάση για τον θερμαντήρα.

Η απαλλαγμένη από φλόγες καταλυτική διαδικασία είναι αυτό που διαφοροποιεί τους καταλυτικούς θερμαντήρες από άλλες συσκευές προπανίου. Μην μπερδεύεστε με το σκεπτικό ότι είναι το καύσιμο που καίει καθαρό, γιατί στην πραγματικότητα είναι η πλατίνα στη μονάδα θέρμανσης που αντιδρά με το καύσιμο προπάνιο που έχει ως αποτέλεσμα μικρές, αν όχι επιβλαβείς εκπομπές αερίων.

Το μοντέλο ProCat είναι μια επιλογή. έχει ενσωματωμένο ανεμιστήρα, αλλά απαιτεί μπαταρίες. Το ProCat παράγει 3.000 BTU και καίγεται για οκτώ ώρες σε ένα δοχείο καυσίμου. Για λόγους ασφαλείας, ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για τη χρήση αυτής της θερμάστρας στη σκηνή σας και βεβαιωθείτε ότι πάντα επιτρέπετε τον επαρκή αερισμό για να αντισταθμίσετε το οξυγόνο που χρησιμοποιείται από τον θερμαντήρα.

Χαρακτηριστικά θερμαντήρα Coleman

Αυτή η θερμάστρα δεν είναι μόνο εξαιρετικά εύκολη στη χρήση, αλλά μπορεί επίσης να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας σε κάμπινγκ. Έχει ένα ρυθμιζόμενο κουμπί ελέγχου θερμότητας και μπορεί να έρθει με ή χωρίς ηλεκτρονική ανάφλεξη. Ένας από τους λόγους για τους οποίους το προϊόν είναι τόσο αγαπητό είναι ότι είναι ένας ασφαλής θερμαντήρας για σκηνές, θερμαίνει έως και 14 ώρες κατ 'ευθείαν σε έναν κύλινδρο καυσίμου και είναι εύκολο να το μεταφέρετε με την ενσωματωμένη χειρολαβή του και σταθερή αποσπώμενη βάση.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στην παραγγελία σας τη μαλακή θήκη μεταφοράς που συγκρατεί τον θερμαντήρα και δύο κυλίνδρους προπανίου.

Χειμερινό κάμπινγκ

Ίσως να σκεφτόσαστε: "Γιατί θα ήθελε κάποιος να κατασκηνώσει σε μια σκηνή σε μια παγωμένη χειμωνιάτικη νύχτα;" Η απάντηση: Το κάμπινγκ στο κρύο καιρό είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία και είναι πολύ λιγότερο γεμάτο από το καλοκαίρι, την υψηλή περίοδο για κατασκήνωση.

Χωρίς όλους αυτούς τους άλλους ανθρώπους, είναι πολύ πιο εύκολο να έχετε μια στιγμή "Walden" και πραγματικά να επικοινωνείτε με τη φύση. Η συγκέντρωση γύρω από τη φωτιά είναι ένα ευχάριστο μούστος. Επιπλέον, το χειμωνιάτικο τοπίο είναι όμορφο με την μινιμαλιστική του δόξα, με αειθαλές ενάντια σε ένα σιωπηλό ή χιονισμένο υπόβαθρο, τα αστέρια που διαπερνούν τον τραγανό, καθαρό αέρα και τον ουρανό με καταπληκτικό μπλε χρώμα.

Η σημασία του σωστού εργαλείου, συμπεριλαμβανομένου του σωστού θερμαντήρα, δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την εμφάνιση πολλών στρώσεων, όπως θερμικά εσώρουχα, κάλτσες, αδιάβροχες μπότες και πολλά άλλα.

Με συμβουλές και συμβουλές σχετικά με το κάμπινγκ στο κρύο καιρό , τις κριτικές σχετικά με τις κάμπινγκ , συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων σκηνών χειμερινών σκηνών , και πώς να φτάσετε στο RV σας για το κρύο , σας έχουμε καλύψει. Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συσκευάσετε και να πάτε.