Μουσείο Αθλητικών Μνημών στο Camden Yards

Αν έχετε κάποιο ενδιαφέρον για τα αθλήματα του Maryland - είτε πρόκειται για επαγγελματίες, για κολέγια ή για ερασιτέχνες - υπάρχει κάτι για σας στο Μουσείο Sports Legends στο Camden Yards.

Βρίσκεται κοντά στο πάρκο Oriole στο Camden Yards, το μουσείο δύο ορόφων είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην ανάλυση της αθλητικής ιστορίας του Maryland. Οι Colts, οι Ravens και οι Orioles προβάλλονται εμφανώς, συμπεριλαμβανομένης μιας ειδικής γκαλερί αφιερωμένης στους honorees του Orioles Hall of Fame.

Ωστόσο, το μουσείο καλύπτει επίσης την ιστορία του αφρικανικού αμερικανικού μπέιζμπολ στην περιοχή, τα αθλήματα κολλεγίων και πολλά άλλα.

Το μουσείο στεγάζει επίσης το Maryland State Athletic Hall of Fame, το οποίο χαρακτηρίζεται από αθλήματα που κυμαίνονται από bowling duckpin έως jousting, επίσημο κρατικό άθλημα του Maryland. Ανεξάρτητα από το είδος του αθλητισμού που έχετε προσελκύσει, είναι ενδιαφέρον να σημειώσετε ότι κάθε τεχνούργημα που παρουσιάζεται στο μουσείο είναι αυθεντικό.

Δεδομένου ότι η αγάπη του αθλητισμού καλύπτει όλες τις ηλικιακές ομάδες, το μουσείο έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε οι επισκέπτες οποιασδήποτε ηλικίας θα βρουν κάτι ενδιαφέρον. Τα παιδιά θα αγαπήσουν ιδιαίτερα το "The Locker Room", όπου οι επίσημες στολές από τις ομάδες του Maryland είναι διαθέσιμες για να δοκιμάσουν και οι επισκέπτες μπορούν να συγκρίνουν το ύψος τους με διάσημους αθλητές. Στο επόμενο δωμάτιο, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να πλησιάσουν κοντά σε πραγματικά κομμάτια σταδίων, συμπεριλαμβανομένου ενός κομμάτι από ένα γκολ από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και ένα δείγμα μοτοσικλέτας για ποδόσφαιρο. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να σταματήσουν για να τραβήξουν τις φωτογραφίες τους με τις μασκότ για τους Orioles και τους Ravens.



Το μουσείο διοικείται από το Ίδρυμα γεννήσεων Babe Ruth, Inc., ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα αφιερωμένο στη διατήρηση της ιστορικής κληρονομιάς της Babe Ruth, καθώς και των τοπικών και περιφερειακών αθλημάτων στο ερασιτεχνικό, συλλογικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η εισδοχή έκπτωσης είναι διαθέσιμη για όσους ενδιαφέρονται επίσης να επισκεφτούν τον τόπο γεννήσεως Babe Ruth και το μουσείο, το οποίο βρίσκεται μόνο λίγα τετράγωνα μακριά (απλώς ακολουθήστε το μονοπάτι των baseballs βαμμένο στο πεζοδρόμιο).



Ομάδες (Πρώην & Παρούσα) που εκπροσωπούνται στο Μουσείο Περιλαμβάνουν:

Το μουσείο διαθέτει επίσης μια έκθεση με τον Michael Phelps, καθώς και μια γκαλερί αφιερωμένη στην Babe Ruth, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βαλτιμόρη. Τοποθεσία:

Το μουσείο βρίσκεται στον πρώην σταθμό Camden του Βαλτιμόρη και του Οχάιο, ο "γενέθλιος τόπος" του αμερικανικού σιδηρόδρομου. Τα τηλεγραφικά μηνύματα των κινήσεων του εμφύλιου πολέμου μεταφέρθηκαν μέσω του ιστορικού σταθμού και το κτίριο φιλοξένησε τουλάχιστον τρεις επισκέψεις από τον Πρόεδρο Αβραάμ Λίνκολν, συμπεριλαμβανομένου και όταν το σώμα του βρισκόταν σε κατάσταση μετά τη δολοφονία του. Το κτίριο, το οποίο στεγάζει επίσης το μουσείο ψυχαγωγίας του Geppi, στο πάρκο Oriole στο Camden Yards .

Πληροφορίες επισκεπτών

Τοποθεσία: 301 W. Camden St.
Τηλέφωνο: 410-727-1539
Είσοδος: $ 8 ενήλικες, $ 6 ηλικιωμένους, $ 4 παιδιά ηλικίας 3-12, δωρεάν παιδιά τρία και κάτω. Υπάρχει έκπτωση για ένα εισιτήριο συνδυασμού με τον τόπο γεννήσεως και το μουσείο Babe Ruth.
Ώρες: Τρίτη έως Κυριακή, 10 π.μ. έως 5 μ.μ. καθημερινά

Κλειστή Πρωτοχρονιά, Ημέρα των Ευχαριστιών και Ημέρα των Χριστουγέννων. Καλέστε ή ελέγξτε τον ιστότοπο του Μουσείου Sports Legends για κλεισίματα σχετικά με τις καιρικές συνθήκες.

Χώρος στάθμευσης και δημόσια συγκοινωνία

Υπάρχει οδικός χώρος στάθμευσης και γκαράζ. Αυτός ο οδηγός στάθμευσης στο εσωτερικό λιμάνι πρέπει να είναι χρήσιμος.

Δημόσιες συγκοινωνίες

Το Μουσείο Sports Legends βρίσκεται ακριβώς έξω από το Oriole Park στο σταθμό Camden Yards για το Light Rail.

Όλες οι πληροφορίες ήταν ακριβείς κατά τη στιγμή της δημοσίευσης. Ελέγξτε με την ιστοσελίδα του μουσείου για επαλήθευση.