Ημέρα Μνήμης Σαββατοκύριακο 2010 στη Βαλτιμόρη

28-31 Μαΐου 2010

Ημέρα Μνήμης Σαββατοκύριακο είναι η ανεπίσημη αρχή του καλοκαιριού στη Βαλτιμόρη. Το αληθινό νόημα των διακοπών - που θυμάται τους άνδρες και τις γυναίκες που το εξυπηρετούσαν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας με τιμή και διάκριση - δεν πρέπει να ξεχαστεί, αλλά είναι τελείως εντάξει να πυροβολήσει τη σχάρα, να ανοίξει μια κρύα μπύρα (Natty Boh anyone? ) και να γιορτάσει με την οικογένεια και τους φίλους. Ημέρα Μνήμης Σαββατοκύριακο στη Βαλτιμόρη είναι εδώ.

Μνήμες ημέρας μνήμης

Εκδηλώσεις στη Βαλτιμόρη

Το Fort McHenry γιορτάζει τη Δευτέρα 31 Μαΐου από τις 10 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. με παραστάσεις του Μνημείου, που περιλαμβάνουν στεφάνες, επίδειξη σημαίας με βετεράνους (μεσημέρι), υπηρεσίες στο όρος Auburn, το παλαιότερο αφρικανικός-αμερικανικό νεκροταφείο στη Βαλτιμόρη. την τήρηση της Εθνικής Στιγμής Σιωπής (3:00 μ.μ. στο Φρούριο Star), ιστορικών ομιλιών της Ημέρας Μνήμης και ειδικών προγραμμάτων για την ιστορία της Ημέρας Μνήμης.

Παρασκευάστε στο Ζωολογικό Κήπο και στο Κρασί - Δείξτε πολλές από τις καλύτερες μπίρες και κρασιά της περιοχής με εξαιρετική μουσική στο μεγαλύτερο ζωολόγιο του Zoo του Maryland της χρονιάς. Τα εισιτήρια (40 δολάρια πριν από τις 15 Μαΐου, 45 δολάρια μετά) περιλαμβάνουν απεριόριστη γεύση μπύρας και κρασιού, αναμνηστικό γυαλί δοκιμής, τρία ζωντανά συγκροτήματα την ημέρα και πρόσβαση σε τρόφιμα, σνακ, τεχνίτες και εμπορικούς πωλητές. Σάββατο 29 Μαΐου και Κυριακή 30 Μαΐου, 1 έως 7 μ.μ.

Οι καλύτερες ομάδες του κολλεγίου lacrosse μάχονται στο NCAA Championship στο M & T Bank Stadium. Με τις πρακτικές που είναι ανοιχτές στο κοινό (στις 28 Μαΐου), τις συγκεντρώσεις pep, τις κλινικές νεολαίας και μια ζώνη ανεμιστήρων, υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα από την απλή παρακολούθηση των παιχνιδιών. Αλλά τα παιχνίδια πρέπει να είναι συναρπαστικά. Τα ημιτελικά ξεκινούν στις 29 Μαΐου στις 4 μ.μ. Στις 30 Μαΐου οι ομάδες ΙΙ και ΙΙΙ παίζουν τα παιχνίδια τίτλου και ο πρωταθλητής του τμήματος Ι θα αποφασιστεί στις 31 Μαΐου, με πρόβλεψη για 3:30.

Για εισιτήρια, τηλεφωνήστε στο 410-261-7283.

Το Φεστιβάλ Τέχνης και Μουσικής Sowebo, που πραγματοποιήθηκε γύρω από την ιστορική αγορά Hollins , συνδυάζει φαγητό, ποτό, μουσική και τέχνη, για μια φανταστική μέρα για φεστιβάλ πηγαίνει όλων των ηλικιών. Το φετινό 25ο ετήσιο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου από το μεσημέρι έως τις 21:00