Απόδραση στο Healdsburg της Καλιφόρνια

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στο Healdsburg

Healdsburg είναι μια χαριτωμένη μικρή πόλη, εύκολο να φτάσει δεξιά από ΗΠΑ Hwy 101 στο βόρειο Sonoma County. Έχει μια κεντρική πλατεία σε σκιά, που θυμίζει και παλιομοδίτικη χώρα, αλλά με μια εξαιρετική επιλογή καταστημάτων, εστιατορίων και θέσεων για διαμονή. Έχει ακριβώς για να κάνει για ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο, αλλά είναι επίσης μια μεγάλη ημερήσια εκδρομή από την περιοχή του Σαν Φρανσίσκο.

Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι ημέρας του Healdsburg ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει το Healdsburg;

Το Healdsburg είναι δημοφιλές με φαγητό, λάτρεις του κρασιού και ποδηλάτες. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε για γευσιγνωσία κρασιού αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, με πολλά μέρη που προσφέρουν δωρεάν γευσιγνωσία κρασιού.

Καλύτερος χρόνος για να πάτε στο Healdsburg

Ο καιρός του Healdsburg είναι καλύτερος την άνοιξη και το φθινόπωρο. Το καλοκαίρι, ο καιρός μοιάζει περισσότερο με την κεντρική κοιλάδα της Καλιφόρνιας παρά με την ακτή της, με θερμοκρασίες να φτάνουν στα 100 ° F.

5 Μεγάλα πράγματα να κάνετε στο Healdsburg

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Φεστιβάλ Jazz του Healdsburg, τέλη Μαΐου-αρχές Ιουνίου

Συμβουλές για την επίσκεψη στο Healdsburg

Healdsburg είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός Σαββατοκύριακο με δεν είναι αρκετό κατάλυμα για να χειριστεί όλους τους ανθρώπους που θέλουν να επισκεφθούν. Ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κράτηση για να μείνετε αρκετές εβδομάδες νωρίτερα.

Καλύτερα δαγκώματα

Θα βρείτε πολλά υπέροχα μέρη για φαγητό στο Healdsburg. Αλλάζουν συχνά, οπότε είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας εφαρμογή ή άλλους πόρους για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Για να παραλάβετε προμήθειες πικνίκ, δοκιμάστε το Cheese Shop στο κέντρο της Healdsburg, το Jimtown Store βόρεια της πόλης στην κοιλάδα Anderson ή το Dry Creek Store στο 3495 Dry Creek Rd.

Το Flying Goat Coffee στο 324 Centre Street έχει την καλύτερη παρασκευή στην πόλη. Απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο φλιτζάνι καφέ τους - αξίζει να περιμένετε.

Που να μείνω

Θα βρείτε αρκετές επιλογές σε αυτή τη δημοφιλή τουριστική περιοχή. Μάθετε πώς βρισκόμαστε τα καλύτερα μέρη για να μείνετε και τα καλύτερα κόλπα για να πάρετε μια καλή τιμή , και στη συνέχεια πηγαίνετε κατευθείαν στις κριτικές πελατών Tripadvisor και συγκρίσεις τιμών για ξενοδοχεία στο Healdsburg.

Πού είναι το Healdsburg;

Το Healdsburg βρίσκεται λίγο έξω από το US Hwy 101 βόρεια του Σαν Φρανσίσκο και της Santa Rosa. Είναι 70 μίλια από το Σαν Φρανσίσκο, 115 από το Σαν Χοσέ και 118 από το Σακραμέντο.