Τα καλύτερα οινοποιεία του Healdsburg: το Dry Creek και η κοιλάδα του Αλεξάνδρου

Πού να βρείτε τα καλύτερα οινοποιεία περιοχής Healdsburg για τους επισκέπτες

Αυτό το άρθρο επικεντρώνεται στα καλύτερα οινοποιεία στο Healdsburg και στις αίθουσες γευσιγνωσίας στο Dry Creek και την Αλεξάνδρεια από την πλευρά τουριστών.

Πρώτον, η τοποθέτηση της γης. Dry Creek είναι δυτικά των ΗΠΑ Hwy 101 και μόνο 15 μίλια μακριά και περίπου δύο μίλια πλάτος. Είναι γνωστό για τα κρασιά Zinfandel. Στην ανατολική πλευρά της εθνικής οδού βρίσκεται η κοιλάδα του Αλεξάνδρου , όπου κυριαρχούν οι Chardonnay και Cabernet Sauvignon με αξιοσημείωτες ποσότητες Merlot, Sauvignon Blanc και παλιά αμπέλια Zinfandel.

Πρέπει να ξέρετε ότι η West Dry Creek Road δεν είναι το δυτικό άκρο της Dry Creek Road, αλλά μια ξεχωριστή διαδρομή που τρέχει παράλληλα με αυτήν. Δώστε προσοχή στις διευθύνσεις για να αποφύγετε τη σύγχυση όπως ήμουν η πρώτη φορά που επισκέφτηκα.

Εάν είστε νέοι στην γευσιγνωσία οίνου, αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ημέρα σας .

Καλύτερα Οινοποιεία Healdsburg: Δωμάτια Γευσιγνωσίας και Περιηγήσεις

Σε μερικές αίθουσες γευσιγνωσίας, είστε τυχεροί που έχετε αρκετή προσοχή για να γεμίσετε το ποτήρι σας. Αντίθετα, αυτές οι κορυφαίες θέσεις προσφέρουν την ευκαιρία να χαλαρώσετε σε ένα όμορφο περιβάλλον και να πάρετε προσωπική προσοχή.

Ήταν μια σκληρή δουλειά, αλλά έβλεπα κάθε ένα από αυτά τα μέρη μόνο για σένα. Όχι μόνο κάνουν υπέροχα κρασιά, αλλά κυρίως, είναι πραγματικά διασκεδαστικό να επισκεφτούν και να προσφέρουν κάτι εκτός από τη συνηθισμένη εμπειρία stand-at-the-bar και γευσιγνωσίας.

Το Jordan Winery είναι πάντα στην άκρη της γλώσσας μου όταν μιλάω για μέρη που μου αρέσει να πηγαίνω. Κάνουν μόνο δύο είδη κρασιού: Chardonnay και Cabernet Sauvignon.

Και οι δύο είναι εξαιρετικές. Ακόμη πιο ξεχωριστό είναι η ξενάγησή τους που σας οδηγεί στην πανέμορφη ιδιοκτησία τους. Έχουν επίσης μερικά από τα καλύτερα πάρτυ κρασιού γύρω.

MacRostie Winery: Οι λάτρεις του κρασιού γνωρίζουν την MacRostie, αφού έπρεπε να τις αναζητήσουν σε μια αποθήκη Santa Rosa. Τώρα, έχουν ίσως την πιο όμορφη αίθουσα γευσιγνωσίας σε όλη την Καλιφόρνια και το φιλικότερο, πιο εξυπηρετικό προσωπικό.

Στην πραγματικότητα, είναι τόσο φιλικοί ότι δεν μπορείτε να φτάσετε στην πόρτα τους πριν σας χαιρετήσουν και να σας προσφέρουν ένα ποτήρι Chardonnay. Τα κρασιά είναι εξαιρετικά και προσφέρουν μερικές ενδιαφέρουσες γευστικές πτήσεις που επιτρέπουν συγκρίσεις δίπλα-δίπλα. Με αρκετά άνετα καθίσματα, μπορούν να φιλοξενήσουν αρκετούς επισκέπτες χωρίς να αισθάνονται γεμάτοι.

Το Francis Ford Coppola Winery έχει μερικά υπέροχα κρασιά για να δοκιμάσει και είναι αυτά που πίνω στο σπίτι από καιρό σε καιρό. Αλλά τα πράγματα που κάνουν αυτό το οινοποιείο πραγματικά ξεχωριστό είναι η ιδιωτική συλλογή αναμνηστικών ταινιών Coppola, ένα εστιατόριο και μια υπέροχη εξωτερική πισίνα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε για λίγο.

Οι αμπελώνες Ridge Lytton Springs φημίζονται για την ποιότητα του κρασιού τους, συμπεριλαμβανομένου του Cabernet Sauvignon που τα έβαλε σε ραντάρ όλων των ανθρώπων στη διάσημη γευστική δοκιμή του Παρισιού. Το Σαββατοκύριακο, μια προπληρωμένη κράτηση γευσιγνωσίας είναι μια καλή ιδέα. Αλλά μην σταματάτε μόνο για μια γουλιά. Αντ 'αυτού, εγγραφείτε για την Περιήγηση Estate και δοκιμή. Είναι μια από τις καλύτερες, πιο κάτω-προς-γη και εύκολα κατανοητές εκδρομές οινοποιίας που έχω πάρει ποτέ.

Ακριβώς για να στρογγυλά αυτή τη λίστα έξω, αυτά είναι ένα ζευγάρι καλά βαθμολογημένα οινοποιεία Healdsburg που δεν είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ ακόμη:

Το Bella Winery ειδικεύεται στην παλιά αμπέλια Zinfandels και προσφέρει γευσιγνωσίες στο σπήλαιο τους, αλλά το πράγμα πραγματικά διασκεδαστικό εδώ είναι η περιοδεία Ultimate vineyard.

Αυτή η περιήγηση θα σας οδηγήσει μέσα από τους αμπελώνες σε ένα στρατιωτικό όχημα του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Βρίσκονται στο Creek Creek.

Το Bubble Room στο J Vineyards είναι ένα βήμα μπροστά από την παραδοσιακή αίθουσα γευσιγνωσίας. Αυτός ο ανθρακωρύχος που βρίσκεται λίγα μίλια νότια του Healdsburg έχει ζευγάρια κρασιού και φαγητού και δοκιμάζει τη βιβλιοθήκη και τα κρασιά μικρής παραγωγής.

Healdsburg οινοποιεία με ελεύθερη γευσιγνωσία

Η δωρεάν δοκιμή είναι πολύ πιο εύκολη στην περιοχή Healdsburg απ 'ό, τι στην κοιλάδα Sonoma ή τη Napa. Στην πραγματικότητα, η περιοχή έχει πάρα πολλά οινοποιεία που προσφέρουν δωρεάν γευσιγνωσία για να καταχωρήσουμε εδώ. Μπορείτε να βρείτε μερικά από αυτά περιηγώντας σε αυτήν την καταχώρηση.

Πικνίκ οινοποιείων

Αν ψάχνετε για κάτι που θα πάρετε σε ένα οινοποιείο για ένα πικ-νικ, δοκιμάστε το κατάστημα Jimtown στο CA Hwy 128. Το Dry Creek General Store στο Dry Creek Road, επίσης, σερβίρει μια ποικιλία ειδών που κάνουν μεγάλη πικ-νικ.

Εάν σχεδιάζετε να έχετε ένα πικνίκ σε ένα οινοποιείο, μην είστε αυτός που παίρνει και δεν δίνει ποτέ. Αντ 'αυτού, αγοράστε ένα μπουκάλι κρασί από αυτούς.

Κάντε ένα Σαββατοκύριακο του ταξιδιού σας στο Healdsburg

Εάν θέλετε να κάνετε περισσότερα από ένα ημερήσιο ταξίδι από το εκδρομικό σας γευσιγνωσίας Healdsburg, χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να προγραμματίσετε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο .