Πόλη της Νάπας, Καλιφόρνια για μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο

Σαββατοκύριακο απόδραση στην πόλη της Νάπα

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν δύο Ναπάς; Υπάρχει η κοιλάδα, μια τουριστική mecca και μία από τις πιο γνωστές περιοχές κρασιού στον κόσμο. Αλλά υπάρχει μια άλλη Νάπα, μια πόλη περίπου 80.000 κατοίκων. Το βλέμμα είναι γοητευτικό. Το κέντρο της Νάπα μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερες κατασκευές πριν από το 1906 από οποιαδήποτε άλλη πόλη στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο. Είναι επίσης να γίνει ένα

Αν η τελευταία σας οπτική εικόνα είναι από την κάλυψη ειδήσεων του σεισμού του 2014 που έμοιαζε περισσότερο με το κέντρο της Βαγδάτης παρά με κάποια επίσκεψη, έφτασε η ώρα για ενημέρωση.

Τα ερείπια έχουν περάσει πολύ και τα έργα κατασκευής βρίσκονται σε εξέλιξη και μετατρέπουν την περιοχή σε ολοένα και πιο συναρπαστικό μέρος για να την επισκεφθείτε.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει η Νάπα;

Οι πιο πρόσφατοι χώροι εστίασης και κρασιού στο κέντρο της Νάπας το καθιστούν ένα πιο ελκυστικό μέρος για να σταματήσετε κάθε χρόνο. Αν θέλετε να μείνετε σε πανσιόν κρεβάτι και πρωινό, έχει πολλά από αυτά, σε κάποια όμορφα παλιά κτίρια. Θα βρείτε μερικά νεότερα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από εστιατόρια, καταστήματα και μπαρ με γευσιγνωσία κρασιού.

Καλύτερη ώρα να πάτε στη Νάπα, Καλιφόρνια

Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου είναι ωραία στη Νάπα, αλλά το καλοκαίρι μπορεί να είναι γεμάτο, και πέφτει γύρω από το χρόνο συγκομιδής είναι επίσης απασχολημένος.

Μην χάσετε

Μην χάσετε τη δειγματοληψία κάποιων από τις εμπειρίες των ειδικών τροφίμων στη Νάπα. Το Vintage Sweet Shoppe της οικογένειας Dever βρίσκεται στο ιστορικό συγκρότημα Hatt Mill. Οι τρούφες σοκολάτας που έχουν γεμίσει με το κρασί έχουν χαρακτηριστεί στο δίκτυο τροφίμων. Ακριβώς απέναντι από τον ποταμό στον 1ο δρόμο βρίσκεται η Oxbow Public Market , όπου μπορείτε να περάσετε ώρες που βόσκουν το δρόμο σας μέσα από όλα τα διασκεδαστικά προς πώληση, συμπεριλαμβανομένων των Napa αγαπημένων Gott's Roadside, Hog Island Oysters και Model Bakery.

5 Περισσότερα μεγάλα πράγματα που πρέπει να κάνουμε στη Νάπα της Καλιφόρνια

Κάντε μια περιήγηση με οδηγό: Αφήστε κάποιον άλλο να κάνει την οδήγηση και να ανησυχεί για την κυκλοφορία. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα τις εταιρείες περιοδείας της πόλης και της Blue Heron, που ανήκουν σε αξιόπιστους φίλους.

Το Del Dotto Winery : Ένα από τα αγαπημένα μας οινοποιεία Napa, το Del Dotto προσφέρει μοναδική γευστική γεύση από το βαρέλι, εξερευνώντας τη σχέση ανάμεσα στο κρασί και τα ξύλινα βαρέλια που έχει ηλικία.

Νάπα Mill και River Walk: Το τελευταίο από τα υπόλοιπα εργοστάσια του Νάπα είναι πλέον ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα με εστιατόρια και καταστήματα τροφίμων.

Downtown Νάπα Δοκιμή κρασιού: Θα βρείτε πολλά υπέροχα μέρη στο κέντρο της Νάπας όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα πολλών οινοποιείων περιοχής χωρίς να χρειάζεται να τρέξει γύρω. Δοκιμάστε το Bounty Hunter, όπου το φαγητό και η ατμόσφαιρα είναι τόσο καλά όσο τα κρασιά που ρίχνουν.

Γνωρίζουμε ότι είναι δημοφιλές, αλλά δεν συνιστούμε το Ναυτικό Τρένο Νάπα , όπου είστε φυλακισμένοι σε ένα τρένο που περνά τις πίσω πόρτες των οινοποιείων, τρώγοντας ένα μέτριο (και ακριβό) γεύμα.

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε στη Νάπα, Καλιφόρνια

Πού να μείνετε στη Νάπα, Καλιφόρνια

Βρείτε το ξενοδοχείο σας με τον τρόπο που κάνω.

Αρχίστε να διαβάζετε κριτικές και συγκρίνοντας τις τιμές για ξενοδοχεία Νάπα στο Tripadvisor. Μπορείτε επίσης να δείτε μερικές θέσεις όπου μπορείτε να κάνετε κάμπινγκ στην κοιλάδα Napa , συμπεριλαμβανομένου ενός τόπου που βρίσκεται στην πόλη ή στη Νάπα.

Να πάρει Να Napa, Καλιφόρνια

Το Napa, California απέχει 46 μίλια από το Σαν Φρανσίσκο, 82 μίλια από το San Jose, 59 μίλια από το Σακραμέντο, 190 μίλια από το Reno, NV και 399 μίλια από το κέντρο του Λος Άντζελες. Από το Σαν Φρανσίσκο, πάρτε US Hwy 101 βόρεια σε όλη τη γέφυρα Golden Gate. Έξοδος στο CA Hwy 37 East (έξοδος 460A), στη συνέχεια ακολουθήστε Hwy 121 βόρεια και ανατολικά και, τέλος, πηγαίνετε βόρεια στο CA Hwy 29.

Οι ημέρες αγώνων στο Raceway της NASCAR στο Sears Point μπορούν να προκαλέσουν αργή διέλευση από τη διασταύρωση Hwy 37/121. Μια εναλλακτική λύση (η οποία είναι επίσης μια καλή διαδρομή οποιαδήποτε στιγμή εάν ταξιδεύετε από την ανατολική πλευρά του Σαν Φρανσίσκο) είναι να πάρετε I-80 βόρεια, βγαίνοντας στο American Canyon Rd.

West, η οποία συνδέεται με το CA Hwy 29 βόρεια.