Το οινοποιείο Kuleto

Αγία Ελένη, Καλιφόρνια

Το κτηνοτροφείο Kuleto Estate είναι η δημιουργία του μαγειρικού επιχειρηματία Pat Kuleto, ο οποίος είναι υπεύθυνος για πολλά από τα πιο γνωστά εστιατόρια του Bay Area. Το κτήμα δεν είναι μόνο το οινοποιείο του, αλλά και το σπίτι του. Για αυτό το ρουστίκ περιβάλλον, επέλεξε ρουστίκ ντεκόρ, γοητευτικό σε κάθε λεπτομέρεια και έχει μια αίσθηση μονιμότητας που σπάνια βρίσκεται εκτός Ευρώπης.

Οι εκδρομές ξεκινούν από την αίθουσα γευσιγνωσίας ή έξω από μια σκεπή που καλύπτεται με αμπέλια και περιλαμβάνουν τυροκομεία που επιλέγονται για να συμπληρώσουν τα κρασιά.

Οι εκδρομές γευσιγνωσίας περιλαμβάνουν επίσης μια βόλτα στους κήπους, ποτήρι κρασιού στο χέρι, με μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες για να πάρετε τις απόψεις. Κάντε μια γρήγορη εικονική περιήγηση με αυτό το βίντεο

Η εμπειρία στο Kuleto

Στο Kuleto, η εμπειρία της γευσιγνωσίας είναι για το κρασί. Και η θέα. Το περιβάλλον είναι ευχάριστο και το προσωπικό είναι χαμηλού ενδιαφέροντος και φιλικό. Η σύντομη περιήγηση στα αξιοθέατα θα σας οδηγήσει σε αυτή την υπέροχη θέα που βλέπετε στην εικόνα.

Το Kuleto δεν προσφέρει εκδρομές σε οινοποιεία και επικεντρώνεται περισσότερο στην παροχή βοήθειας για να απολαύσετε τα κρασιά τους παρά για το πώς παράγονται αυτά τα κρασιά.

Τι είναι καταπληκτικό στο Kuleto Estate

Καθισμένος ψηλά στα βουνά πάνω από την κοιλάδα της Νάπα και την Αγία Ελένη, το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του Kuleto είναι η θέση του, με εκτεταμένες απόψεις γύρω από το περιβάλλον του και σχεδόν καθόλου πολιτισμό στο προσκήνιο.

Kuleto Estate θα είναι μεγάλη για σας Εάν:

Αν θέλετε να κατεβείτε από το πεπατημένο μονοπάτι , θα αγαπήσετε τον Kuleto. Μόνο η τοποθεσία και οι απόψεις αξίζουν το ταξίδι.

Σας αρέσει η γευσιγνωσία του κρασιού σας και το φιλικό. Η εμπειρία γευσιγνωσίας στο Kuleto χαλαρώνει, περισσότερο σαν ένας φίλος που σας παρουσιάζει τα αγαπημένα σας χρόνια, παρά ένα επίσημο γεγονός.

Οι online αναθεωρητές αναφέρουν ότι έχουν αποσύρει ορισμένες πολύ επιτυχημένες προτάσεις γάμου στο Kuleto και μοιάζει με το προσωπικό τους είναι περισσότερο από πρόθυμο να είναι συνεργικοί σας.

Τα κρασιά στο κτήμα Kuleto

Η Kuleto παράγει κρασιά Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Sangiovese, Syrah και Zinfandel. Ο οινοποιός έχει πολλή ποικιλία για να δουλέψει: Έχουν 82 μεμονωμένα μπλοκ αμπελώνων, τρεις ξεχωριστούς τύπους εδάφους και μια σειρά από υψόμετρα και εκθέσεις.

Από τα τέλη του 2009, τα τελευταία τέσσερα χρονικά διαστήματα του Kuleto Estate συγκέντρωσαν συνολικά 24 αξιολογήσεις 90 ή υψηλότερα. Ωστόσο, αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι θυμούνται για το Kuleto δεν είναι το κρασί αλλά ο τόπος.

Τι πιστεύουν οι άλλοι για το κτήμα Kuleto

Οι σε απευθείας σύνδεση αναθεωρητές δίνουν στον Kuleto ένα πολύ υψηλό ποσοστό εξαιρετικών αξιολογήσεων. Όλοι χαϊδεύουν για την θέα - και έτσι είναι μακριά από το πεπατημένο μονοπάτι (αλλά αξίζει το ταξίδι). Μερικοί κριτικοί παραπονούνται ότι δεν υπάρχει ξενάγηση στο οινοποιείο. Παίρνει 4,5 αστέρια από 5 στο Yelp.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την κριτική των επισκέπων του Kuleto at Yelp.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε

Το Kuleto είναι ανοιχτό καθημερινά και απαιτούνται κρατήσεις. Κάποιος κάτω των 21 ετών δεν επιτρέπεται - και ούτε τα κατοικίδια ζώα.

Είναι μια μακρά διαδρομή μέχρι το Kuleto από την κοιλάδα Napa και όταν φτάσετε εκεί, το κινητό σας τηλέφωνο μπορεί να δείχνει "κανένα μπαρ". Αφήστε αρκετό χρόνο πριν (και μετά) την επίσκεψή σας και αφήστε τους φίλους σας να γνωρίζουν ότι θα είστε εκτός σύνδεσης για λίγο.

Τα βασικά

Αυτή η ενότητα είναι όπου θα βρείτε όλες τις βασικές πληροφορίες που θέλουν να δουν κάποιοι και οι άλλοι θέλουν να αγνοήσουν.

Το Kuleto βρίσκεται στη λεκάνη Hennessey στο ανατολικό χείλος της κοιλάδας της Νάπα. Τα αμπέλια τους αναπτύσσονται μεταξύ 800 και 1.450 ποδιών. Είναι ένα μικρό οινοποιείο παραγωγής, κάνοντας περίπου 10.000 περιπτώσεις ετησίως. Όλα τα κρασιά τους καλλιεργούνται.

Ο Bill Foley, ιδιοκτήτης των οικογενειακών οίνων Foley, αγόρασε το Kuleto το 2009. Διαθέτει τους πόρους που απαιτούνται για να εξασφαλιστεί ότι η ποιότητα του κρασιού θα συνεχίσει να βελτιώνεται.

Να φτάσετε στο κτήμα Kuleto

2470 Sage Canyon Road
Αγία Ελένη CA
Kuleto Estate Ιστοσελίδα

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν γευσιγνωσία κρασιού για να αναθεωρήσει το κτήμα Kuleto. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.