Οι αμπελώνες Smith-Madrone

Αγία Ελένη, κοιλάδα Νάπα, Καλιφόρνια

Ο Smith είναι το επώνυμο των ιδιοκτητών. Το Madrone αναφέρεται στα εγγενή αειθαλή δέντρα με κόκκινο-καφέ κορμό και κλαδιά που αναπτύσσονται στην ιδιοκτησία τους. Και τα δύο αυτά γεγονότα αποτελούν μέρος του λόγου για τον οποίο η Smith-Madrone Vineyards αξίζει τον κόπο να φτάσει μέχρι το Spring Mountain από την Αγία Ελένη.

Τα 200 στρέμματα γης τους φυτεύτηκαν για πρώτη φορά ως αμπελώνες στη δεκαετία του 1800. Οι αμπελώνες μεγαλώνουν στα 1.300 έως 2.000 πόδια και σε όλη την κοιλάδα, μπορείτε να δείτε Howell Mountain.

Το Smith-Madrone, που διευθύνεται από αδέλφια, αναγνωρίσιμους χαρακτήρες και συνεργάτες μακράς διαρκείας, είναι ένα άχρηστο, ανεπιτήδευτο οινοποιείο που από όλες τις εμφανίσεις έχει αλλάξει ελάχιστα από τότε που άνοιξε για πρώτη φορά το 1971.

Όταν ρωτήθηκαν πώς ξεκίνησαν, ο Τσάρλι, το αυτοανακηρυγμένο «γενικό γεγονός» της ίδιας της επιχείρησης, λέει ότι είναι ένα χόμπι που μόλις ξεφύγει από τον έλεγχο. Και ένα επιτυχημένο χόμπι είναι - αυτός ο τόπος έχει κερδίσει βραβεία τόσο πολύ που οι κορδέλες σε μερικά από τα μετάλλιά τους έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν.

Η εμπειρία στο Smith-Madrone

Στο Smith-Madrone, δεν θα βρείτε ένα γευστικό μπαρ, μια πιατέλα τυριού - ή ακόμα και ένα μέρος για να καθίσετε. Αυτό που θα βρείτε είναι δύο ενδιαφέροντα παιδιά που αγαπούν να κάνουν κρασί και να μοιραστούν μαζί σας.

Τι είναι εκπληκτικό στο Smith-Madrone

Ενώ στέκεστε γύρω από τη γευσιγνωσία με έναν από τους ιδιοκτήτες, μπορεί να παρατηρήσετε ότι το κεφάλι του αγριόχοιρου κρέμασε πάνω από την πόρτα, μια συλλογή μπουκαλιών με κρυπτά ετικέτα στο γραφείο - ή ο σκύλος τους Σγουρά πατούσες το πόδι σου για προσοχή.

Αυτός ο τόπος αφορά το κρασί. Λένε ότι θέλουν να κάνουν τα παραδοσιακά κρασιά που είναι διακριτικά και μια έκφραση τόσο του τρύγου όσο και του εαυτού τους και είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι όλη η Νάπα μπορεί να ήταν όπως αυτή πριν από 40 χρόνια.

Η τοποθεσία θέτει το Smith-Madrone πέρα ​​από την προσιτότητα των περιστασιακών τουριστών.

Υποθέτω ότι είναι ακριβώς όπως τους αρέσει. Ετσι και εγώ.

Κάτω από τη γη και περιστασιακά . Δεν θα ακούσετε πολλά φανταχτερά κρασιά εδώ, και αντί να σας πω τι υποθέτετε να δοκιμάσετε, αυτοί οι τύποι θα σας επιτρέψουν να συντάξετε τα συμπεράσματά σας.

Smith-Madrone θα είναι μεγάλη για σας Εάν:

Αν ψάχνετε για μια ευκαιρία να συναντήσετε τους οινοπαραγωγούς και να δοκιμάσετε μερικά υπέροχα κρασιά χωρίς όλα τα πλήθη και τις φασαρίες αυτών των φανταστικών δωματίων γευσιγνωσίας Νάπα, το Smith-Madrone μπορεί να είναι ακριβώς το μέρος για εσάς.

Αν επισκέπτεστε μικρά, μπουτίκ, τόπους χειροτεχνίας όλων των ειδών, θα το λατρέψετε.

Οι ιδιοκτήτες γνωρίζουν ομιλία κρασιού, καθώς και κάθε snooty sommelier, αλλά δεν θα σας επιβάλουν. Το στυλ που μιλάει απλά είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν απλώς να διασκεδάσουν να ελέγξουν ένα οινοποιείο χωρίς να είναι συγκλονισμένοι από φανταχτερά φράσεις που δεν καταλαβαίνουν.

Παίρνετε επίσης την ευκαιρία να αποφασίσετε τι νομίζετε ότι το κρασί γεύεται ή μυρίζει σαν να μην έχει κάποιος άλλος να σας πει τι πρέπει να σκεφτείτε.

Τα κρασιά στο Smith-Madrone

Παράγουν κρασιά Cabernet Sauvignon, Chardonnay και Riesling.

Η συγγραφέας του κρασιού στο Facebook, Stacy Slinkard, λέει ότι κάνουν "το τέλειο All-American Cab για να καλέσετε για τον εορτασμό της ημέρας των ευχαριστιών". Και οι τρεις ποικιλίες τους έχουν κερδίσει πολλά βραβεία - και είναι ένα από τα λίγα οινοποιεία της Νάπας για να παράγουν ένα Riesling οποιουδήποτε είδους, πόσο μάλλον ένα βραβευμένο, το οποίο ο ενθουσιώδης κρασί περιγράφει ως "απόλυτα ξηρό και συναρπαστικά πολύπλοκο". Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα βρετανικά αρτοσκευάσματα του win32.com

Τι πιστεύουν οι άλλοι για το Smith-Madrone

Το περιοδικό Wine & Spirits αναφέρει ότι το Cabernet Sauvignon του 2011 ήταν ένα από τα καλύτερα Cabernets των ΗΠΑ. Το Daily Meal σκέφτεται ότι το 2013 Cab είναι ένα από τα καλύτερα στην κοιλάδα Napa σε οποιαδήποτε τιμή.

Σχετικά με το κρασί συγγραφέας του κρασιού του Στάσι Σλινκάρντ, ο Smith Madrone του 2013 Riesling είναι ένα από τα καλύτερα να προσπαθήσουμε για κάτω από $ 30.

Το Smith-Madrone είναι το τέχνασμα από το ημικατεργασμένο μονοπάτι που δεν παίρνει πάρα πολλές online κριτικές. Εκείνοι που το έχουν αναθεωρήσει δίνουν πολύ υψηλές αξιολογήσεις. Αγαπούν τους ιδιοκτήτες και τις ιστορίες τους και το εξαιρετικό Cabernet Sauvignon. Παίρνει 4,5 αστέρια από τα 5 στο Yelp.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε κριτικές επισκεπτών του Smith-Madrone στα Yelp και Tripadvisor.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε

Επειδή χρειάζεται λίγος χρόνος για να σηκωθείτε πάνω στο βουνό, μπορείτε να έχετε μόνο χρόνο για μία ή δύο άλλες επισκέψεις οινοποιίας την ίδια μέρα.

Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε περισσότερες στάσεις, εάν σχεδιάζετε όλα κοντά σε κάποια από τα γειτονικά τους ανοιξιάτικες αμπελώνες.

Είναι ανοιχτά για γεύση με ραντεβού αρκετές ημέρες την εβδομάδα. Θα βρείτε μια φόρμα αίτησης κράτησης εδώ. Τα τέλη γευσιγνωσίας κρασιού παραιτούνται εάν αγοράσετε ένα μπουκάλι κρασί.

Τα βασικά

Αυτή η ενότητα είναι όπου θα βρείτε όλες τις βασικές πληροφορίες που θέλουν να γνωρίζουν μερικοί άνθρωποι και άλλοι θέλουν να αγνοήσουν.

Το Smith-Madrone βρίσκεται στην επαρχία του Spring Mountain της κοιλάδας Napa. Η παραγωγή είναι περίπου 4.000 περιπτώσεις ανά έτος.

Μετάβαση στα αμπελώνες Smith-Madrone

Για να φτάσετε στο Smith-Madrone, ανεβείτε στο βουνό από την πόλη της Αγίας Ελένης, η οποία θα διαρκέσει περίπου 20 λεπτά. Ο εύκολος τρόπος να τα βρείτε είναι να πάρετε τις οδηγίες από την ιστοσελίδα τους.

4022 Spring Mountain Road
Αγία Ελένη, CA
Ιστοσελίδα Smith-Madrone Vineyards