Μάρτιος στο Λονδίνο: Οδηγός για τις καιρικές συνθήκες

Τι να δείτε και να κάνετε στο Λονδίνο τον Μάρτιο

Ο Μάρτιος είναι η αρχή της άνοιξης για να απολαύσετε τις φωτεινές μέρες και τους μπλε ουρανούς. Δεν θα είναι απαραίτητα ζεστό, αν και έτσι θα χρειαστείτε ακόμη ένα ζεστό παλτό και πιθανώς γάντια και ένα κασκόλ πάρα πολύ σε μερικές ημέρες.

Αλλά καθώς αφήνουμε το χειμώνα πίσω, είναι καλός χρόνος για ύπαιθρο. Πάρτε την ευκαιρία να πάτε σε μια καθοδηγούμενη βόλτα ή επισκεφθείτε Kew Gardens για να δείτε το μεταβαλλόμενο floral τοπίο. Το παλάτι και οι κήποι του Hampton Court είναι επίσης καλός αυτή τη στιγμή του χρόνου και είναι επίσης ένας υπέροχος μήνας για μια κρουαζιέρα στον ποταμό Τάμεση .

Παίρνουμε πολλά για να γιορτάσουμε αυτό το μήνα με λουλούδια για την Ημέρα της Μητέρας (οι Αμερικανοί επισκέπτες σημειώνουν, εορτάζουμε τις μαμάδες μας το Μάρτιο μάλλον το Μάιο έτσι αν είστε στο Λονδίνο αυτό το μήνα μπορείτε να μεταχειριστείτε τη μαμά δύο φορές αυτό το έτος!) Εάν η μαμά είναι μαζί σας αυτό είναι μια τέλεια στιγμή για να κλείσετε ένα απογευματινό τσάι μαζί καθώς υπάρχουν πάντα προσφορές της Ημέρας της Μητέρας.

Το Πάσχα είναι είτε τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο και φέρνει τις πρώτες αργίες του έτους. Δίνουμε ο ένας τον άλλον αυγά σοκολάτας και βάζουμε τα κυνηγόσκυλα για τα παιδιά με μικρά αυγά σοκολάτας, βαμμένα αυγά, ή (πιο συνηθισμένες αυτές τις μέρες) πλαστικά αυγά γεμάτα απολαύσεις.

Το Πάσχα φέρνει δύο αργίες (Μεγάλη Παρασκευή και Δευτέρα του Πάσχα) για να απολαύσουμε όλοι ένα μακρύ Σαββατοκύριακο. Σημειώστε ότι η Κυριακή του Πάσχα αντιμετωπίζεται μάλλον σαν την Ημέρα των Χριστουγέννων, επομένως τα καταστήματα είναι γενικά κλειστά, αλλά θα βρείτε ανοιχτά μουσεία και αξιοθέατα.

Και εορτάζουμε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο Λονδίνο την πλησιέστερη Κυριακή έως τις 17 Μαρτίου με διασκεδαστικές εκδηλώσεις στην πλατεία Τραφάλγκαρ .

Μάρτιος Καιρός

Τι να φορέσω

Μάρτιος Επισημάνετε

Οποιεσδήποτε δημόσιες αργίες;

Ετήσια γεγονότα Μαρτίου

Επιλέξτε έναν άλλο μήνα
Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Ενδέχεται Ιούνιος
Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος