Πώς να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο Λονδίνο

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο Λονδίνο:

Στο Λονδίνο, η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου γιορτάζεται την Κυριακή που βρίσκεται πλησιέστερα στις 17 Μαρτίου. Η πόλη φιλοξενεί μια φανταστική Παρέλαση και Φεστιβάλ Ημέρας του Αγίου Πατρικίου.

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου Parade του Λονδίνου:

2017 Ημερομηνία: Κυριακή 19 Μαρτίου 2017.

Η παρέλαση αρχίζει στο Green Park στις 12 μ.μ. και η διαδρομή 1,5 μιλίων περνάει από πολλά ορόσημα του Λονδίνου, όπως το Piccadilly Circus, η πλατεία Trafalgar και το Ritz.

Η Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου περιλαμβάνει κινηματογραφικές μπάντες, ιρλανδούς χορευτές, ζωντανή μουσική και ομάδες που εκπροσωπούν τις ιρλανδικές κομητείες. Υπάρχει επίσης πολλά θέατρα δρόμου γύρω από τους δρόμους του κεντρικού Λονδίνου. Είναι μια διασκεδαστική οικογενειακή μέρα.

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου Λονδίνο Φεστιβάλ:

2017 Ημερομηνία: Κυριακή 19 Μαρτίου 2017
Ώρα: 12 το μεσημέρι έως 6 μ.μ.
Τοποθεσία: Πλατεία Τραφάλγκαρ

Το φεστιβάλ του Αγίου Πατρικίου στο Λονδίνο είναι μια δωρεάν εκδήλωση που δίνει στις οικογένειες την ευκαιρία να βιώσουν όλα τα πράγματα της Ιρλανδίας, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων της παραδοσιακής και σύγχρονης ιρλανδικής μουσικής και χορού που παρουσιάζονται στη σκηνή. Υπάρχουν τόνοι δραστηριοτήτων για παιδιά και αυθεντικά ιρλανδικά φαγητά και ποτά.

Τα καλύτερα ιρλανδικά παμπ στο Λονδίνο:

Υπάρχουν πολλές ιρλανδικές παμπ στο Λονδίνο, έτσι πώς επιλέγετε ένα καλό; Οι ιρλανδικές παμπ στο Λονδίνο που αναφέρονται εδώ συνιστώνται για την ατμόσφαιρά τους, καθώς και η Guinness τους!
Καλύτερες ιρλανδικές παμπ στο Λονδίνο .

Φωτογραφίες της ημέρας του Αγίου Πατρικίου στο Λονδίνο:

Οι Λονδρέζοι ήθελαν να ντύνονται στο πράσινο σαν το καλύτερο από αυτά.

Απολαύστε αυτές τις μέρες του Αγίου Πατρικίου στις Φωτογραφίες του Λονδίνου.

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου Λονδίνο Διοργανωτές:

Το φεστιβάλ, η παρέλαση και η εβδομάδα του Φεστιβάλ διοργανώνονται από τον Δήμαρχο του Λονδίνου.