Η αναθεώρηση της απόδοσης των καρπών με παξιμάδια

Χριστουγεννιάτικο μπαλέτο διασκέδαση για όλη την οικογένεια

Το αγγλικό εθνικό μπαλέτο φιλοξενεί παραστάσεις φιλικές προς την οικογένεια που φιλοξενούν παιδιά κάτω των 5 ετών. Πήρα τη 2χρονη κόρη μου για να δω το Καρυοθραύστη ως μέρος της χριστουγεννιάτικης εποχής της αγγλικής εθνικής μπαλέτου. Το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας πραγματοποίησε το The Nutcracker ως μέρος της χριστουγεννιάτικης περιόδου κάθε χρόνο από το 1950.

Οι Αγγλικές Εθνικές Συμμετοχές για την Οικογένεια Μπαλέτου

Το αγγλικό εθνικό μπαλέτο προσφέρει μια φιλική προς την οικογένεια παράσταση για κάθε μπαλέτο που εκτελείται κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Παραστάσεις φιλικές προς την οικογένεια πραγματοποιούνται σε καθημερινό απόγευμα. Ένα δωρεάν πάρκο buggy είναι διαθέσιμο και υπάρχουν πολλά μέλη του προσωπικού για να βοηθήσουν τις νέες οικογένειες.

Πόσο είναι η απόδοση;

Κάθε μπαλέτο έχει διαφορετικό μήκος, αλλά ο Καρυοθραύστης ταιριάζει στις νέες οικογένειες, καθώς διαρκεί περίπου 2 ώρες με ένα διάστημα 25 λεπτών (αρκετά μικρό για μια παράσταση μπαλέτου).

Σχετικά με το Καρυοθραύστη από το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας

Το αγγλικό εθνικό μπαλέτο βάζει σε μια πολύχρωμη εκδοχή της ιστορίας του ETA Hoffman που το κάνει εξαιρετικό για τα παιδιά. Όταν είδα την παράσταση τα σετ και τα κοστούμια ήταν από τον Gerald Scarfe και η χορογραφία ήταν από τον Christopher Hampson.

Αυτή η εκκεντρική επανάληψη του κλασσικού χριστουγεννιάτικου μπαλέτου περιελάμβανε νιφάδες χιονιού που χορεύουν από ένα γιγαντιαίο ψυγείο, μια μάχη σπαθιών μεταξύ κακών ποντικών στο νεκρό της νύχτας και ένα πουλί origami για να χτυπήσει την ηρωίδα Κλάρα μακριά από το Βασίλειο των γλυκών.

Η αναθεώρηση της απόδοσης των καρπών με καρυκεύματα για οικογένειες

Η οικογένεια που καθόταν δίπλα μου και η κόρη μου μου είπαν ότι έρχονται κάθε χρόνο για αυτή την παράσταση και μπορούσα να δω από το γεγονός ότι σχεδόν κάθε έδρα πήρε ότι ήταν ένα εξαιρετικά δημοφιλές γεγονός.

Η γιαγιά από την άλλη πλευρά μου είπε ότι θα ήμουν έκπληκτος πόσο ήσυχα τα παιδιά ήταν κατά τη διάρκεια του μπαλέτου και είχε δίκιο, ήταν εξαιρετικό.

Για την πρώτη πράξη, νομίζω ότι όλα τα παιδιά αιχμαλωτίστηκαν από τη διασκέδαση στη σκηνή. Είχα πει στην κόρη μου τη βασική ιστορία: Χριστουγεννιάτικο πάρτι, η Κλάρα παίρνει μια κούκλα καρυοθραύστης, ο αδελφός τη σπάει, ο Drosselmeyer το ταιριάζει, τα παιδιά πηγαίνουν στο κρεβάτι, η Κλάρα σηκώνεται, η κούκλα ζωντανεύει, παλεύει με ποντίκια, , Η Κλάρα τον φιλάει, όλα καλά. Στη Χώρα του Χιονιού με πολλά νιφάδες χιονιού που χορεύουν από ένα γιγάντιο ψυγείο. Ξέρεις, τα συνήθη πράγματα.

Η κόρη μου καθόταν στην αγκαλιά μου για την Πράξη Ι και με μίλησε με αυτό που είδε στη σκηνή. Ακόμη και χωρίς λόγια, φάνηκε ότι όλα τα παιδιά ήταν πολύ ικανά να ακολουθήσουν την ιστορία. Και ακόμη και σε δύο χρονών, η κόρη μου ήταν εντελώς αιχμαλωτισμένη από την παράσταση, ειδικά κατά τη διάρκεια του πάρτι στο σπίτι όπως αυτή (και εγώ) αγαπούσε τους οικογενειακούς χαρακτήρες.

Η Πράξη ΙΙ περιλαμβάνει τη Νεράιδα Ζάχαρης και τον Πρίγκιπα της, καθώς και ψυχαγωγία από πολλούς χαρακτήρες στο Βασίλειο των Γλυκάνων πριν από το Grand Finale. Η κόρη μου δεν ήταν τόσο πρόθυμη να καθίσει ακόμα κατά τη διάρκεια αυτού του νόμου, αλλά ήθελε να χορέψει σαν τη ζάχαρη δαμάσκηνου ζάχαρης και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου νόμου που περιστρέφεται γύρω από την καρέκλα της.

Το μόνο μειονέκτημα ήταν το τέλος όταν η κόρη μου ήταν περισσότερο αναστατωμένη που έπρεπε να τελειώσει. Είχε πολύ μεγάλη διασκέδαση!

Προτάσεις οικογενειακής ημέρας

Αφού έχετε κάνει κράτηση των εισιτηρίων σας για μια φιλική προς την οικογένεια Αγγλική Εθνική Μπαλέτα, τότε γιατί να μην απολαύσετε όλη την ημέρα στο κεντρικό Λονδίνο; Μπορείτε να περάσετε το πρωί να εξερευνήσετε την Εθνική Πινακοθήκη ακολουθώντας ένα οικογενειακό ίχνος ή χρησιμοποιώντας έναν ηχητικό οδηγό. Θα πρότεινα επίσης να χρησιμοποιήσετε το σύστημα οθόνης ArtStart για να σχεδιάσετε τη δική σας περιοδεία. Υπάρχουν πολλές θεματικές προτάσεις για να εστιάσετε σε τέρατα και εξωτικά ζώα.

Το μεσημεριανό γεύμα θα μπορούσε να είναι στα Εθνικά Εστιατόρια στην Εθνική Πινακοθήκη ή απέναντι στο Cafe στην Κρύπτη στο St. Martin-in-the-Fields . Και οι δύο χώροι καλωσορίζουν τις οικογένειες.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα, φτάνετε στο Κολοσσαίο του Λονδίνου μέχρι τις 2 μ.μ. για τις 2.30 μ.μ. Μπορεί να πάρει λίγο απασχολημένος με τις νέες οικογένειες που φτάνουν έτσι είναι καλύτερο να δώσετε στον εαυτό σας άφθονο χρόνο.

Απολαύστε την παράσταση του μπαλέτου και στη συνέχεια πηγαίνετε στην πλατεία Τραφάλγκαρ για να δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο φωτισμένο και να ακούσετε τους τραγουδιστές της καρόλης.

Θα μπορούσατε να μείνετε για δείπνο στο Deli της Gaby ή να το κεφάλι στο σπίτι και να καταρρεύσει. Ήταν μια κουραστική μέρα!

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Παρόλο που δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, ο Dot Dash πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.